Modesti B.
gospođa Vineti
- Poruka
- 48.121
Ma sta ga uopste nesto i pitas, za ovakvu temu ban - dozivotni!Koje bore?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma sta ga uopste nesto i pitas, za ovakvu temu ban - dozivotni!Koje bore?
Bore odlično,ni ne primećujem ih od bubuljica!![]()
Bore necu ni imati, takva mi genetika, ali zato neke druge pokazatelje starenja za sada mogu da pokrijem odecom, tako da me ne potresa to previse, ali vidim da se kapci polako spustaju, medjutim, iz kukavicluka, ne bih se usudila da radim nista...Zene, kako podnosite bore?
Idete li na mezoterapiju, Genesis laser, Titan laser, jeste li mozda zatezali kapke, radili face lifting, kako stojite sa hijaluronom, botoksom..? Neke od antiage kremica koje su btw uglavnom prevara? Ili ste se prepustile zubu vremena?![]()
Koje bore?
Ma sta ga uopste nesto i pitas, za ovakvu temu ban - dozivotni!![]()
Pa rekla je zena od kud joj lice tridesetogodisnje zene:Samo dve reči na ovu temu.
Nataša Zmbov
Duboke brazde na krajevima ociju, oko krajeva usana, nesto plice na celu itd
- - - - - - - - - -
Lakse je reci![]()
Zene, kako podnosite bore?
Idete li na mezoterapiju, Genesis laser, Titan laser, jeste li mozda zatezali kapke, radili face lifting, kako stojite sa hijaluronom, botoksom..? Neke od antiage kremica koje su btw uglavnom prevara? Ili ste se prepustile zubu vremena?![]()
Pojavila mi se jedna na celu i svaki put kada je vidim opsujem joj mater![]()
nabacila sam deset kilaZene, kako podnosite bore?
Ma nemasNemam ja to.
Ovo boldovano.
nabacila sam deset kila
jes das mi je dupe ko amerika, al mi je lice ko luce a o sesi da ne pricamo..![]()
Jos ih nemam ali se nadam da cu ih lepo nositi iako ih necu podnositi![]()
Jos ih nemam ali se nadam da cu ih lepo nositi iako ih necu podnositi![]()
Da te utesim, muskarci skoro da ne vide bore i skroz su nisko na listi akcentualizacije![]()
a sta ima je na vrhu liste te akcentualizacije...(cek da vidim dal sam dobro napisala)
...pamet...![]()
a sta ima je na vrhu liste te akcentualizacije...(cek da vidim dal sam dobro napisala)
...pamet...
- - - - - - - - - -
...što manja to bolje...![]()