Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ripley teško jeste..bilo je uspona i padova..:zkez:..ali ne damo se i guramo dalje...samo treba izbjegavati seksualne misli...
mada bude trenutaka kad izgleda da je to gotovo nemoguće..
Čitala sam onu temu na kojoj si o tome pisao otud pitanje:)..To je na neki način kao skidanje sa droge, tako nekako izgleda i u svakom slučaju za pohvalu ako je predstavljalo problem dok se upražnjavalo...ako je postalo opsesija i ono, baš nasušna dnevna potreba..stvarno mogu da razumem razloge za odvikavanje,
Bitno je samo jednu ovisnost ne zameniti drugom.
Samo hrabro Šime:mrgreen:

Čitala sam onu temu na kojoj si o tome pisao otud pitanje:)..To je na neki način kao skidanje sa droge, tako nekako izgleda i u svakom slučaju za pohvalu ako je predstavljalo problem dok se upražnjavalo...ako je postalo opsesija i ono, baš nasušna dnevna potreba..stvarno mogu da razumem razloge za odvikavanje,
Bitno je samo jednu ovisnost ne zameniti drugom.
Samo hrabro Šime:mrgreen:

baš tako,rame uz rame ide sa skidanjem sa droge...ovisnost...u mom slučaju od neke 14-te godine..
tek kad sam batalio,shvatio koliki je to problem...kamo sreće da nikad nisam..ali jbg,vjerovao zvaničnoj nauci koja ubjeđuje i dalje narod da je to zdravo,kako psihološki,tako i za fizičko zdravlje..bla bla...
kad sam ja kao bivši "manijak" uspio,onda svako može...:malav:
inače,teško jeste,pogotovo u početku,ali nagrada je velika...dušu ti kasnije preplavi raspoloženje,sreća,čak naleti euforije i to bez nekog posebno velikog razloga...to nijedna droga ne može da pruži...:heart:

- - - - - - - - - -

i da dodam,da sam jako ponosan na sebe..:telefon:

baš tako,rame uz rame ide sa skidanjem sa droge...ovisnost...u mom slučaju od neke 14-te godine..
tek kad sam batalio,shvatio koliki je to problem...kamo sreće da nikad nisam..ali jbg,vjerovao zvaničnoj nauci koja ubjeđuje i dalje narod da je to zdravo,kako psihološki,tako i za fizičko zdravlje..bla bla...
kad sam ja kao bivši "manijak" uspio,onda svako može...:malav:
inače,teško jeste,pogotovo u početku,ali nagrada je velika...dušu ti kasnije preplavi raspoloženje,sreća,čak naleti euforije i to bez nekog posebno velikog razloga...to nijedna droga ne može da pruži...:heart:

- - - - - - - - - -

i da dodam,da sam jako ponosan na sebe..:telefon:

E Šime svaka čast stvarno :klap:
I ja sam se nosila tom mišlju iskreno, totalno podržavam ovaj tvoj stav. :aha2:

- - - - - - - - - -

"dodzi sloki,poori mi njivu,dodzi sloki pokosi mi breg...trimuj mi bush"...ama...niko ne zove na kolache :((((

dobro jutro želim :lol: :dzentlmen:

evo i kolačići se prave :mesi::lol:

Dobro jutro želim svima na temi :lol:

Ne znam kako je kod vas, ali kod mene baš toplo, recite kakvi ste danas, kakav vam je nivo energije i da li ste doručkovali nešto?

i kod nas je toplo, danas se osecam bolje, danas mi sunce sja, opet sam onaj stari, koga si zeljela koga si voljela...:lol:
doruckovao sam kao i svaki dan, 2 djevreka...

- - - - - - - - - -

panam šešir :lol:
Pogledajte prilog 353711

moram jedan kupiti :lol:

Pogledajte prilog 353710

Da li vas je nekad ubo stršljen, pčela, osa?

jeste jednom osa, kao klinca, posle sam ih izbegavao i utepavao!

