salko dinamitas
Iskusan
- Poruka
- 5.462
Sta mislite o zenama kojima muskarci uvijek placaju pice, da li su skrte ili daju do znanja muskarcima da su oni gazde u kuci a one su tu da rode djecu i brinu o kuci, koji su razlozi tog ponasanja ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sumnjive su one meni ko zna sta im je u glavipa vole da ne placaju a neki vole i da placaju
treba rascivijati ko je tu u pravu jer ima i koji ne vole da placaju
ali slabo ima koje ne vole da im placaju
u pravu si nisam to na taj nacin pogledao.Neka tako nema ravnopravnosti
papučarskiI ne treba da plaćaju piće.
Bem ti muško koje ni piće ne može da im obezbedi
Ajde.papučarski
mogu ali necu, ako me gleda kroz oare daleko joj lepa kuca, pocastim kad hocuAjde.
Kako ćeš nešto više da stvoriš i napraviš u životu, ako me možeš par pića za veče da platiš.
isto mi je jedna Jermmenka rekla, kao ti si prvi muškarac kom sam ja platila veceru, ja na nju oukao 100e isti dan vodao je svuda po Novom Sadu, ona pukla 30 za veceru, vauPlatila sam jednom u životu muškarcu piće, uz komentar:
"Meni je to čudno,...nikada mi žena nije platila piće"! Nzm kako je to kod vas, ja živim u zemlji dembeliji očigledno, gde još uvek postoje pravi muškarci ( ili oni starih kova), kako god.
Kako hoćeš.mogu ali necu, ako me gleda kroz oare daleko joj lepa kuca, pocastim kad hocu
Nije trebalo da je pustiš ni da ti plati tu večeru.isto mi je jedna Jermmenka rekla, kao ti si prvi muškarac kom sam ja platila veceru, ja na nju oukao 100e isti dan vodao je svuda po Novom Sadu, ona pukla 30 za veceru, vau
To su žene iz otomanskog carstvaSta mislite o zenama kojima muskarci uvijek placaju pice, da li su skrte ili daju do znanja muskarcima da su oni gazde u kuci a one su tu da rode djecu i brinu o kuci, koji su razlozi tog ponasanja ?
To su žene iz otomanskog carstva
Sultanije
U EU žene plaćaju svoje piće i tegle muža o svoju grbaču kad napusti posao a ne ko ove Sultanije - odmah po najgrdjeg advokata
treba da se deli, ne znamKako hoćeš.
Ja im ne bih ni dopustio da mi plate piće.
Kakva je neka devojka kao osoba možeš proceniti na druge načine…
ppnudio sam se da platim ja, ali ona je vec platila dok je isla u wcNije trebalo da je pustiš ni da ti plati tu večeru.
Kod mene je bio obrnut slučaj. Bilo mu je neprijatno što sam insistirala da platim, bilo je i razloga što sam htela da platim ( iz zahvalnosti).