Zene, kako podnosite bore?

Idete li na mezoterapiju, Genesis laser, Titan laser, jeste li mozda zatezali kapke, radili face lifting, kako stojite sa hijaluronom, botoksom..? Neke od antiage kremica koje su btw uglavnom prevara? Ili ste se prepustile zubu vremena? :malav:

Iz nekog razloga ne volim bore...a imam cak dve smejalice:rida:

Ne znam zasto mi bore smetaju vise od drugih mana koje imam, valjda sam se srodila sa manama a sa borama me tek cega suocavanje:(

Idete li na mezoterapiju, Genesis laser, Titan laser, jeste li mozda zatezali kapke, radili face lifting, kako stojite sa hijaluronom, botoksom..? Neke od antiage kremica koje su btw uglavnom prevara? Ili ste se prepustile zubu vremena? :malav:
Moj problem sa starenjem, vise sa znacima starenja, nema mnogo veze sa tugom zbog gubitka mladalackog izgleda, one elasticnosti koze lica, vec sa suocavanjem sa neumoljivom cinjenicom da vreme bespovratno tece i da nesto nisam stigla da uradim, ili nisam bas uradila kako sam htela. U tom smislu kod mog probema sa borama i gravitacijom sumnjam da bi neki face lifting mnogo pomogao, ali sve sam manje sigurna da nekad necu posegnuti i za takvim resenjima koji zapravo nista ne resavaju, ali nude iluziju. :whistling:

Боре добијају особе које не мажу лице.

Moram da osporim...Retko kada koristim kreme za lice i to ako se i setim zgrabim prvu koja naiđe (zato me se i klone) i ništa... To ti je kao na onoj reklami "Imam stotinak godina, ali nemam bore da to i dokažem", s tim što bih ja time mogla da reklamiram nekorišćenje kreme za lice... I ono bora što sam nakačila poštujem, svaku sam pošteno zaradila:D

Moram da osporim...Retko kada koristim kreme za lice i to ako se i setim zgrabim prvu koja naiđe (zato me se i klone) i ništa... To ti je kao na onoj reklami "Imam stotinak godina, ali nemam bore da to i dokažem", s tim što bih ja time mogla da reklamiram nekorišćenje kreme za lice... I ono bora što sam nakačila poštujem, svaku sam pošteno zaradila:D

Ја имам суву кожу и цркла бих да се не мажем. Ништа скупо - Нивеа софт или апотекарске помаде од максимум чет'рсто динара.

Ako zelite da izgledate kao Lea Kis (naravno, ona nevidjeno laze o koristenju "samo" kremica): Titan treba jednom godisnje (3-5 tretmana po jedno 500-600 e), mezo jednom mesecno (oko 100 e) Genesis jednom mesecno oko 200 e i tako, jos po koja kremica i eto vas sa 46 ko sa 26.(ima jos raznih lasera ali vam je u principu dosta Titan + mezoterapija) Hijaluron 1mml od 200 e, botox od 300e pa ovisi koliko ste zakasnili sa laserima i mezom i kremicama, nekad je dosta malo a nekad treba vise mml - jednom u 2,3,4 godine, Kapke i gornje i donje od 1000 e pa navise, to vam vrati deset godina u sekundi i tako... od 40 do 55 godine vam treba 10 do 20 milja eura, u zavisnosti od genetike, pa da stalno izgledate kao MILF od 30 :rumenko: A mozete i dostojanstveno da starite :rumenko:
Ako mi ne verujete to je vas problem :malav:

Poslednja izmena:
Redovan put: 25 - 35 maksimalna nega, skupe kreme, nema spavanja sa sminkom etc, ove 35 - 42 mezoterapija, eventualno krenuti sa laserom 38,39,40, sa 40 - 43 hijaluron, kapci nakon 45, 47,48..posle i botox, podizanje celog lica ne pre 50 sem ako ne zivite od te lepote :malav:
Missim, ne morate mi verovati ni slova :malav:

Redovan put: 25 - 35 maksimalna nega, skupe kreme, nema spavanja sa sminkom etc, ove 35 - 42 mezoterapija, eventualno krenuti sa laserom 38,39,40, sa 40 - 43 hijaluron, kapci nakon 45, 47,48..posle i botox, podizanje celog lica ne pre 50 sem ako ne zivite od te lepote :malav:
Missim, ne morate mi verovati ni slova :malav:

Хвала, ја сам сасвим задовољна како изгледам са своје 52 године и без тих андрмоља.

Back