Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.411
samo sta si zavrsio i cime se bavis
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta mislite da je nekulturno pitati na prvom sastanku?
Ima li uopšte nešto što vas baš jako odbija kad sa devojkom stanete da pričate?
okej kasnije ćeš...begaj![]()
Da li ste doživeli ovde na forumu da vam se neko izvinio?![]()
Da li bi vam značilo da vam se neko konkretno izvini ili ne gajite te iluzije?
Takođe isto pitanje za vas...planirate li nekome da se izvinite u virtuali?![]()
aha...i meni se čini iskreno da on samo uživa u pogledu, i da mu je ta vežba iskreno smešna![]()
Koliko vam je teško nekome reći izvini inače?
Praktikujete li to?
Smatrate li da ima efeketa izviniti se ili samo pustiti neku situaciju da pojede vreme?
Da li se sećate da se vama neko izvinio i da vam je to značilo?
O jutro, jutro Urosioseoprezno, samo..jeste malo osetljivo za članke, a možda on ima jake ko zna
![]()
Nego recite vi meni sa čime ovaj instruktor nije zadovoljan u vezi ove vežbačice, a sa čime vi niste?
Šta ona to radi pogrešno?![]()
![]()

![]()
Dobro jutro želim svima na temi![]()
Inače kažu neki da je ovo jedan od bizarnijih nastupa lejdi GageMislim, meni i nije nešto tako strašno, šta vi mislite o ovome?
![]()
![]()
Radili nekad ovakve sklekove, možda ranom zorom ili u večernjim satima, mislim što je ovo bizarno?
- - - - - - - - - -
znači crkavam od smeha ipak![]()
Šta uopšte mislite o doniranju organa, razmišljali da budete donor možda, vaše dileme u vezi toga?
@Fortes ma otrovi iz tih kupovnih sladoleda...Maher čitao onu deklaraciju...pa se iznervirao prošli put![]()
inače ovaj tvoj recept je prva liga![]()
Jel pričate vi životinjama tako kad ih vidite inače?![]()
I koja vrsta pasa vam je onako najodbojnija, msm. ne biste ih držali ni po koju cenu?![]()

a da zaboravih one otrove..pričao si
Koliko možete tih hladnih piva po vrućem danu da popijete?![]()
nisam ja![]()
Pesak ili kamenje u moru?
Izronili nekad morsku zvezdu?
Da li biste ostavili morskog ježa da se suši na suncu ili ga vratili u more?
Juče sam inače videla beloušku, prešla mi je put...nisam ni skontala dok nisam prišla baš blizukad ste vi zadnji put videli zmiju izbliza?
![]()
jao nisam davno jela đevrek
..
jel' znate za ono pravilo, ako ne oterate osu kad vam dođe na sok recimo ili jelo koje jedete, da ste je faktički pozvali?![]()
..
jeste primetili kako je osu nekad teško oterati?
panam šešir![]()
Pogledajte prilog 353711
moram jedan kupiti
Pogledajte prilog 353710
Da li vas je nekad ubo stršljen, pčela, osa?
svaka cast! na sve si odgovorio. dobro si napisao "izvinio" i vidim da ti znaci. instruktora nisi ni zapazio na slici, sto ne zameram
takodje pricas sa zivotinjama
i nije te ubo strsljen, a hvala Bogu ni mene ali sam sela na pcelu kao mala i plakala sam jako 

sta cete preduzeti kao kaznenu meru?

auuuu Kristiforesvaka cast! na sve si odgovorio. dobro si napisao "izvinio" i vidim da ti znaci. instruktora nisi ni zapazio na slici, sto ne zameram
takodje pricas sa zivotinjama
i nije te ubo strsljen, a hvala Bogu ni mene ali sam sela na pcelu kao mala i plakala sam jako
![]()

