Zene koje ne placaju pice

Tako da to vuče jedno drugo.. žene vole da su zbrinute, a muškarci da budu muškarci.

Ali ipak im smeta kada vide da su iskorišćeni.
To može biti stoga što to nije žena za njih? Osećaju da tu nešto ne valja
Dobro a kad nije prvi sastanak nego u drustvu, u mom slucaju vise to smeta mojoj zeni nego meni ,kad ti zena placa kao i ti ti placas duplo vise u drustvu u odnosu na par gdje se zena nikad ne hvata za novcanik, tj zbog nje sam i ja poceo da to primjecujem i pratim. Imam zena koje godinama izlaze sa momkom u vece drustvo i nikad se ne hvataju za novcanik. Imam dosta prijatelja koji imaju kratke relacije i vise puta dodju sa djevojkom koja nikad drustvu ne naruci turu.

Imam drugaricu koja iz principa neće ništa da plati. Kaže ja sam u ženskoj energiji jer prihvatam. A meni koja često delim ona kaže da ja nisam u ženskoj energiji i da tako što plaćam emitujem vajb da nisam ženstvena.

Ne znam šta muškarci na to kažu, jel je u pravu? 🥳

Meni deluje da je uspešnija u lovu od mene. 🙃
Nepopularno musko misljenje:
Drugarica ti zraci "paglu sam enerdzi."

Platila sam jednom u životu muškarcu piće, uz komentar:
"Meni je to čudno,...nikada mi žena nije platila piće"! Nzm kako je to kod vas, ja živim u zemlji dembeliji očigledno, gde još uvek postoje pravi muškarci ( ili oni starih kova), kako god.
Isto.Izlazila sam u doba najveće nemaštine,i nismo imali nekad ni za kafu,ni muškarci,ni žene generalno...ali nikad nisam doživjela da muskarac ne plati piće ženskoj osobi ili osobama sa kojim je u društvu.To je jednostavno bilo neko nepisano pravilo i džentlmenski manir.Nikad se nije dovodilo u pitanje.
Ne znam kako je sada.

Tradicionalizam, ne bih imao problem da uvek placam pice, ako ce da mi opere noge kad se vratimo kuci, dabudemo temeljno tradicionalni jelte. Misim da su sponzorushe, nije da imam neshto protiv al it is what it is.
Emituješ vajb škrtice,što bi rekli mi mladi.🙂
Niko te ne tjera da budeš u društvu žene koje ne želiš,ali ako već jesi i želiš...plati to piće,majku mu,nećeš propasti zbog toga...a ne izvlači glupe fraze tipa pranja nogu iz doba moje čukunbabe.🙂

To je druga situacija ali ako te ljude svake sedmice vidis i zena mu se nikad ne hvata za novcanik i oni jednu turu vi dvije i tako godinama np.
To je drugo pitanje...ako je vise ljudi,vece drustvo...naravno da nece jedno uvijek placati.
Tu mi je ok i da svako plati svoje,ili nekako da svi ucestvuju u cehu otprilike isto.
Ali kad je sam muskarac i zena,osim ako ona bas ne insistira,mislim da treba muskarac da plati iz razloga dzentlmenskog ponasanja,a ne sto je ona sponzorusa.

Dobro a kad nije prvi sastanak nego u drustvu, u mom slucaju vise to smeta mojoj zeni nego meni ,kad ti zena placa kao i ti ti placas duplo vise u drustvu u odnosu na par gdje se zena nikad ne hvata za novcanik, tj zbog nje sam i ja poceo da to primjecujem i pratim. Imam zena koje godinama izlaze sa momkom u vece drustvo i nikad se ne hvataju za novcanik. Imam dosta prijatelja koji imaju kratke relacije i vise puta dodju sa djevojkom koja nikad drustvu ne naruci turu.
Onda ne treba ni tvoja zena da narucuje u takvom drustvu.Narucujes samo ti i onda ce biti izjednaceno.

Limunado tema je "zhene koje ne placaju pice" nije "da li bi platili pice zheni", nemam nishta protiv da platim bilo kome pice, al da provodim vreme sa nekim ko nece sebi da placa (bilo shta) nije moja furka. Narochito jer znam par sponzorusha koje nikad nishta sebi ne placaju. Uporedio sam pranje nogu i placanje pica jer su oboje debilni koncepti iz srednjeg veka, yey.

Limunado tema je "zhene koje ne placaju pice" nije "da li bi platili pice zheni", nemam nishta protiv da platim bilo kome pice, al da provodim vreme sa nekim ko nece sebi da placa (bilo shta) nije moja furka. Narochito jer znam par sponzorusha koje nikad nishta sebi ne placaju. Uporedio sam pranje nogu i placanje pica jer su oboje debilni koncepti iz srednjeg veka, yey.
Ko te tjera da provodis vrijeme sa takvim?🙂
Valjda je rijec o onima sa kojim biramo da pijemo.

Back