- Poruka
- 8.889
Kao prvo ne da ni da je zagrlis, a posle da svasta .
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takve su ti zene moj Bwaco...to sve olosi bre samo bi da se y*e*b*e,a glumi ludilo i ne daje ni da se drzi za ruke a ovamo.....to nema morala ni trunke.
Bolje sa njima nemati posla.
Takve su ti zene moj Bwaco...to sve olosi bre samo bi da se y*e*b*e,a glumi ludilo i ne daje ni da se drzi za ruke a ovamo.....to nema morala ni trunke.
Bolje sa njima nemati posla.
neee bre, meni se svidjaju ^_^
Meni je to mnogo slatkoo, znaci preslatko onako kada se kao uvijaju i tako to ^_^
A onako slatke lepe, i mirisljave, prosto zelis da ih grlis i mazis i tako to ^_^
<3
Ali naravno samo ove sto su lepe i tako to, ove ostale, one su totalno nezanimljive i dosadne, ai one nemaju sta da brane, posto njima ni ne zelis nista
neee bre, meni se svidjaju ^_^
Meni je to mnogo slatkoo, znaci preslatko onako kada se kao uvijaju i tako to ^_^
A onako slatke lepe, i mirisljave, prosto zelis da ih grlis i mazis i tako to ^_^
<3
Ali naravno samo ove sto su lepe i tako to, ove ostale, one su totalno nezanimljive i dosadne, ai one nemaju sta da brane, posto njima ni ne zelis nista
U koju grupu spada Gia... Posto o njoj imas "lepo" misljenje...
Nemoj dvaput da mu kazes... Cas ce on da nadje decka...
Pa retko koja spada u moju sferu interesovanja, samo one najsladje i najsarmantine
A to za giu je vrlo glupo pitanje, vrlo je jasno gde ona spada. Kao i Novalista, i ostale vestice
Gia je vestica... Kad ti se pojavi, ode tebi i ova tema u zaborav...
ko je yebe
postavlja se pitanje sta je za vas moral? pa onda mozemo da pricamo na tu temu...
Eto, ja na primer, imam morala.