Koliko ste spremni da finansirate sve moguće želje i hirove svog potomka očekujući od njega neki veći respekt i ljubav?
Ako imate decu, da li ste već više puta svesno prešli tu neku razumnu granicu nekim zaista skupim poklonima koji klincu uopšte nisu bili potrebni?
Da li ste popustili majci svog deteta u takvim nekim situacijama?
Ako nemate dete..da li ćete se voditi onom čuvenom: Ja nisam imao, ali neka njemu ništa ne fali...ili ćete vašem nasledniku kad bude zapištao: Hoću novu igricu!!...Hoću fon...hoću najnoviji model patika...hoću u privatnu školu fudbala/tenisa...pokušati objasniti zbog čega mu baš to i baš sad..nije najpotrebnija stvar na svetu?
Da li ćete biti dosledni u tome?
Da li ćete ipak popustiti gledajući kako klinci oko vašeg deteta uglavnom imaju milion kojekakvih skupih gluposti, prepustiti se trendu i utopiti u masu koja od dece lagano pravi buduće retarde?
Da li ćete i na koji način usmeriti vaše dete da zaradi dzeparac?
ujed je bio fatalan za pčelu i guzu, a ja srećom preživeh
i realan stav za decu Kristifore što se tiče vaspitanja

Koliko ste spremni da finansirate sve moguće želje i hirove svog potomka očekujući od njega neki veći respekt i ljubav?
Ako imate decu, da li ste već više puta svesno prešli tu neku razumnu granicu nekim zaista skupim poklonima koji klincu uopšte nisu bili potrebni?
Ako nemate dete..da li ćete se voditi onom čuvenom: Ja nisam imao, ali neka njemu ništa ne fali...ili ćete vašem nasledniku kad bude zapištao: Hoću novu igricu!!...Hoću fon...hoću najnoviji model patika...hoću u privatnu školu fudbala/tenisa...pokušati objasniti zbog čega mu baš to i baš sad..nije najpotrebnija stvar na svetu?
Da li ćete ipak popustiti gledajući kako klinci oko vašeg deteta uglavnom imaju milion kojekakvih skupih gluposti, prepustiti se trendu i utopiti u masu koja od dece lagano pravi buduće retarde?
Izvinjenje, ne znam...okej kasnije ćeš...begaj![]()
Da li ste doživeli ovde na forumu da vam se neko izvinio?![]()
Da li bi vam značilo da vam se neko konkretno izvini ili ne gajite te iluzije?
Takođe isto pitanje za vas...planirate li nekome da se izvinite u virtuali?![]()
Ne mislim da materijalizam treba da bude osnova porodicnih odnosa, vec neko razumevanje, pravilno vaspitanje i usadjivanje ispravnih vrednosti, a najvaznije samodiscipline.Koliko ste spremni da finansirate sve moguće želje i hirove svog potomka očekujući od njega neki veći respekt i ljubav?
Ko klinac sam padao ko blesav sa bicikle.@Kristiforujed je bio fatalan za pčelu i guzu, a ja srećom preživeh
![]()
Inače ovih dana sam omašila pedalu na bajsu i zabila sebi one zupce u cevanicu, tako da sam sve zvezde videla, kad ste vi zadnji put pali sa bicikla ili imali neku povredu na telu?![]()

)
Ne. Mislim - ako ga ne naučim da shvati da nije sve što je masovno nužno i dobro i da ne mora non-stop da prati druge, smatraću da sam na polju vaspitanja omanuo.
@Kristiforujed je bio fatalan za pčelu i guzu, a ja srećom preživeh
![]()
Inače ovih dana sam omašila pedalu na bajsu i zabila sebi one zupce u cevanicu, tako da sam sve zvezde videla, kad ste vi zadnji put pali sa bicikla ili imali neku povredu na telu?![]()

Lepi odgovori momci inače za klince![]()
Dobar dan vam želim...kakav vam je ovaj četvrtak onako od jutros?![]()

jaoooooooo![]()
da, da...sreda je....majko mila, pa ja sam skroz prolupala![]()
Kad se vama desilo ovako da promašite dan?![]()

Za šta nećete ni danas naći vremena inače?
Za šta nećete ni danas naći vremena inače?
ova rečenica je gramatički neispravna

Nemam pojma, malo mi dosadno u zadnje vreme.

u kako mi je nešto baš žao
..
evo sad ću gospodine Tenzija da je prepravim samo za vas![]()
..
ali malo sutra![]()

Koji filmovi su vam vrh dosadni i ne biste pristali da ih gledate sa izabranicom vašeg srca?![]()
..
Snow, ja sam mislila da se ti nikad ne dosađuješ inače![]()
![]()
zaprepašćen sam količinom defanzivne ofanzive u ovom postu