analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 10.480
Od glupih pitanja
Zasto onda sa telefonom ili lap topom ne skocis u vodu,kome njih ostavljas modelu,nesto ti logika zebe nocas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od glupih pitanja
Zena koja voli muza i zavodi ga, doteruje se za njega ... ostali za nju ne postoje..Zena da pokazuje Attribute svom muzu,a ne raznim balvanima po ulici ili na internetu.
Marame i siroke suknje da se vrate
Управо тако.Zena da pokazuje Attribute svom muzu,a ne raznim balvanima po ulici ili na internetu.
Marame i siroke suknje da se vrate
Tako je drugarice pticoZena koja voli muza i zavodi ga, doteruje se za njega ... ostali za nju ne postoje..
Za njega u cetiri ZidaneZena koja voli muza i zavodi ga, doteruje se za njega ... ostali za nju ne postoje..
ako nije udata?Управо тако.![]()
ako je zaljubljena doterivace se samo za njega ... ako nije, onda za sebe ... i uopste utiska radi, nista posebno.ako nije udata?
nista posebno i za sebe? ahaako je zaljubljena doterivace se samo za njega ... ako nije, onda za sebe ... i uopste utiska radi, nista posebno.
tako se kazenista posebno i za sebe? aha![]()
![]()
aha izvini,nastavitako se kaze![]()
Zaboravlja se bitna stvar, čovek je deo prirode....Kako se ti pokazuješ da misliš, tako se i žene pokazuju da izgledaju....Pa ne smatraš da se žene ponižavaju na taj način i da sebe ističu kao seksualne objekte?
.. pozdrav za faraona .....pune oci , onima koji i ne znaju za drugo...
Tako isto i zene gledaju mlade, lepo razvijene, lepe muskarce ... opet neka vrsta macizma...?
Ima istine u pokretima, ali tako i kod zena slicno. I one ce izgubiti sjajnu kosu, jedrinu, udebljace se, vecina, itd.Kod muskarca najbitniji adut je kretanje i ta tjelesena lakoca u pokretu u svakodnevnom zivotu time najlakse ce osvojiti i facinirati zene a zasto.To je jedini adut koji ako ima nikada ga ne moze izgubiti taj neverbalni.Sve adute druge moze danas da ima a sjutra da nema moze biti lijep pa ruzan, bogat pa siromasan,trijezan pa pijan,zabavan pa depresivan itd.Ali ako ima taj govor tijela uljepsace zeninu realnost uvijek koliko god islo ili ne islo u zivotu.Mnoge zvijezde imaju taj pokret nacin na koji hoda,pusi cigaretu,jede vodu,i radi mlion pokreta itd,neki imaju tu prirodnu eleganciju i senzualnost pokreta
Ima istine u pokretima, ali tako i kod zena slicno. I one ce izgubiti sjajnu kosu, jedrinu, udebljace se, vecina, itd.
Dakle, ostaje ono sto nije fizicko..
Mislis da se ta "kretnja" ne gubi? Ne menja? Muskarac panter postaje nesto drugo, zivot ne mazi .. mozda je sa nekim srecnicima drugacije.Ja to zovem krece se kao macka ili panter.Npr kada bih gledao neki film pa ima zena koja me pali ali me sjutra ne pali jer nije vise ista,ima ona u koju se zaljubim pa se odljubim,a imas i onu koja me fascinira i uvijek me fasicnira to je ona sto ima to nesto sto je izdvaja iz mase i pored koje kada sam imam osjecam da sam u filmu a ne u realnom zivotu
Mislis da se ta "kretnja" ne gubi? Ne menja? Muskarac panter postaje nesto drugo, zivot ne mazi .. mozda je sa nekim srecnicima drugacije.
Opet, mislim ni da do srece nije, ni nacina zivota toliko, jednostavno se stari.
Zena macka postaje zena majka .. tu vise ne bih objasnjvala ... muskarci imaju tu "srecu" da ostaju nekako slobodniji i kad su ocevi ...
Sto opet ne znaci da nije opcinjavao zene svojevremeno.Kazanova nikada nije se zenio na kraju je zavrsio sam u starosti bez igdje ikoga
.. sto isto i za zene vazi .....muskarci koji izlazu svoju tzv. atribuciju
mucenici su...