Bad_Wolf
Elita
- Poruka
- 21.926
Malo mi je bezveze da pitam, a opet ,zanima me.. Sta bi moglo biti razlog "insistiranja" na jednoj pozi?
Pacer.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo mi je bezveze da pitam, a opet ,zanima me.. Sta bi moglo biti razlog "insistiranja" na jednoj pozi?
shta mislite, moze li zena da gleda na sex samo kao na sex ili kod nje moraju da postoje neke malo dublje emocije?
ozbiljno pitam, nemojte sad da izvrnete ovo dublje/plice na neku sprdachinu

shta mislite, moze li zena da gleda na sex samo kao na sex ili kod nje moraju da postoje neke malo dublje emocije?
Moze ako je srednji sex i ako se slabo igra s njenim mozgom
Da li momačke večeri u Srbiji izgledaju kao one u američkim filmovima? Pošto devojačke ,na zalost ne izgledaju:

....pa *** ...nekada se nesto mora izvuci na kvaran nacin kada drugog nacina nemaA dokle se ta hrabrost po tebi rasteze?to nema veze sa hrabroscu sto se mene tice..vec sa bezobrasnoscu te ribe koja se pravi ravnodusna a nije..koja se folira da moze sve zaboraviti u trenu..kojoj treba lazno samopouzdanje tim pozitivnim postupcima da je jos uvek zeli..neko bi tako odreagovao i posle 3 god iako mu je svejedan ishod i razvoj dogadjaja
Mene jedna forumashica ranije ispravila da to nije ljubomora, već zavist. Ljubomora bi bilo kad bi drugi vozio moj auto, šetao moju ribu i tako...zasto su muskarci ljubomorni na druge muskarce...koji voze bolji auto, vise zaradjuju,uspesniji,pametniji,setaju bolje ribe...