Zene, kako podnosite bore?

Idete li na mezoterapiju, Genesis laser, Titan laser, jeste li mozda zatezali kapke, radili face lifting, kako stojite sa hijaluronom, botoksom..? Neke od antiage kremica koje su btw uglavnom prevara? Ili ste se prepustile zubu vremena? :malav:
Bore necu ni imati, takva mi genetika, ali zato neke druge pokazatelje starenja za sada mogu da pokrijem odecom, tako da me ne potresa to previse, ali vidim da se kapci polako spustaju, medjutim, iz kukavicluka, ne bih se usudila da radim nista...

Kao zenu prosecnog izgleda, starenje me sigurno pogadja manje nego neku lepoticu. Nisam se ni do sada oslanjala na izled, tako da mi nije preterano bitno, iako volim da izgledam najbolje sto mogu, naravno.

Ostaje mi da i dalje verujem da moje oruzje nije izgled, vec nesto drugo;)

Ono sto je meni nejasno, to je da neki ljudi godinama ne srede zube npr.
U mom slucaju su zubi bili krivi, tako da sam vec sa 20 godina uradila navlake.

Idete li na mezoterapiju, Genesis laser, Titan laser, jeste li mozda zatezali kapke, radili face lifting, kako stojite sa hijaluronom, botoksom..? Neke od antiage kremica koje su btw uglavnom prevara? Ili ste se prepustile zubu vremena? :malav:
nabacila sam deset kila:heart:
jes das mi je dupe ko amerika, al mi je lice ko luce a o sesi da ne pricamo..:mrgreen:

a sta ima je na vrhu liste te akcentualizacije...(cek da vidim dal sam dobro napisala :lol:)

Noge, guzzica, sise, struk, kosa, usne, nos, oci, pamet, ramena, sake, sexualne preferencije, stil oblacenja, sintaksa, semantika, pusenje/alkohol/droga, listovi, broj cipela, .... strije, celulit bore. Evo je lista, molim da drugi strucnjaci na pdf u rese eventualne nedostatke :malav:
...pamet...:aha2:

- - - - - - - - - -

...što manja to bolje...:rotf:

Zlatna sredina :malav:

Back