DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
koliko često dobijate komplimente od žena ? izgled, intelekt - nebitno
(računajte da je pitalo žensko)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

, tako da ne dobijam nikakva priznanja, komunikacija sa njima se zasniva na drugacijim osnovama, sve su to neke prijateljice i dobre poznanice, opet ne mislim bukvalno dobre
, nego u smislu nekih dubljih poznanstava, opet ne bukvalno dubljih na onaj bezobrazni nacin
, vec u smislu da su to neki ustaljeni kontakti koji su vise od obicnih poznanstava, a nisu prijateljske relacije. Sta sam hteo da kazem, pogubih se.
Dakle, kontaktiram povremeno sa zenama koje su mi prijateljice i sa kojima se gotivim kao poznanik, i od njih ne ocekujem komplimente posto se podrazumeva da me na neki nacin uvazavaju. Ponekad me neka tih od curetaka poznanica obraduje sa par lepih reci na moj racun, obicno i uzvratim, a nekad se i nasale, ili "potvrda" stigne izokola, npr. pricao sam sa jednom poznanicom koja je rodjaka mog starog skolskog drugara i poznati su joj neki detalji iz moje biografije, i poveo se razgovor o generacijskim razlikama, konstatuje ona da je tacno dvadeset godina mladja od mene i izleti joj: "Sta bih ja s tobom radila kad si toliko stariji? Ne bi to islo." Ja zinuo, sta da joj kazem, mislim u sebi boze o cemu to dete razmislja, iznenadila me fest, meni ni na kraj pameti takve neke ideje.

Kako kupujete cebad i jastucnice za vas?

Koliko vam je bitna lepota vaseg vesa - kad birate jeste fazon necu taj dezen,necu onaj natpis,ne dopada mi se boja ili uzmete sta vam padne pod ruku?Postoji mit da uzimate prvo sto vidite kako ne bi gubili vreme.
Primecujete li promene na zenskim bicima iz okoline ili ste opet stereotipno tipicno musko koje kad ona skrati kosu ili se ofarba u drugu boju ne obratite paznju tipa nesto je drugacije ali sta pojma nemate?
Da li primecujete lak na noktima?Devojke ginu da to bude vrh uradjeno da ON vidi ali zaista nisam primetila da muski i primete .
Dobro vece.
Gledate li Slagalicu i kako ste reagovali na smrt Milke Canic?

Koliko vam se menjaju kriterijumi za kupovinu alkohola i cigara pred poskupljenje?
Sta vam je bitno da imate kuci prvog januara i sta volite da spremite za 31.12.?
dobro vece...
Jel vam hladno danas?
jel znate ukljuciti ves masinu![]()
a moram da vas pitam kako ste?dobro vece...
Jel vam hladno danas?

Dobro vam ovo ledeno jutro.Kako podnosite minus pingvin?
Sta je po vama Zooloski vrt u BG izgubio smrcu Vuka Bojovica?
jel znate ukljuciti ves masinu![]()
Dobro vam ovo ledeno jutro.Kako podnosite minus pingvin?
Sta je po vama Zooloski vrt u BG izgubio smrcu Vuka Bojovica?

Pitaj Borku s psihologije.Sta je po vama Zooloski vrt u BG izgubio smrcu Vuka Bojovica?
sa kim slavite ng?
sa kim slavite ng?
sa kim slavite ng?
Neznam jos uvek tacno,ali najverovatnije sa drustvom nesto u kucnoj varijanti,i izlazak posle 01,,sa kim slavite ng?

ee a kako ssss............ustvari ne..
Da li nosite duge gace kada je hladno

ee a kako ssss............ustvari ne..
Da li nosite duge gace kada je hladno

Zasto se muski iznenade svaki put kad cuju da znam i volim pesme tipa Oj vojvodo Sindjelicu,Pozutela slika stara itd.isl.?
Zasto je cudno da zensko postuje istoriju svog naroda?