Dobro jutro želim svima na temi :lol:

Ne znam kako je kod vas, ali kod mene baš toplo, recite kakvi ste danas, kakav vam je nivo energije i da li ste doručkovali nešto?

pržena jaja i prženice.
Dobro sam se izmorio do ovog trenutka, pa ćemo videti kako će proći ostatak dana :confused:

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 353710

Jel si ovo ti? :flert:

Jeste. Stršljen i pčela.
Za prst na ruci, nogu, ruku...

- - - - - - - - - -

jao nisam davno jela đevrek
..
jel' znate za ono pravilo, ako ne oterate osu kad vam dođe na sok recimo ili jelo koje jedete, da ste je faktički pozvali? :lol:
..
jeste primetili kako je osu nekad teško oterati?

Nešto me u poslednje vreme nisu ni napadale.
Jel samnom sve u redu?
Jel to nešto do mene? :confused:

nisam ja :lol:

Pesak ili kamenje u moru?

Izronili nekad morsku zvezdu?

Da li biste ostavili morskog ježa da se suši na suncu ili ga vratili u more?

Juče sam inače videla beloušku, prešla mi je put...nisam ni skontala dok nisam prišla baš blizu :lol: kad ste vi zadnji put videli zmiju izbliza? :lol:

Pesak mi kul.
Može i kamenje. More je more.
Jok.
Što da se suši?
E i ja juče video jednu na izlasku iz dvorišta - ima dosta trave, a ona se zadesila na putu do njive. Ali mladunče. Kratko neko - nema ni dvaespet centi. Džukac ga udavio, mislim. Keva videla, skočila i počela da viče zmija. Ja bolje pogledam i vidim ne kreće se. Počele ona i sestra da paniče i viču "udari je motikom". Ja zakolutao očima i bacio na stranu :lol:
Inače mi se pre godinu dana zvečarka nekako dopuzala do stepeništa - ispred kuće. To se baš jezivo čuje :neutral:
Sem ta dva slučaja nisam video zmiju u svom dvorištu ima dvadeset i pet godina...
Ali sam viđao one rečne, zelene dok plivaju po Peku :mrgreen:

jao nisam davno jela đevrek
..
jel' znate za ono pravilo, ako ne oterate osu kad vam dođe na sok recimo ili jelo koje jedete, da ste je faktički pozvali? :lol:
..
jeste primetili kako je osu nekad teško oterati?

ne znam za to pravilo, ali kod mene ose nikad nisu pozvane...
jesmo primetili smo...

- - - - - - - - - -

Juče sam inače videla beloušku, prešla mi je put...nisam ni skontala dok nisam prišla baš blizu :lol: kad ste vi zadnji put videli zmiju izbliza? :lol:

oba samo ne u isto vreme...
nisam nikad nazalost
bacio bi ga daleko daleko da niko ne moze da se nabode...
gledam jednu svakodnevno...:lol:

Pesak
jesam...povecu doduse u plicaku vratio sam je
ne bih mu nista ne volim ih pa ih ni ne diram...inace ti izvadjeni smrde nevidjeno
ne tako davno cini mi se prosle godine nekog smuka

- - - - - - - - - -

panam šešir :lol:
Pogledajte prilog 353711

moram jedan kupiti :lol:

Pogledajte prilog 353710

Osa u vise navrata...boli

a da zaboravih one otrove..pričao si :confused:

Koliko možete tih hladnih piva po vrućem danu da popijete? :think:

3-4 jaja, jedna slatka pavlaka, čaša mleka, vanilin extrakt ili vanilin šećer ...a onda čokolada za kuvanje, suvo grožđe,rum,voće svih sorti,keks...pustiš mašti na volju ...dobar friz...perverzno dobar sladoled.
Koji otrovi? :lol:

Retko praktikujem ispijanje mnogo piva...ali umem da potegnem ako zatreba.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back