peti ligament Buduća legenda Poruka 40.786 20.03.2010. u 02:15 - Zene ne mogu farbati prave muskarce #51 Znači o'š se 'ebeš ne'š se 'ebeš? Ozbiljno, je li ikad ikom to upalilo? Mislim, kada je prosječna djevojka u pitanju?
Znači o'š se 'ebeš ne'š se 'ebeš? Ozbiljno, je li ikad ikom to upalilo? Mislim, kada je prosječna djevojka u pitanju?
S Schuhart Domaćin Poruka 4.981 20.03.2010. u 02:23 - Zene ne mogu farbati prave muskarce #52 sinnke: Kao izbegavate zene koje samo lece komplekse i hrane sujetu? Ja pitam, osh se yebat ili da te otpratim kuci? I tu vise glume nema. Kliknite za proširenje... Nista od tebe... prvo metnes u auto odvezes minimum 10km u njive naravno nocom pa onda pitas os se prcas il kuci d ides....
sinnke: Kao izbegavate zene koje samo lece komplekse i hrane sujetu? Ja pitam, osh se yebat ili da te otpratim kuci? I tu vise glume nema. Kliknite za proširenje... Nista od tebe... prvo metnes u auto odvezes minimum 10km u njive naravno nocom pa onda pitas os se prcas il kuci d ides....
Ankora Buduća legenda Poruka 38.332 20.03.2010. u 13:08 - Zene ne mogu farbati prave muskarce #53 sinnke: Kao izbegavate zene koje samo lece komplekse i hrane sujetu? Ja pitam, osh se yebat ili da te otpratim kuci? I tu vise glume nema. Kliknite za proširenje... .. Ti imaš tako veliko .. zera manje od yaya.. a opet je veliko.
sinnke: Kao izbegavate zene koje samo lece komplekse i hrane sujetu? Ja pitam, osh se yebat ili da te otpratim kuci? I tu vise glume nema. Kliknite za proširenje... .. Ti imaš tako veliko .. zera manje od yaya.. a opet je veliko.
sinnke Buduća legenda Poruka 34.455 20.03.2010. u 15:50 - Zene ne mogu farbati prave muskarce #54 Ankora: .. Ti imaš tako veliko .. zera manje od yaya.. a opet je veliko. Kliknite za proširenje... Jel vidis kako sam pravi lik?
Ankora: .. Ti imaš tako veliko .. zera manje od yaya.. a opet je veliko. Kliknite za proširenje... Jel vidis kako sam pravi lik?
Margarina Veoma poznat Banovan Poruka 10.209 20.03.2010. u 19:39 - Zene ne mogu farbati prave muskarce #55 Što je pravi muškarac? Al želim da se u tom objašnjenju seks isključi.
G gost 101840 Legenda Poruka 55.650 20.03.2010. u 20:39 - Zene ne mogu farbati prave muskarce #56 sinnke: Kao izbegavate zene koje samo lece komplekse i hrane sujetu? Ja pitam, osh se yebat ili da te otpratim kuci? I tu vise glume nema. Kliknite za proširenje... od farbanja u obzir joj dolaze samo jaja...uskršnja...valjda...jel jaja beše za uskrs...
sinnke: Kao izbegavate zene koje samo lece komplekse i hrane sujetu? Ja pitam, osh se yebat ili da te otpratim kuci? I tu vise glume nema. Kliknite za proširenje... od farbanja u obzir joj dolaze samo jaja...uskršnja...valjda...jel jaja beše za uskrs...
rendianka Poznat Poruka 8.536 20.03.2010. u 21:37 - Zene ne mogu farbati prave muskarce #57 schatje: mora da si se pošteno našetao Kliknite za proširenje...