a bre Milun
Elita
- Poruka
- 23.652
pa kad prodju onda opet ispocetka.........novi krug prikupljanja materijala za caskanje uz vatricu.........posle.Misliš kad prođu?![]()
pa kad prodju onda opet ispocetka.........novi krug prikupljanja materijala za caskanje uz vatricu.........posle.Misliš kad prođu?![]()
Manje više on ili oni. Ko kako želi, misli, oseća...Ali svoje dete moraš tome podučiti.mogli bi oni mnogo toga vise nauciti od nas nego mi od njih.
Ono sto mi trebamo nauciti od njih je sloboda, neopterecenost tradicijom, postovanje prvo sebe a zatim svih ostalih. Naravno, treba biti oprezan jer uz ove vrednosti provuku se i odredjene deformacije.
Naravno, gde ces bolje prilike da se pokupe novi, drugaciji geni.Stranci jesu opusteniji i kulturniji od velike vecine nasih ljudi.
A zaista je, nekako, vecina nasih muskaraca inertna i troma kad su u pitanju putovanja.
Ne znam zasto je to tako.Kad god sam isla na neko putovanje,u busu je uvijek bar dvije trecine zena.
Generalno,nasi ljudi uglavnom ne vole da putuju.Nije to vise stvar ni novca,vec valjda mentaliteta.
Slazem se da treba nesto novaca. Daljnji tekst ne razumijem jer svako po sebi definira sta mu je normalan provod. Ja u svojim putovanjima uzivam i tih 3-4k eura o kojima ti pises bi mi trajalo dosta vremena.ipak je do para. Za normalan odmor sa normalnim provodom treba iskezis 3-4000 evra. Mozda za neke koji imaju nije mnogo ali i taj ce se pita dal je normalno da on trosi tolke pare a dolazi iz zemlju di je plata 10 puta manja.
A ti odmori u tursku i grcku na 6 meseci po 100 evra, dojadili bi i Bogu i narodu. Coveku treba nesto novo, dozivljaj, novi horizonti, kontakti, provodi...........a za to treba lova. Nije odmor samo more, apartman i par fotosa za fejsbuk...................to svakom dosadi.
Naravno, gde ces bolje prilike da se pokupe novi, drugaciji geni.
Da sam cekala da imam da potrosim 3000 eura na "provod",ostarila bih cekajuci.Slazem se da treba nesto novaca. Daljnji tekst ne razumijem jer svako po sebi definira sta mu je normalan provod. Ja u svojim putovanjima uzivam i tih 3-4k eura o kojima ti pises bi mi trajalo dosta vremena.
Zato i pisem i ne razumijem iako se moja putovanja malo razlikuju od ostalih, ali nema veze.Da sam cekala da imam da potrosim 3000 eura na "provod",ostarila bih cekajuci.
Novac nije presudan za uzivanje.
pa normalno da su opusteniji kad su im i zene opustenije.
Tamo je normalno da posle dva sata druzenja zavrsis u krevetu bez da je u pitanju kurvaluk. Kod nas je taka dama oma ku.rva pa normalno da su nase uzdrzane od blic-seksa.......sto automatski vodi ka smuljenom, dosadnom i mucnom udvaranju.
Sto se tice porodice, ne mogu oni imati smisao za porodicu kada je njih 90 posto odraslo bez oca.
Mnogi idu sami na odmor ili u istopolnom drustvu jer zele da se odmore od partnera i da se PROVODE bez partnera.
Sta sve od ovoga mogu jedan gedza i gedzovanka da respektuju a sta ne ?
pa dobro sad, nije ni to u redu da umesto da gledas u gosta ti gledas u njegov novcanik. To dal se on obrukao nista ti ne vredi ako on tog nije svestan.
Al ima i ono obrnuto. Tip umalo nije dobio batine od domacina kad poco da deli pare...............kao, sta ti mislis o nama, da nema lebac da jedemo, da cekamo tebe da nam udelis milostinju , nosi se sti tvoji evri................uvredio se domacin a i gost , radi naseg opakog mentaliteta.
Šta imaš od njegovog državljanstva?Najlepse je njihovo drzavljanstvo
Da bi tamo mogao šta? Da glasaš ili da radiš u javnom (državnom sektoru)?Sta imas od drzavljanstva za koje ljudi za koje ljudi placaju debelu kintu?
Nzm ni ja,...sigurno su našli neku "foru"!Pa ne znam zasto su se onda nasi fiktivno zenili i udavali za tolike strance.
Fora je da dobiju boravisnu dozvolu ili vizu i tamo ostanu i nadju posao.Mnogima je to bio jedini nacin da odu u inostranstvo i tamo ostanu da zive i rade.Ne dobiju oni odmah drzavljanstvo.Nzm ni ja,...sigurno su našli neku "foru"!
Ucenjivanje u vidu seksa ili dodatno iznuđivanje para?Fora je da dobiju boravisnu dozvolu ili vizu i tamo ostanu i nadju posao.Mnogima je to bio jedini nacin da odu u inostranstvo i tamo ostanu da zive i rade.Ne dobiju oni odmah drzavljanstvo.
Ali ako neko misli da je i to lako...nije.
Ja poznajem jednu osobu koja je tako otisla.Posle odvela pravog muza i djecu.Ali je i prezivjela ucjenjivanje od te osobe s kojom je fiktivno sklopila brak.
Ma kakav seks..pare.Dodatno ucjenjivanje jer je moralo proci tri godine,cini mi se,pa kao da se mogu razvesti.Ucenjivanje u vidu seksa ili dodatno iznuđivanje para?
Очигледно мислиш на немце. Истина је да су за мој укус превише разумни и при уласку у везу/брак као и при изласку.Schatzi ne laufa više ovo je patnja
Da draga tako je ajmo se razvesti
Ma ucenjuju mahom zbog para, ali ima ih i koji se zaljube. Neki moj dalji ujak je jedva pobego od Dankinje koja se u medjuvremenu zaljubila u njega.
И зашто би живела/удала се за неког кога не волим???
Никад, никад баш никад не би била са немцем.