Kada se žena razgoliti u javnosti ona pre svega ističe svoj izgled, svoje obline i ostale fizičke atribute i ne znam zašto ti je potreban Aristotel da bi to razumela.
Не знам како си залутао тако дубоко неке небитне ствари истиче она која има шта да истакне у неким ретким случајевима кад истиче нешто што није квалитетно не изазива добру реакцију. Жена испитује наравно и своју сексуалност и свој утицај исто колико би и ми кад би могли и кад би у нас сви блејали са женске стране ако би имали шта да покажемо тако и изазвали исте реакције.
Наравно импонује јој ако људи гледају ужива иско колико и ти док је окрећеш у глави и намешташ шта би јој све и како..
жена то осети ...пробај само да мислиш о томе и да је гледаш добићеш реакцију.
Међутим видео си вероватно да је ту највећа гужва и да дотле стигне 1 од 20 или 30 потенцијалних.
Имаш супротности закопчаних пристојних које не исказују превише али кад дође до тог тренутка може бити јако пријтног изненађења.
.
Да ли се ти осећаш ок. кад видиш да те нека или неколико лепих жена кришом посматра?
То може буквално да те дигне из депресије и врати самопоуздање толико мало а искрено!
Исто је покушај да разумеш себе разумећеш и њихове неке поступке.
Посматеај све сисаре и игре женки које их привлаче наравно оне немају крпице али имају хормоне , мирисе , покрете којима мужјацима наглашавају данас је тај дан момци ко буде упоран и добар данас ће да добије.
Имаш птице моногамне углавном галеби , пингвини , орлови женка баца сламку и који мужјак ухвати сламку из гнезда и донесе тај је њен његово гнездо и потомство.
Пингвини мужјак прави гнездо и брине о потомству..
Ако схватиш да се то и нама дешава ми више те хормоне и мирисе не осећамо истим чулима али нам се прикајује кроз вид осећај који ти изазове , пожуду...шта хоћеш..
У том смислу ми смо рационално све то схватили али човек је можда 10% рационалан осталих 90% је животиња и роб својих инстикта и сила природе.
Што им се више опире и витопери то је несрећнији и незадовољнији.
Уместо овакве реченице зашто жене?
Поставиш зашто је човек тако глуп и несавршен?
Па сад да ли би ризиковао један имагинарни плес са неком која ти поксзује атрибуте охрабрује па сад шта може да буде буде некад не одмах.
Или причао са дебилне приче о тикетима из икса и 1 или из икса у ...немам појма.
Онда о колима да ли си радио велики мали сервис и тд.
Или о политици или како немаш пара и ликовима који препричавају туђе догађаје као своје?
Дакле мене мушкарци више сморе са тим дебилним причама од неке просте обичне жене која прича неке приче из живота обичне , необичне ствари шта год.
Дакле ако мислиш да је то модерни садржај није ако погледаш фигурине из Винче имаш готово свих модних детаља Европе , шпанске крагне , костиме , чак имаш женску фигурину у мини сукњом.
Према мишљењу историчара уметности ми смо тек сад стигли на тај модни и либерални ниво као на Балкану у неолиту.
Дакле има их добрих има их лоших као и нас свака истиче своју сексуалност као и мушкарци препусти се и уживај у игри уместо да анализираш и осуђујеш.
Наравно има екстремних примера тога што говориш али неке сам имао прилике упознати оне су прилично , несрећне , незадовољне и разочаране.
И схватају да је једини животни мото ухватити неког да робује њиховим хировима због задовољства да ли визуалног или правог да им плаћа све што треба и да је то сурова реалност боље он него ја.
Али то није већина ипак истина је заправо да људи чешће виде оно што траже што или воле или их нервира.