- Poruka
- 16.965
Pa nije,,, klikeri, banana, lizalica.. i tako par puta..Ne verujem baš da je neki "science fiction" pitanju!

Pa nije,,, klikeri, banana, lizalica.. i tako par puta..Ne verujem baš da je neki "science fiction" pitanju!
Da bi se ti ispovedao![]()
Dobro je jer ne znas sta propustas.prošli put na onoj temi ne htedoh da pišem za kliću a sada sam ovde napisao eto i krindz i blam da me izede iako nije ništa strašno![]()
Dobro je jer ne znas sta propustas.![]()
Sta znaci ovi znakovi interpunkcije?
Kad te neko nervira pa krivis usne levo ili desno…Sta znaci ovi znakovi interpunkcije?
Deluje kao d'ima neki "tajni sastojak"!Pa nije,,, klikeri, banana, lizalica.. i tako par puta..![]()
Trebalo bi da postoje protivnici o čitanju i Iraku sa detaljnim uputstvimaJeco bilo me groza celu iako je partnerka uradila sve po PS-u
eto eto jaooo ima ispadnem najgdji ovde zemljo otvori se
![]()
To ti je kao film 9 i po nedeljaDeluje kao d'ima neki "tajni sastojak"!
Neće da otkriju.
tacno , zato vise volim vodjenje ljubavi od sexaMa sta kad platis. Najbolji oral je kad ona to zeli. Kad ona hoce da te zadovolji i kad i sama uziva u tome. Kad se igra i ne zna sta bi pre, lizalicu ili bananu. Kad platis jedva ceka da ti se skine s ….
Posle lizanja i orala treba da se otvori tema trojka...))))
Eto ti nek znaš šta mene zanima.Nju zanima samo pichkaranje vise nego leba da jede
Jeste trojka je previse...ali bitno je da se snalazis u lizingu i oralu.....))))E tu sam vec neiskusna. Ne volem kad je vise od dvoje, gubi se fokus.
Brate ako bude krenula da ga ljusti, ajm out.Sto bi cika Kure rekao ka..nje je nauka.
Za sve ljude koji ne znaju, a zeleli bi da nauce, imate sreće, jer večeras Silver deli besplatne udžbenike da se malo edukujete...
Evo za muškarce...
Pogledajte prilog 1147697
A evo i za žene...
Pogledajte prilog 1147698
Pa da vidite s kakvim se predznanjem ide u pohod...![]()
Začiniće ga kurkumom...Brate ako bude krenula da ga ljusti, ajm out.
Kuku ne daj im ideje. Vidis da ova i zvace.Začiniće ga kurkumom...![]()
I vas dvojica na temu recepata!Začiniće ga kurkumom...![]()
Ja sam recepte postavio nekoliko posta iznad. Vreme je da nešto naučis...I vas dvojica na temu recepata!
Uh nemaš pojmaKuku ne daj im ideje. Vidis da ova i zvace.
Neka neka ok. Verujem ti na rec.Uh nemaš pojma