sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Ono tipa da ima neku okruglastu glavu i lepuskast ili onako izduzenju polukonjsku, mislim sta vam je napaljivije od toga?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja stvarno ne znam šta bih reklaOno tipa da ima neku okruglastu glavu i lepuskast ili onako izduzenju polukonjsku, mislim sta vam je napaljivije od toga?
Stavio sam avatar koji liči na mene , još samo da kosu sredim u tu boju.
..................................................................................................................
Šalim se , kažu da ličim na Bona U2 .
Povezao je on to sve svojom bujnom mastom : DDžefri Din Morgan i Bono ne liče uopšte ne znam kako si ti njih povezao![]()
Povezao je on to sve svojom bujnom mastom : D
Niko nije ni povezao, piše "šalim se".Džefri Din Morgan i Bono ne liče uopšte ne znam kako si ti njih povezao![]()
Crn,smedje oci,moze 185,tako nesto.Od ova dva,ovaj s okruglom glavom.Ono tipa da ima neku okruglastu glavu i lepuskast ili onako izduzenju polukonjsku, mislim sta vam je napaljivije od toga?
I on se izgubio negdje.Nema ga u javnosti.Stavio sam avatar koji liči na mene , još samo da kosu sredim u tu boju.
..................................................................................................................
Šalim se , kažu da ličim na Bona U2 .
Crn kao crnokos ili crn kao once you go black?Crn,smedje oci,moze 185,tako nesto.Od ova dva,ovaj s okruglom glavom.
Kosa crna.Crn kao crnokos ili crn kao once you go black?
Hahaja stvarno ne znam šta bih rekla
meni treba jaka zena,zaposlena i svoja.