Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.402
ako ti se ne svidja pitanje niko te ne tera da odgovoris![]()
uh sto volim dominantne ribe sa stavom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako ti se ne svidja pitanje niko te ne tera da odgovoris![]()

lepo ti stoje kikiceuh sto volim dominantne ribe sa stavom![]()
... verovatno na to padaju .....
lepo ti stoje kikice... verovatno na to padaju .....

pa na kikicePa sto si pala onda a glumis iskusnu zenu..sramota bre![]()
strasan si

Brate mogu skapiram da se ne slozis sa muskarcem..al da se slozis i smjes sa ribom koja kao podjebava muskarca..pacenicki

Izduvala me zato sto aha ne postoji muski smajli pa me proziva za kikice?ono do jaja si pichkopacenik mozda se i nekoj uvuces a za ovo sto si me ceko iza ugla ko pichka idemo dalje
... vec te zamisljam kako cerecis babe po gspu 
Ajde, jedno lako pitanje za mene!![]()
b cool... vec zaboravio pricu o kavaljerstvu sa druge strane ... ccc... vec te zamisljam kako cerecis babe po gspu
![]()

Izduvala me zato sto aha ne postoji muski smajli pa me proziva za kikice?ono do jaja si pichkopacenik mozda se i nekoj uvuces a za ovo sto si me ceko iza ugla ko pichka idemo dalje
Nemoj plakati....a nemoj ni sebi davati toliki znacaj ovde. Bas da nemam pametnija posla, pa da tebe cekam iza ugla - ni blizu. J*bes ga, obrnuo si par forumasica, nije ni jedna bila po meri, ili ti nisi njima, sta sad? Nije smak sveta. Nemoj odmah da ocajavas. Bice bolje...idemo dalje.![]()
vid ovu nedojebanu opet mi se kaci..des bakuta![]()
sad opet da ne pricamo jedno mesec dana dok se ne oladis pa onda opet u krug, jel? i sto ti dozivljavas kao atak na tvoj pertsonaliti svaki moj post... ja sam onako frendli napravila opasku, al ono ako si hipersensitiv, ko sto znas da budes, stavi neki znak upozorenja... nesto tako 
Jesi i ti pickopacenik ko onlybeer koji nema muda sam istupi prvi sam nego ceka potporu zena?
Smaras ono a bas nista nije smesno nego tako dodjes da privuces paznju..aj sad idi..radimojao bresad opet da ne pricamo jedno mesec dana dok se ne oladis pa onda opet u krug, jel? i sto ti dozivljavas kao atak na tvoj pertsonaliti svaki moj post... ja sam onako frendli napravila opasku, al ono ako si hipersensitiv, ko sto znas da budes, stavi neki znak upozorenja... nesto tako
![]()
Jesi se sad ti uvredio nesto?vidis kako si pokazo pravo lice a samo sam postavio pitanje zbog pivajednom bolestan u glavu, doveka bolestan u glavu,...
našao si gde ćeš frajera da glumiš!
Dok momci jurcaju žemske, ti ovde izigravaš budalu!

Smaras ono a bas nista nije smesno nego tako dodjes da privuces paznju..aj sad idi..radimo
evo necu vise... odoh... svatam kad sam nepozeljan
... moram samo da kazem, da nije u redu da zoves bakutom tetu koja je mladja od tebe
dedicejednom bolestan u glavu, doveka bolestan u glavu,...
našao si gde ćeš frajera da glumiš!
Dok momci jurcaju žemske, ti ovde izigravaš budalu!