Znači ovde za žene zabranjeno
Ok
I forumasicama moze da se prica i koliko Sam primjetila I'ma dosta inteligentnih djevojaka na forumu I razumnih.
Sto SE tice operacija. Ljudi na estradi , glumci I uopste javne licnosti se podvrzu plastic in operacijama jer I'm je to posao donekle. I uopste to je stvar licnog izbora. Sa rodjenjem ne dobijamo to oravo da ikoga osudjujemo I govorimo sta he ispravno sta nije. Ali mozemo reci svoje misljenje. Moje je sledece. Ove slike sto SI postavio da uporedis, na jednoj slici glumica je u cvijetu mladosti pa joj ne treba nikakva operacija. Na drugoj slici I'ma 50 godina. Znaci oni su javne licnosti I moraju da izgledaju lijepo. Glumica koja I'ma 50godina koja nikada nije imala operaciju I ona koja I'ma 50 godina I koja je imala operaciju izgledace veoma razlicite I vjerovatno dobijati razlicite ponude, mozda vise filmskih uloga. Zamisli Andjelinu Dzoli koja je savrsena da jedan Dan izgubi tu reputaciju, naravno da ne zeli. Ljudi zele da ostanu lepi citav zivot pogotovo zene. Zene vole paznju I da budu primecene I da I'm SE svi dive kako su lijepe. Zele lijepu kosu, noge, liniju.
Ni tebi nece lako pasti kada ostaras I budes stari deka.
Opet ne zelis da izlazis sa djevojkom koju smatras ruznom.
Djevojke hoce da budu lepe I Iz kompleksa da su nisu nazvane "ruznima" podvrgnu se operacijama ili mozda su lijepe Ali hoce da budu ljepse.
Ja licno nesto I ne podrzavam plasticne operacije I volim svaki Dio sebe. Cak ni kosu nisam ofarbala. Ali razumijem zasto ljudi to rade. Djevojke vecinom. Recimo kada vidim Staniju a pogotovo Soraju ja se zgrozavam. To je cudoviste, to nije Zena. Ali njena stvar. Sta cu joj ja Sad kada bude zadnji Dan njenog zivota necu ja biti pored nje da joj kazem a ni ti :" e bravo ti ga brate moj sto nisi imala ni jednu plastic u operaciju"
Jos jedno pitanjce da li bi prije izasao Sa djevojkom koja je odrasla na selu koja mozda nema lepe crte Lica , zakopcana do grla cistog srca ili sa jednom operisanom razgolicenom devojcicom sa lepim oblinama koja je mozda I PO malo sponzorusa. Nemoj da odgovaras Ali mozes dobiti ideju zasto Neko to radi od sebe.
Nije ni sve zbog momaka Ali samo da bolje razumijes