Zene koje ne placaju pice

Platila sam jednom u životu muškarcu piće, uz komentar:
"Meni je to čudno,...nikada mi žena nije platila piće"! Nzm kako je to kod vas, ja živim u zemlji dembeliji očigledno, gde još uvek postoje pravi muškarci ( ili oni starih kova), kako god.
isto mi je jedna Jermmenka rekla, kao ti si prvi muškarac kom sam ja platila veceru, ja na nju oukao 100e isti dan vodao je svuda po Novom Sadu, ona pukla 30 za veceru, vau

isto mi je jedna Jermmenka rekla, kao ti si prvi muškarac kom sam ja platila veceru, ja na nju oukao 100e isti dan vodao je svuda po Novom Sadu, ona pukla 30 za veceru, vau
Nije trebalo da je pustiš ni da ti plati tu večeru.
Kod mene je bio obrnut slučaj. Bilo mu je neprijatno što sam insistirala da platim, bilo je i razloga što sam htela da platim ( iz zahvalnosti).

Sta mislite o zenama kojima muskarci uvijek placaju pice, da li su skrte ili daju do znanja muskarcima da su oni gazde u kuci a one su tu da rode djecu i brinu o kuci, koji su razlozi tog ponasanja ?
To su žene iz otomanskog carstva
Sultanije

U EU žene plaćaju svoje piće i tegle muža o svoju grbaču kad napusti posao a ne ko ove Sultanije - odmah po najgrdjeg advokata

Back