Luda Srpska Druzina
Veoma poznat
- Poruka
- 14.041
Link ka staroj temi Žene pitaju, muškarci odgovaraju III
IV a ne IIIILink ka staroj temi Žene pitaju, muškarci odgovaraju III
Možda lupa reckeIV a ne IIII
Ne znam nisam nesto razmisljao o tome a i trosim ga samo na stvari koje su mi bas potrebne, npr ne idem u kafanu na svakih 10 da pa da kazem da sam mnogo para dao na to da bih trebao da smanjimAjd evo pitanja
Na sta najvise trosite novac?
Da li ste na forumu postavljali svoju sliku?
Ako jeste zasto a ako niste opet zasto?
Na knjige i računare.Ajd evo pitanja
Na sam život: osnovne potrebštine i dažbine.Ajd evo pitanja
Baš sam se pitao kako će kraj ove teme da izgleda.i za kraj za veceras
Navedite forumasicu koja vam je najvise gotivna, posebna, kako god ...
Ne mislim sada da tu kao nesto ima nego ono svidjaju vam se njeni postovi ili ste dobri frendovi a mozda vam se ta koju ste naveli dopada na neki nacin pa zato ste naveli bas nju...
Bilo koja opcija moze biti u igri za odgovor
Laku noc![]()
Enina ako je jos aktivnai za kraj za veceras
Ne mislim sada da tu kao nesto ima nego ono svidjaju vam se njeni postovi ili ste dobri frendovi a mozda vam se ta koju ste naveli dopada na neki nacin pa zato ste naveli bas nju...
Laku noc![]()
Na hranuAjd evo pitanja
Nemam pojmai za kraj za veceras
Laku noc![]()
Ajd evo pitanja
i za kraj za veceras
Laku noc![]()
Što? Ako imaš lepu facu, manje će da se plaše, pre će doći na dejt. Ili se ostarilo pa se smanjio apetit za ženama?Na hranu
Da al ne facu
Ovako me se vise plase
trazenje zene na forumu je kao da planiras da se obogatis igranjem lotoaŠto? Ako imaš lepu facu, manje će da se plaše, pre će doći na dejt. Ili se ostarilo pa se smanjio apetit za ženama?
Nije.Samo ću ti to reći.A ako ne veruješ, pitaj Đoleta.trazenje zene na forumu je kao da planiras da se obogatis igranjem lotoa
Žena ako hoće da prevari neće je sprečiti ni bog otac.Dolazi vam prijatelj na vrata koga poznaje i vasa zena-devojka ali vi niste kuci vec samo vasa lepsa polovina.
Da li smatrate da treba da ga pozove u stan ono skuva kafu doceka gosta ili ocekujete da mu na vrata kaze muz-momak mi nije tu dodji drugi put?
Niko ovde i ne dodje sa ciljem da trazi nekoga ali se nekima eto jednostavno desi.trazenje zene na forumu je kao da planiras da se obogatis igranjem lotoa
Ja mislim da to sto je pojedinac nesto smuvao ne znaci nista jer hiljade drugih nisu a verovatno je neko hteoJa mislim da niko ne dodje sa ciljem da trazi tako nesto ali se nekima eto jednostavno i
Niko ovde i ne dodje sa ciljem da trazi nekoga ali se nekima eto jednostavno desi.
Sto bi jedan moj drug rekao, drustvena mreza ili ulica dodje ti isto. Mnogo lazi ima na netu ali toga ima i u reali. Sa druge strane imas i normalne iskrene ljude. Nikada ne znas gde te sta moze strefiti.
Pa jesi hteo ti?Ja mislim da to sto je pojedinac nesto smuvao ne znaci nista jer hiljade drugih nisu a verovatno je neko hteo
Ne, ali mislim da ima onih koji jesu pa ipak nistaPa jesi hteo ti?![]()