bird again
Veoma poznat
- Poruka
- 12.421
ali oni ne citaju, oni samo blenu u slikeNapisao sam zato što je potpuno idiotski upotrebljavati taj izraz u te svrhe, pokazuju atribute, šta mi se napriča.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali oni ne citaju, oni samo blenu u slikeNapisao sam zato što je potpuno idiotski upotrebljavati taj izraz u te svrhe, pokazuju atribute, šta mi se napriča.![]()
Ko neće da se igra u životu, ostaje da razmišlja što neko hoće![]()
‘Ajde sad.Moraš to da osudiš najstrože, kao Meliot prepodobni.
Zar i Meliot prepodobni to radi?ali oni ne citaju, oni samo blenu u slike![]()
Prirodno je da zena zeli da je privlacna. I svako zeli privlacnu zenu kraj sebe.Pa ne smatraš da se žene ponižavaju na taj način i da sebe ističu kao seksualne objekte?
Primetio sam da vitkih manekenki praktično uopšte i nema na takvim hepeninzima kao što je Black Tape Project, izgleda strogo komercijalni poduhvat da se ohrabre i punije žene da i one počnu da kupuju kod Victoria’s Secret i ostalih: ima mase reklama za Plus sizes sexy lingerie, to žene kupe krišom od muža “radi iznenađenja”, tj samo da bi dizale sebi moral, posle vide da ni u tome ne izgledaju onako kako se reklamira pa im posle hvata prašinu, ali ljudi se dosetili kako da poguraju prodaju.ima istine za plus sajz modele...
Nzm, reako bih da su glavna publika onih modnih događaja žene koje bi da i one nekako budu opasne, oporezuju oni i njih, propisno.ali oni ne citaju, oni samo blenu u slike![]()
Iz istog razloga kao i mi muškarci...Zašto žene pokazuju svoje atribute? Da li je u pitanju manjak samopouzdanja, manjak samopoštovanja ili je u pitanju takmičenje sa drugim ženama za naklonost muškaraca? Ili se tako žene osećaju dominantno jer mogu atributima da zavode muškarce?
Žena sa sakrivenim atributima
Pogledajte prilog 1653948
a to je?Iz istog razloga kao i mi muškarci...
Da se istaknemo, privučemo pažnju...a to je?
Stil.Zašto žene pokazuju svoje atribute? Da li je u pitanju manjak samopouzdanja, manjak samopoštovanja ili je u pitanju takmičenje sa drugim ženama za naklonost muškaraca? Ili se tako žene osećaju dominantno jer mogu atributima da zavode muškarce?
Žena sa sakrivenim atributima
a ranije kad jedna drugoj pokaže članak, ih ova da popizditakmicenje sa drugim zenama ili manjak samopouzdanja,, ne zbog muskaraca
Stil.
Žena nisi i to ne treba da te zanima.
a ranije kad jedna drugoj pokaže članak, ih ova da popizdi
nije ali tvoje je da osudisNaravno da podržavam.
Što bi bilo moja stvar šta neko oblači?![]()
Andjo sto te nema medju nama oldnije ali tvoje je da osudis![]()
Nisam primetilaZasto ti pokazujes atribute na tom avataru
Nisam primetila
pa naravno zbog nas prvenstveno ali ima tu i e neće ona neg ja bolja sam riba.Jeste takmicenje ali zbog muskarca jer se takmice koja zena ce biti privlacnija muskarcima tako i muski se takmice koji ce se vise nekoj zeni dopadati,postojimo jedni zbog drugih
Od glupih pitanjaOd koga to bjezis kada tako skaces u vodu
da,gospodine.Zena da pokazuje Attribute svom muzu,a ne raznim balvanima po ulici ili na internetu.
Marame i siroke suknje da se vrate