Zene koliko vam...

Ako postoje muškarci koji vole da guraju racku u debelo crevo, dal bi ga gurali i u stomak ako osoba nosi stomu? 🤔
I watched some siknesses in my life.
One of them was a video of a guy not caring if his love-making is with an alive person. He completely dissembled her and had sex with each part of her. It is the sickest one, probably.
I am ready to be banned. There are sickheads out there. Please, watch your steps!

Mene zanima zašto muškarci to vole?
Вероватно зато што је "задња рупа" теснија и другачије текстуре. Не видим ни једну другу предност. А на питање зашто траже теснију рупу, одговор је вероватно тај што су отупели на ону другу.

Вероватно зато што је "задња рупа" теснија и другачије текстуре. Не видим ни једну другу предност. А на питање зашто траже теснију рупу, одговор је вероватно тај што су отупели на ону другу.
Ok, znači tehničke prirode je. Ja mislim da ima i latentne homoseksualnost, pa želje za dominacijom, možda želje da se proba nešto drugačije...

Ok, znači tehničke prirode je. Ja mislim da ima i latentne homoseksualnost, pa želje za dominacijom, možda želje da se proba nešto drugačije...
Скривена привлачност ка мушкарцима није искључена ( али није ни нужна. ) А није ни жеља за доминацијом. А ово што сам описао свакако потпада под "жеља да се проба нешто другачије", само са специфичним разлогом -- зато што је ово што се тренутно има почело да губи ефекат.

Back