- Poruka
- 7.335
Da li bez problema prilazite devojci-ženi koja vam se dopada i počinjete da je startujete ili ipak i niste baš puni samopouzdanja u takvim situacijama?
Ova druga opcija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li bez problema prilazite devojci-ženi koja vam se dopada i počinjete da je startujete ili ipak i niste baš puni samopouzdanja u takvim situacijama?
Da li vam prija da vam partnerka bude malo ljubomorna ili vam ipak više prija da je totalno operisana od toga?
Da li vam prija da vam partnerka bude malo ljubomorna ili vam ipak više prija da je totalno operisana od toga?

Tada nema STOP! Da li bez problema prilazite devojci-ženi koja vam se dopada i počinjete da je startujete ili ipak i niste baš puni samopouzdanja u takvim situacijama?
sve sto zabavlja prijaDa li vam prija da vam partnerka bude malo ljubomorna ili vam ipak više prija da je totalno operisana od toga?
ne prilazim uopsteDa li bez problema prilazite devojci-ženi koja vam se dopada i počinjete da je startujete ili ipak i niste baš puni samopouzdanja u takvim situacijama?
kad ste se zadnji put posteno napili ili podnapili?

sta je to podnapio?za neku novu godinu 2000 i neke malo mi se samo vrtelo u glavi od dzina prvi i poslednji putkad ste se zadnji put posteno napili ili podnapili?

pa verovatno zato sto nicemu ne vodi,u neko smaracko fejk down ili hi raspolozenje,ukus miris odvratan,smrdis posle,glavobolje,bacas pegle i pare pride
ja pijem...zavisno od situacije i rapolozenja..kad procitam ovako da neko ne pije alkohol, steknem utisak da ga ne pije jer je leceni alkoholicar
koji su razlozi sto ne pijete, ako ne pijete

kad procitam ovako da neko ne pije alkohol, steknem utisak da ga ne pije jer je leceni alkoholicar

ja pijem...zavisno od situacije i rapolozenja..
ali u umerenoj kolicini...
preterao sam 2 put do sad i bilo mi je jako lose,,
,najvise obozavam poluslatko vino na zenskom telu![]()

kad procitam ovako da neko ne pije alkohol, steknem utisak da ga ne pije jer je leceni alkoholicar
u subotu, bio neki rodjendan.kad ste se zadnji put posteno napili ili podnapili?
pa izricito insistiranje na nepijenju alkohola cesto i ima veze sa nekom traumom vezanom sa ili alkoholizmom ili licnim iskustvom. mada znam i jednu koja je previse kul da pije, to je tako iznad nje...itd...mada u medjuvremenu se mozda i propila ima par godina sto je nisam videla tako da pojma nemam.kad procitam ovako da neko ne pije alkohol, steknem utisak da ga ne pije jer je leceni alkoholicar

muskawcino nasau subotu, bio neki rodjendan.
pa izricito insistiranje na nepijenju alkohola cesto i ima veze sa nekom traumom vezanom sa ili alkoholizmom ili licnim iskustvom. mada znam i jednu koja je previse kul da pije, to je tako iznad nje...itd...mada u medjuvremenu se mozda i propila ima par godina sto je nisam videla tako da pojma nemam.

aha,,,,,,,,muskat.. tokajac![]()