Zene kad postanu bake.

Poruka
9.633
Dva moja prijatelja hoce da se rastanu otkad im je djevojka ili zena postala baka. Jedan je to i uradio ,zajedno su bili 10 godina a drugi samo kuka prica o razvodu ,zajedno su cijeli zivot od 19ste godine. Zalbe su da se promjenila totalno ne izlazi , nece na festival na koji cijeli zivot idemo, nocni zivot izbjegava, Nece na duga putovanja, covjek cijeli zivot cekao da se rijesi posla i da putuje,kao da je unuce centar svijeta, previse se brine za sve. Identitet se promjenio kao de je unuce neki novi smisao , umorna ostarila itd.Da li poznajete slicnu situaciju ?

Poslednja izmena:
Dva moja prijatelja hoce da se rastanu otkad im je djevojka ili zena postala baka. Jedan je to i uradio ,zajedno su bili 10 godina a drugi samo kuka prica o razvodu ,zajedno su cijeli zivot od 19ste godine. Zalbe su da se promjenila totalno ne izlazi , nece na festival na koji cijeli zivot idemo, nocni zivot izbjegava, Nece na duga putovanja, covjek cijeli zivot cekao da se rijesi posla i da putuje,kao da je unuce centar svijeta, previse se brine za sve. Identitet se promjenio kao de je unuce neki novi smisao , umorna ostarila itd.Da li poznajete slicnu situaciju ?
@lapsi

Kakva pamet..od zene sa kojom je zivio citav zivot i stekao djecu i unucad zeli da se razvede zbog toga sto ona posvecuje paznju unucetu vise nego njemu? :)
A djedu je bas prijeko potreban nocni zivot? 😂
Ah da,ona je postala baba,a on je ipak momce mlado,njemu je do izlazaka.😂

Kakva pamet..od zene sa kojom je zivio citav zivot i stekao djecu i unucad zeli da se razvede zbog toga sto ona posvecuje paznju unucetu vise nego njemu? :)
A djedu je bas prijeko potreban nocni zivot? 😂
Ah da,ona je postala baba,a on je ipak momce mlado,njemu je do izlazaka.😂
Svi koje volimo, treba to stalno da osećaju, ali kada je dete u priči-prirodno je da žena, bilo majka, tetka, ili baka, dete prepoznaje kao prioritet.
Meni je sestričina centar sveta. Provodimo se lepo zajedno, i danas sam posle dužeg vremena imala slobodan dan. Čim se probudila, objavila je svima da mora tetki da se javi. Isplanirale smo šta ćemo da radimo, gde ćemo da idemo, kako ćemo sve... do 17h kad dolazi mama. Blizu 17h je počela da brine: "Joj, sad će da me teraju da jedem, da idem gore, da im nešto trebam. NE VREDI KAD KAŽEM: "Kod tetke sam (i jela, i pila, i toplo je, i čista sam)!"
Dođe 17h, mama na vratima:"Ajde gore da se jede. Čeka te supa, nećemo 100X da podgrejavamo. Ajde, odmah!"
"Vidiš? Neće ni 20min da me puste da ovde pletemo. Odmah moram da idem da jedem supu. ****** ih i supa i sve!" (Devojčica od 5 godina!)
Moj rođeni otac se ponekad iskazuje kao ljubomoran na vreme koje provodim sa njom.

Back