Mystic+
Zaslužan član
- Poruka
- 100.366
e sada jedno pitanje i dalje u domenu vocki i povrcki
Ko zna da skuva pasulj i kako ga kuvate ?
Pasuljica ...8 sati na smederevcu, ukuvan, možeš na leba da ga mažeš ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e sada jedno pitanje i dalje u domenu vocki i povrcki
Ko zna da skuva pasulj i kako ga kuvate ?
Da li biste pre bili sa devojkom koja je imala jednog ali koga je jako volela i koga mozda jos uvek voli ili sa onom koja je bila sa njih desetoro, ali ni prema jednom nije nista osececala?
Da li biste pre bili sa devojkom koja je imala jednog ali koga je jako volela i koga mozda jos uvek voli ili sa onom koja je bila sa njih desetoro, ali ni prema jednom nije nista osececala?
ova s 10 jer voli sex
evo tema za tebe drugarčiću, idi objasni im
https://forum.krstarica.com/showthread.php/660724-Za%C5%A1to-mu%C5%A1karac-postane-cuckold?p=26856777&viewfull=1#post26856777
za to prvo mora da je ozenis I gledas kako je karaju sa strane
zena koja je imala 10 tipova ali je nisu preterano emotivno interesovali je meni bar tih 10 puta interesantnija od ove popadije koja pati za nesudjenom ljubavlju
vidis kako se lepo raspodelimo ti i ja tebi ova fina meni drolja
Bolje je kad osoba ni za kim ne pati i onda se u vas zaljubi. Mislim da je teze nositi se sa emotivnom ,,prljavoscu" nego sa fizickom
tjah, qarali karaju isto ti je. kad čovek potrči za droljom iz njega progovara podsvesni mazohizam
nema to veze razmisljas totalno povrsno
ova sto ih imala 10 trazi vise I nije simpleton
- - - - - - - - - -
ko je drolja je relativno; ova sto siri noge za 1 iz racuna a taj 1 je bilo koji ili ona sto juri 10 jer voli qurac
Sta to vise ona trazi?
A i sto odma drolja, na primer zena ima 32 godine a aktivna je od 17., nije 10 muskaraca tako puno
A i sto odma drolja, na primer zena ima 32 godine a aktivna je od 17., nije 10 muskaraca tako puno
pa vise od toga da bude jebena domacica, supruga zena kojoj je q samo put do statusa
drolje su mnogo bolje zene od ovih satro cednih

pa vise od toga da bude jebena domacica, supruga zena kojoj je q samo put do statusa
drolje su mnogo bolje zene od ovih satro cednih
deset viška ako mene pitaš
Ti bi znaci nevinu?
naravno. raspakovane nek idu onom ko ih raspakovo
Pa jel si i ti nevin?
nisam
ali ja pričam o mojim preferencijama a ne tuđim. koja me neće ne mora, shvatiću
Ja bi se bas uvredila da me neko nece samo zato sto nisam nevina a ni on nije

ja ne bih. prijatno bih se zapravo iznenadio da naletim na žensku koja je ozbiljno shvatila bitnost moralne čistoće i promenila se
a onda bih je ubedio da me hoće![]()