Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 90.711
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš oštar jezik...
Nemoj da ideš na to da vređaš žene, ako ti se na nekima nešto ne dopada.
I - utuvi: nisu sve žene iste, bar većina nisu kao što ih opisuje Meliot
šmirgla ima da radi
ali nije mi jasno kada neko kaže ''sve su žene iste '' pa ne prave ih na traci serijski pa iste
Koriste svoju komparativnu prednost.Zašto žene vole da privlače pažnju svojim atraktivnim izgledom i da ih muškarci posmatraju kao seksualne objekte? Danas mnoge žene ističu svoje obline, dubok dekolte, nose tesne i kratke haljine ili suknje i na taj način sebe predstavljaju pre svega kao seksualne objekte. Zašto žene ne vole da privuku pažnju kod muškaraca svojom ličnošću već sve karte bacaju na izgled?
Koriste svoju komparativnu prednost.
Vi ljubitelji komunizma treba bolje da izucite ekonomiju, gde vam je objasnjeno svo ljudsko ponasanje, a ne da citate onu Marksov idiotski 'Kapital'.
Ja nisam komunista tako da ne izvodi takve zaključke.Koriste svoju komparativnu prednost.
Vi ljubitelji komunizma treba bolje da izucite ekonomiju, gde vam je objasnjeno svo ljudsko ponasanje, a ne da citate onu Marksov idiotski 'Kapital'.
Nije zahtevao da idem gola nego je rekao stose mene tice možeš samo kadsi samnom,ponosi se,ja samo prevrnem ocima i obučem nesto opet dužeTo pa nisam čuo do sada da muškarac zahteva od žene da se razgoliti u javnosti. Šta ima on od toga što će drugi buljiti u tebe? Verovatno dobro izgledaš pa da mu drugi ljudi zavide kakvu ženu ima.
moraš gledat njihovu unutarnju ljepotu, pametJa obožavam da vidim lepu ženu
Držim se ja spoljnemoraš gledat njihovu unutarnju ljepotu, pamet
a ako samo gledaš vanjsku i šta znaju skuvat onda su one za tebe samo sesualni objekti
Bogme kao da prave, tu i tamo neka omane i eto ti angeline merkelšmirgla ima da radi
ali nije mi jasno kada neko kaže ''sve su žene iste '' pa ne prave ih na traci serijski pa iste
To viđam i kod onih što šetaju balvane i deblajer imamo dobre noge a greota ih je sakriti!
Не кмечи већ пита. А то што неко има одређену слободу не значи да треба да је користи. И мушкарци имају слободу да силују жене па опет не значи да је у реду да исту користе.
ma, čita neke perverzne pisce.. to je hteo da kaže
Bas neobicno za Balkanca ja hteo pola grada da bijem tadMoj kaze kad si kraj mene možeš i gola nek gledaju imaju sta al kadsi sama obuci se pristojno normalno al ne zamotajjjj se non stop o tome pravimo raspravu,ja nevolim da bolje u mene i žvižde zamnom,bezveze mi
Šta imaš da bijes,oni sline i komentarisu aaa jooj jest dobra al ona je tvoja i kraj tebe budi ponosan nije njihova oni samo mogu sanjat takvuBas neobicno za Balkanca ja hteo pola grada da bijem tad
Al razumem psihologiju, on te ima oni te samo mogu gledati. A kad si sama ne privlaci paznju. Tako nekako
postoji razlika izmedju privlacnog i prostog oblacenja.Žene, zamotavajte se i nećete biti seksualni objekti. A mi ćemo vas kod kuće razmotavati.
Ниво интелигенције = нула.Lečenje, hitno