Žene iz opštine Obrenovac kod predsednika

Belgradeboy

Elita
VIP
Poruka
20.478
Vučić razgovarao sa zaposlenima u opštini Obrenovac koje je opozicija napala: Svi će biti uhapšeni FOTO/VIDEO
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je predstavnike iz gradske uprave opštine Obrenovac, koje su juče, tokom prepodneva, brutalno napali opozicioni nasilnici, saopštila je Služba za saradnju sa medijima.

Sastanku su prisustvovali Marina Blagojević Karić, Darko Glišić, Vesna Todorović, Rajka Babić, Miloš Stanojević, Stevan Ljuboja.

"Pozvao sam ga telefonom, on je prekinuo vezu. Sa ćerkom je razgovarao koja ima malu bebu, sin 18 godina. Cela familija je to teško podnela", rekao je Vučić.

"Malo smo pokušali da ga obodrimo i kažemo da će oni koji su se divljački ponašali da odgovaraju. Neće biti popusta i zakoni će morati da se poštuju", rekao je o pomoćniku predsednika opštine Obrenovac koji je juče brutalno napadnut.

Potom je upitao koliko je to trajalo, na šta mu je jedna od predstavnika gradske uprave Opštine Obrenovac rekla da se danas nastavilo nasilje.

"To su sve naši meštani i ljudi, mi isto radimo za sve. Najveća je tuga što sam ja sekretar svih 6 mesnih zajednica Obrenovca, svi me znaju, na svakom sam sastanku mesne zajednice. U svim tim strankama smo ih sve ispoštovali kao Boga, niko nikad ugrožen nije bio. Sve smo od sebe kao radnici dali i na kraju ja sam juče prva krenula", ispričala je jedna od predstavnika gradske uprave.

"I kuvanim jajima i svežim jajima i pomorandžama nas gađaju, i flašice s vodom, sve upotrebljavaju a nikakav razlog ne navode", rekla je o opozicionim nasilnicima.

"Ko je onaj junak koji je rešio da smeni patrijarha", zapitao je predsednik Vučić, pa nastavio:
"Samo nešto da vam kažem, niste im vi krivi. Zašto se to dešava po lokalu? Oni su mislili da mogu bez izbora da vladaju u svim opštinama. Da to rade tako siledžijski."

Ja sam se juče mnogo nasekirao, mnogo mi je to teško palo. Bio sam jedan od retkih koji je posle 5. oktobra smeo da kaže, sećate se Milovana Bojića, oni su uhvatili njegovu ćerku, tukli je i ošišali. Niko joj nije rekao - izvini. Onda juče čoveka pljuju, pa ga okružuju, pa mu objašnjavaju da treba da bude srećan što nije dobio više batina", rekao je predsednik i zaključio da su svi zaposleni u gradskoj upravi u strahu.

"Svaki i najmanji akt nasilja, biće uhapšen i svako će odgovarati pred zakonom", poručio je Vučić.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić reagovao je na Instagramu na nasilje koje se ovoga jutra dogodilo u Obrenovcu.

"Ovo je njihova demokratija. Ovo zlo, nasilje nad ljudima i institucijama, žele da nam predstave kao vrhovno dobro. Neće moći! Sutra ću razgovarati sa napadnutim ljudima u Obrenovcu, a petoro siledžija je već uhapšeno. Pobediće Srbija", napisao je Vučić.

U Obrenovcu su jutros pristalice opozicije napali žene koje dolaze na posao.

Zaposlene koje su krenule na posao sramno su napadnute ispred zgrade Opštine od strana pristalica opozicije u Obrenovcu, prenose mediji.

Na snimku koji je objavljen i na društvenim mrežama može se videti kako gađaju žene jajima, dok se za to vreme smeju.

https://www.b92.net/info/politika/1...ja-napala-svi-ce-biti-uhapseni-fotovideo/vest

Vučić razgovarao sa zaposlenima u opštini Obrenovac koje je opozicija napala: Svi će biti uhapšeni FOTO/VIDEO
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je predstavnike iz gradske uprave opštine Obrenovac, koje su juče, tokom prepodneva, brutalno napali opozicioni nasilnici, saopštila je Služba za saradnju sa medijima.

Sastanku su prisustvovali Marina Blagojević Karić, Darko Glišić, Vesna Todorović, Rajka Babić, Miloš Stanojević, Stevan Ljuboja.

"Pozvao sam ga telefonom, on je prekinuo vezu. Sa ćerkom je razgovarao koja ima malu bebu, sin 18 godina. Cela familija je to teško podnela", rekao je Vučić.

