sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 31.888
Zene ako u seksu uvek prve svrsite i jednom vas nesto prekine nakon sto ste svrsile, da li vam bude zao sto su vasem decku ostala puna jaja?
Pa necu ga valjda ostaviti tako...
to je baš lepo od tebe...Kazem.....Nisi svrsio??Nema veze drugi put ces!uz blazeno sladak izraz lica i cmok u obraz od kog se on zarumeni....
salim se...nikad ne ostajem duzna ni u sexu ni u zivotu![]()
Tako je Sali, zna se šta je redPa necu ga valjda ostaviti tako...
naravno da necesPa necu ga valjda ostaviti tako...
hahahahah nikada se nije desilo da ostanu kako vec ti to socno kazes "puna jaja"Zene ako u seksu uvek prve svrsite i jednom vas nesto prekine nakon sto ste svrsile, da li vam bude zao sto su vasem decku ostala puna jaja?
Kazem.....Nisi svrsio??Nema veze drugi put ces!uz blazeno sladak izraz lica i cmok u obraz od kog se on zarumeni....
![]()
salim se...nikad ne ostajem duzna ni u sexu ni u zivotu![]()
Naravno da ne mislim samo na sebe,isto što i on ne misli samo da isprazni jaja i gotovo.Zene ako u seksu uvek prve svrsite i jednom vas nesto prekine nakon sto ste svrsile, da li vam bude zao sto su vasem decku ostala puna jaja?
Naravno da ne mislim samo na sebe,isto što i on ne misli samo da isprazni jaja i gotovo.
Ako ti je stalo do partnera potrudićeš se da i on uživa isto koliko i ti do kraja.u slučaju da se desi da me nešto prekine i ne mogu više,postoji i drugi način da ga zadovoljim.
Ne sinke to mogu tebi,prvo te podojim ,presvučem, ispričam ti priču i uspavamIspricas mu pricu za laku noc.![]()