Brioso
Primećen član
- Poruka
- 757
Nisam rekao da idem na nudističku plažu, rekao sam generalno "kada idemo", nego me zanima tvoje mišljenje o ovom što piše koleginica bird again.Kada si na nudističkoj plaži da li odmeravaš druge gole ljude?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam rekao da idem na nudističku plažu, rekao sam generalno "kada idemo", nego me zanima tvoje mišljenje o ovom što piše koleginica bird again.Kada si na nudističkoj plaži da li odmeravaš druge gole ljude?
Nemam komentar. Za mene je nudizam vrhunac ljudske perverzije.Nisam rekao da idem na nudističku plažu, rekao sam generalno "kada idemo", nego me zanima tvoje mišljenje o ovom što piše koleginica bird again.
pokusavam da zamislim koliko si dosadan u krevetu,ni ne uspeva mi.Nemam komentar. Za mene je nudizam vrhunac ljudske perverzije.
Dok ne probaš nikada nećeš znati.pokusavam da zamislim koliko si dosadan u krevetu,ni ne uspeva mi.
pa kad ti je nudizam vrhunac perverzije..Dok ne probaš nikada nećeš znati.
Nudizam je uvek izazivao ovakve reakcije.Nemam komentar. Za mene je nudizam vrhunac ljudske perverzije.
Jel' ideš na obične plaže?Ja mislim da ne bi... prirodno je niti se sta krije pa bi imao potrebu da virkas..
da, cesce nego na nudistickim, iz cisto prakticnih razloga, vise ih je ..Jel' ideš na obične plaže?
Da li je perverzno seksati se go, a nije ako si (delimično) obučen?pa kad ti je nudizam vrhunac perverzije..
koga pitas...Da li je perverzno seksati se go, a nije ako si (delimično) obučen?
jeste ali samo ako je otpozadi.Da li je perverzno seksati se go, a nije ako si (delimično) obučen?
komplikujes strasnoDa li je perverzno seksati se go, a nije ako si (delimično) obučen?
Nisam to ja rekao, nego Anđa i ja pokušavamo da shvatimo Meliotove svetonazore.komplikujes strasno
od tolke analize od seksa ni s
folira se,kad bi dobio priliku na nekoj plazi kad padne nocNisam to ja rekao, nego Anđa i ja pokušavamo da shvatimo Meliotove svetonazore.
Ti si već napravila zbrku sa onim tričarijama i trakicama.koga pitas...
E kad padne noć može, ali danju ne. Perverzno je seksati se na dnevnoj svetlosti.folira se,kad bi dobio priliku na nekoj plazi kad padne noc
vrlo je i opasnoE kad padne noć može, ali danju ne. Perverzno je seksati se na dnevnoj svetlosti.
И шта сад треба и то да нам укину?Hteli vi to sebi da priznate ili ne žena koja ističe svoje atribute sebe stavlja u "izlogu" da je drugi muškraci ocenjuju i da se naslađuju njenim atributima. Ne kažu pojedini muškraci da idu da se prošetaju da "naparaju oči" malo. Razmišljajte o tome pre nego što se razgolitite u javnosti.
Ti beše voliš nudizam? Da li gledaš druge gole ljude u takvim situacijama i ako gledaš šta te tu posebno uzbuđuje?Narealnije i najpostenije goli da se setamo .. bar na plazi
Nista. Svi smo isti, goli, sta ima da se uzbudjujem?Ti beše voliš nudizam? Da li gledaš druge gole ljude u takvim situacijama i ako gledaš šta te tu posebno uzbuđuje?
Da li bi ti bilo zanimljivo da si negde sam go na plaži ili ti je zanimljivije kada su i drugi goli ljudi oko tebe?Nista. Svi smo isti, goli, sta ima da se uzbudjujem?
prvo zena samDa li bi ti bilo zanimljivo da si negde sam go na plaži ili ti je zanimljivije kada su i drugi goli ljudi oko tebe?