zene jel imate petlju

Biće, eksponiraj se malo, laži kako si je*ač, tako i one lažu, kad se vidite shvatićete da ste oboje lagali, ali, vidi, gde mali uđe - ušao je.. .:D

tako ja često čitajući pomislim jebbote pa gde ja ovaki nikaki međ ovakvim intelektualnim moralnim i u svakom drugom pogledu gromadama...i odma potom pomišljam - to mora da su sve neki srećni i veseli ljudi, sa ispunjenim životima, koka kola marlboro suzuki diskoteke gitare buzuki...jao koliko sam jadan i bedan naspram njih (komplex niže vrednosti, inferiornosti i sl)

Ma kaki moje srce pripada samo tebi :)
ja bi ti moje dala al avaj prodah ga za brdo cokolade:lol:
Al stvarno me zanima gde se izgubio. da se nije mozda pridruzio ISIS-u?

ako je disleksican ko zna sta je video,sta srce zeli da vidi:lol:

- - - - - - - - - -

tako ja često čitajući pomislim jebbote pa gde ja ovaki nikaki međ ovakvim intelektualnim moralnim i u svakom drugom pogledu gromadama...i odma potom pomišljam - to mora da su sve neki srećni i veseli ljudi, sa ispunjenim životima, koka kola marlboro suzuki diskoteke gitare buzuki...jao koliko sam jadan i bedan naspram njih (komplex niže vrednosti, inferiornosti i sl)

a ja tako citam tebe i mislim kako namerno seruckas da bi te hvalili da ne budes tuzan:D

interesantna stvar dok nisam počeo da kačim sličice svi su me zamišljali kao nekog kvazimoda
znaš ono...neki nesrećnik drkoš, neugledni pacovčić

Uvek to bude tako, po sistemu "mi smo lepi, ostali, normalno, nisu", pogotovo u forumskim okvirima. :)

- - - - - - - - - -

Kako ne, žurka, ludilo, ludo zezanje, naročito marlboro i suzuki. :D

Back