Žene koje su vam seksi zbog svog intelekta, šarma, humora, uticaja i drugih vrednosti mimo izgleda.

Зоки

Legenda
VIP
Poruka
53.916
Hajde da vidimo da li žene doživljavamo samo kao meso? Da vidimo i druge vrednosti u njima. koje uprkos tome što fizički nisu posebno privlačne, izazivaju pažnju suprotnog, a zašto ne reći i istog pola. Kad kažem pažnju mislim na razmišljanje o zajdničkom životu, romansi, seksu i na kraju porodici.
1770638763060.png

Poslednja izmena od moderatora:
ja izazivam pažnju i privlačim isključivo time što sam zatucana balkanka
muškarci to cene, podobna sam za svašta
i izbegavam seks za vreme posta, a van posta može samo misionarski
pa ako ima neki galantni gospodin koji ceni sve to i ne smeta mu što sam ružna, mogli bismo da pregovaramo o stupanju u neke odnose

Hajde da vidimo da li žene doživljavamo samo kao meso? Da vidimo i druge vrednosti u njima. koje uprkos tome što fizički nisu posebno privlačne, izazivaju pažnju suprotnog, a zašto ne reći i istog pola. Kad kažem pažnju mislim na razmišljanje o zajdničkom životu, romansi, seksu i na kraju porodici.
Pogledajte prilog 1857342
Brate da mi je lepo s njom. Mozemo na pr zajedno da gledamo terminator 1 2 3 4 5 6 , ridikove hronike, roki 123456 i td. Naravno da onda nije samo telou.

Po meni je par žena privlačno na ovom forumu samo na osnovu tih navedenih atributa.
Da sam muško, željela bih ih.
Al ako je neko pun paketić, i tijelou - e onda ne znam. Valjda uzme lisice i vežeš za krevet? Hahaha
ja sam jedna od tih žena s foruma, jel tako?

ja sam jedna od tih žena s foruma, jel tako?

Apsolutno, bejbe!!!
Prva si mi pala na pamet, da budem otvorena. Ali ima vas.

dopišite mi skromnost kao vrlinu

Pa nema potrebe za lažnom skromnošću.
I treba da si ponosna na sebe. Mi ovakve savršene, razumijem te, nije nama lako.
D stragl iz ril hihi

Apsolutno, bejbe!!!
Prva si mi pala na pamet, da budem otvorena. Ali ima vas.

Pa nema potrebe za lažnom skromnošću.
I treba da si ponosna na sebe. Mi ovakve savršene, razumijem te, nije nama lako.
D stragl iz ril hihi
de lako, muke su to
al razumemo se, to je bitno, međusobna podrška i sve to

Back