sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Da otvoreno napisete nik s kojim bi se bas onako zestoko istorbale?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja mislim da bi swe htele s tobom,ali ne bi da izbedace ostale forumase svojom izjavom![]()
To je normalno.
Ma sve zele sa mingom.... a kad smo veckod njega gde se on izgubio?
jasam od nekoliko forumašica dobio poruku dabi me icepale![]()
znam mi balkanuse nismo za tebe,tebi treba neka princeza sa sasima ko lubendinje,sto ce sarmu da ti zavija i ciji si ti smisao zivota:**kiss kiss
![]()
jasam od nekoliko forumašica dobio poruku dabi me icepale![]()
Ja nisam![]()
Onda ne znam šta bih ti rekao, za kakve gangrbe sam viđao hvalospeve, čudi me da nisi imao..
E sad si me utesio u PM!
Onda ne znam šta bih ti rekao, za kakve gangrbe sam viđao hvalospeve, čudi me da nisi imao..
tvoja ceznja budi sumnju u meni![]()
Biće, eksponiraj se malo, laži kako si je*ač, tako i one lažu, kad se vidite shvatićete da ste oboje lagali, ali, vidi, gde mali uđe - ušao je.. .![]()
Ma kaki moje srce pripada samo tebi
ja bi ti moje dala al avaj prodah ga za brdo cokolade
Al stvarno me zanima gde se izgubio. da se nije mozda pridruzio ISIS-u?
tako ja često čitajući pomislim jebbote pa gde ja ovaki nikaki međ ovakvim intelektualnim moralnim i u svakom drugom pogledu gromadama...i odma potom pomišljam - to mora da su sve neki srećni i veseli ljudi, sa ispunjenim životima, koka kola marlboro suzuki diskoteke gitare buzuki...jao koliko sam jadan i bedan naspram njih (komplex niže vrednosti, inferiornosti i sl)
ja bi ti moje dala al avaj prodah ga za brdo cokolade
ako je disleksican ko zna sta je video,sta srce zeli da vidi![]()
interesantna stvar dok nisam počeo da kačim sličice svi su me zamišljali kao nekog kvazimoda
znaš ono...neki nesrećnik drkoš, neugledni pacovčić
tako ja često čitajući pomislim jebbote pa gde ja ovaki nikaki međ ovakvim intelektualnim moralnim i u svakom drugom pogledu gromadama...i odma potom pomišljam - to mora da su sve neki srećni i veseli ljudi, sa ispunjenim životima, koka kola marlboro suzuki diskoteke gitare buzuki...jao koliko sam jadan i bedan naspram njih (komplex niže vrednosti, inferiornosti i sl)
Pa čudi me stvarno, hajde što nisi imao javno, one i operišu na pp, pošto su ovi muškarci kao jadnici, oni to rade javno...
Biće, eksponiraj se malo, laži kako si je*ač, tako i one lažu, kad se vidite shvatićete da ste oboje lagali, ali, vidi, gde mali uđe - ušao je.. .![]()