pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 36.427
previše si radoznao za nekog kome ništa nije jasnoZasto onda sa telefonom ili lap topom ne skocis u vodu,kome njih ostavljas modelu,nesto ti logika zebe nocas
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
previše si radoznao za nekog kome ništa nije jasnoZasto onda sa telefonom ili lap topom ne skocis u vodu,kome njih ostavljas modelu,nesto ti logika zebe nocas
Kako moda zahteva? Moze li moda da naredi ikome da obuce nesto sto neko nece? Ne moze naravnoIli prosto zato što moda tako zahteva?
Smatraš da žene treba da kriju "atribute"?Zašto žene pokazuju svoje atribute? Da li je u pitanju manjak samopouzdanja, manjak samopoštovanja ili je u pitanju takmičenje sa drugim ženama za naklonost muškaraca? Ili se tako žene osećaju dominantno jer mogu atributima da zavode muškarce?
Muškarac ženu može da doživi kao ljudsko biće samo ako ona nije atraktivno obučena, u suprotnom će je uvek pre svega doživeti kao seksualni objekat.Smatraš da žene treba da kriju "atribute"?
Jel' to znači da ako kojim slučajem zalutamo na plažu mi ustvari posmatramo masu seskualnih objekata, a ne žene?Muškarac ženu može da doživi kao ljudsko biće samo ako ona nije atraktivno obučena, u suprotnom će je uvek pre svega doživeti kao seksualni objekat.
da, recimo da da ...Jel' to znači da ako kojim slučajem zalutamo na plažu mi ustvari posmatramo masu seskualnih objekata, a ne žene?
Jesmo li i mi muškarci u kupaćim gaćama seksualni objekti?da, recimo da da ...
uglavnom da, zavisi od kupacegJesmo li i mi muškarci u kupaćim gaćama seksualni objekti?
I jednodelni kupaći su super bez obzira što nisu više toliko u modi.uglavnom da, zavisi od kupaceg
zasto nisu u modi ,, sve je do ukusaI jednodelni kupaći su super bez obzira što nisu više toliko u modi.
"Standardne" kupaće gaće. Jel' to u redu po tebi?uglavnom da, zavisi od kupaceg
Pa dosta više se nose dvodelni. Zbog sumčanja najviše pretpostavljam.zasto nisu u modi ,, sve je do ukusa
to je bas izlozeno ..lol"Standardne" kupaće gaće. Jel' to u redu po tebi?
da, ali i brze se suse ...Pa dosta više se nose dvodelni. Zbog sumčanja najviše pretpostavljam.
Naravno, ovo je metoda da se i punije žene namame da i one odreše kesu za seksi donji veš koji će im posle kao i svima ostalima skupljati prašinu u nekoj fioci.Kako moda zahteva? Moze li moda da naredi ikome da obuce nesto sto neko nece? Ne moze naravno
Moze da bude moderno sta oces, ja cu obuci sta ja hocu
Šta ti nosiš na plaži?to je bas izlozeno ..lol
nudista samŠta ti nosiš na plaži?
Maksimalna seksualna atributizacija.nudista sam
Nista vulgarno. Sve prirodno.Maksimalna seksualna atributizacija.
Razume se, vulgarni su su samo ženski dvodelni kupaći kostimi i muške kupaće gaće.Nista vulgarno. Sve prirodno.
pa i jesuRazume se, vulgarni su su samo ženski dvodelni kupaći kostimi i muške kupaće gaće.
Kapiram da je ovo retoričko pitanje.pa i jesu
Kao izazovno nesto, trake, cipke itd.
cemu?
nijeKapiram da je ovo retoričko pitanje.
Ne mislim ni ja da je vulgarno. Na nudističkoj plaži idemo goli, ali na ulici moramo da imamo neke "tričarije".nije
zovemo ovo vulgarnim, i jeste vulgarno tako se oblaciti
ljudsko telo nije vulgarno bez tih tricarija na njemu
Kada si na nudističkoj plaži da li odmeravaš druge gole ljude?Ne mislim ni ja da je vulgarno. Na nudističkoj plaži idemo goli, ali na ulici moramo da imamo neke "tričarije".
Zanima me kako na ovo gleda kolega @Meliot?
Ja mislim da ne bi... prirodno je niti se sta krije pa bi imao potrebu da virkas..Kada si na nudističkoj plaži da li odmeravaš druge gole ljude?