Žene iz seoskih područja obožavaju svog predsednika

žena od nekih 65 godina obožava čak šta više voli predsednika čak tvrdi da je lep. Dobar i kulturan čovek.
Njima je on omladinac i student, pun entuzijazma, ideala itd.
Tako voleti ko idola bilo kog i uveličavati. njegove postupke a biti u isto vreme veliki vernik,
Tako sredovečni pojedinci veličaju studente bezuslovno, samo zato što su mlađi od njih.

Imam primer gde žena od nekih 65 godina obožava čak šta više voli predsednika čak tvrdi da je lep .Dobar i kulturan čovek .Tako voleti ko idola bilo kog i uveličavati. njegove postupke a biti u isto vreme veliki vernik, znamo da je pogordost i limati idola smrtni greh. Znači pojedine osobe biraju smrt zbog ljubavi prema predsedniku .
:namcor:
7rM0_Dz1OuqUdJBh1wPX8uSjDAJ86Xw_l3fu_u-R0IfpaB2XbKPX55RI9gSpsCPZ1qQv6uf8Vso8_GXEfKHvRXa6p4HBmqo9_ckUrFci6Oc

Imam primer gde žena od nekih 65 godina obožava čak šta više voli predsednika čak tvrdi da je lep .Dobar i kulturan čovek .Tako voleti ko idola bilo kog i uveličavati. njegove postupke a biti u isto vreme veliki vernik, znamo da je pogordost i limati idola smrtni greh. Znači pojedine osobe biraju smrt zbog ljubavi prema predsedniku .
Umjesto da učiš od starijih, pecaš se za mladje, naivne. :mrgreen:

Подручје ми некако бзвз... Сеоска средина лепше звучи и не подсећа на епицентар катастрофе
Btw, гледала си у америчким филмовима када је сваки грађанин спреман да скочи у смрт за спас свог председника?
Да ли је то патриотизам, идолопоклонство или пропаганда?

Ako se zna da po srpskim selima su ostala samo staračka domaćinstva, kojima su dostupni samo režimski tv kanali, ako se zna da taj deo stanovnika ne ume ili nema inetrent, društvene mreže, zašto je čudno što su podlegli masovnoj propagandi kojom ih svakodnevno bombarduju? Ko kaže da su ti ljudi glupi, jednostavno, imaju samo jednu stranu priče.Na svu sreću, mnogo njih ima decu ili unuke koji su među studentima tako da se ova pretpostavka u međuvremenu prilično promenila.

Ako se zna da po srpskim selima su ostala samo staračka domaćinstva, kojima su dostupni samo režimski tv kanali, ako se zna da taj deo stanovnika ne ume ili nema inetrent, društvene mreže, zašto je čudno što su podlegli masovnoj propagandi kojom ih svakodnevno bombarduju? Ko kaže da su ti ljudi glupi, jednostavno, imaju samo jednu stranu priče.Na svu sreću, mnogo njih ima decu ili unuke koji su među studentima tako da se ova pretpostavka u međuvremenu prilično promenila.
Кабловска тв, интернет и мобилна мрежа налазе се у скоро сваком сеоском домаћинству на територији целе садашње Србије. Шолаку нису сметали режимски канали + Тв Бастиља, а и даље су најгледанији за блиц вести и данас. Иначе, СНС је за време досманлија имао само једну радио станицу на располагању, пошто је Вучићу и Николићу било забрањено да гостују у емисијама на свим телевизијама, осим у политичким кампањама. Да ли данас има политичког реваншинзма, очигледно га има. По мени, сасвим заслужено

Кабловска тв, интернет и мобилна мрежа налазе се у скоро сваком сеоском домаћинству на територији целе садашње Србије. Шолаку нису сметали режимски канали + Тв Бастиља, а и даље су најгледанији за блиц вести и данас. Иначе, СНС је за време досманлија имао само једну радио станицу на располагању, пошто је Вучићу и Николићу било забрањено да гостују у емисијама на свим телевизијама, осим у политичким кампањама.
Kad si poslednji put bio u nekom srpskom selu Bogu iza tregera? Nemaš mrežu čak ni u nekim urbanijim selima...moraš da juriš ćošak iza zadruge da uhvatš dve crtice. Inače dosmanlije su ista lista, takve su tada obožavale Tadića ;)

Poslednja izmena:
Kad si poslednji put bio u nekom srpskom selu Bogu iza tregera? Nemaš mrežu čak ni u nekim urbanijim selima...moraš da juriš ćošak iza zadruge da uhvatš dve crtice. Inače dosmanlije su ista lista, tkve su tada obožavale Tadića ;)
Код Тополе, пре 17 година, колега стао код једног чиче да купи кромпир, ја мислио из сажаљења, а он каже зато што је јефтин. Чисто сумњам да је неко долазио у то село село ради испитивања јавног мњења. Тадић још није ступио у брак са мушкарцем као Чеда, шта чека?

Moje selo nije staračko i svi imaju pristup internetu i ove osobe kad ih pitam da li bar malo vole i ove mlade ljude koji imaju miran način ukazivanja na greške i propuste vlasti one odgovaraju,,Ma šta znaju deca",,, današnja omladina nije normalna " i td.Ima žena koje su stvarno zaljubljene u ,,njega" i mislim se zašto i odgovor mi se sam nametnuo .

Kad bi samo znale kako mu smrdi iz usta oma bi ga se odrekle.
:D :hahaha: :rotf:

Jao jadni. I zamisli nije tačno.

Gracke žene su se odale porocima - alkohol, tablete, kocka, opozicija...
Jezivo...

Back