"Malo smo pokušali da ga obodrimo i kažemo da će oni koji su se divljački ponašali da odgovaraju. Neće biti popusta i zakoni će morati da se poštuju", rekao je o pomoćniku predsednika opštine Obrenovac koji je juče brutalno napadnut.

Potom je upitao koliko je to trajalo, na šta mu je jedna od predstavnika gradske uprave Opštine Obrenovac rekla da se danas nastavilo nasilje.

"To su sve naši meštani i ljudi, mi isto radimo za sve. Najveća je tuga što sam ja sekretar svih 6 mesnih zajednica Obrenovca, svi me znaju, na svakom sam sastanku mesne zajednice. U svim tim strankama smo ih sve ispoštovali kao Boga, niko nikad ugrožen nije bio. Sve smo od sebe kao radnici dali i na kraju ja sam juče prva krenula", ispričala je jedna od predstavnika gradske uprave.

"I kuvanim jajima i svežim jajima i pomorandžama nas gađaju, i flašice s vodom, sve upotrebljavaju a nikakav razlog ne navode", rekla je o opozicionim nasilnicima.

"Ko je onaj junak koji je rešio da smeni patrijarha", zapitao je predsednik Vučić, pa nastavio:
"Samo nešto da vam kažem, niste im vi krivi. Zašto se to dešava po lokalu? Oni su mislili da mogu bez izbora da vladaju u svim opštinama. Da to rade tako siledžijski."

Ja sam se juče mnogo nasekirao, mnogo mi je to teško palo. Bio sam jedan od retkih koji je posle 5. oktobra smeo da kaže, sećate se Milovana Bojića, oni su uhvatili njegovu ćerku, tukli je i ošišali. Niko joj nije rekao - izvini. Onda juče čoveka pljuju, pa ga okružuju, pa mu objašnjavaju da treba da bude srećan što nije dobio više batina", rekao je predsednik i zaključio da su svi zaposleni u gradskoj upravi u strahu.

"Svaki i najmanji akt nasilja, biće uhapšen i svako će odgovarati pred zakonom", poručio je Vučić.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić reagovao je na Instagramu na nasilje koje se ovoga jutra dogodilo u Obrenovcu.

"Ovo je njihova demokratija. Ovo zlo, nasilje nad ljudima i institucijama, žele da nam predstave kao vrhovno dobro. Neće moći! Sutra ću razgovarati sa napadnutim ljudima u Obrenovcu, a petoro siledžija je već uhapšeno. Pobediće Srbija", napisao je Vučić.

Zaposlene koje su krenule na posao sramno su napadnute ispred zgrade Opštine od strana pristalica opozicije u Obrenovcu, prenose mediji.

Na snimku koji je objavljen i na društvenim mrežama može se videti kako gađaju žene jajima, dok se za to vreme smeju.

https://www.b92.net/info/politika/1...ja-napala-svi-ce-biti-uhapseni-fotovideo/vest
Napade gađanjem ispred lokalnih institucija kao i u ns cine aktivisti opozicije

Studenti u bg i srbiji su se uvek od toga distancirali

To cine da bi ocrnili studente

Ima li negde da se kupe mućkovi ?
greota za ova silna dobra jaja,..

Nije poenta u tome ko je iz koje stranke
:hahaha:, da vreme je bilo da ti "uozbiljiš" stvar,.. i vreme je da pišeš na Zabavi i Humoru!
(mada je to poseban prostakluk i diskriminacija suprotna Ustavu),
Ustavu ? Šta ti znaš iz Ustava ? (P)o kom članu ustava govoriš ?
nego sto rade svoj posao, drzavni i ovo je napad i na drzavu.
Ne verujem da tamo nešto rade,.. Nego su Uhlebljene,
pa bi da održe Status kvo

:hahaha:, da vreme je bilo da ti "uozbiljiš" stvar,.. i vreme je da pišeš na Zabavi i Humoru!

Ustavu ? Šta ti znaš iz Ustava ? (P)o kom članu ustava govoriš ?

Ne verujem da tamo nešto rade,.. Nego su Uhlebljene,
pa bi da održe Status kvo
Clan 21, ali i 23, 25, 27. Posto vidim da se tako cesto bekeljis, ne znam sto si uopste dolazio ovde sa pdf "zabava".

Da ne rade, ne bi dolazile na posao, nego bi sedele kuci, izmisljate gluposti i mislite da ste jos u pravu.

Дођу тако времена када људи покажу своју праву ћуд, нарав. Показали су многи и током ове обојене револуције у покушају. Људи су остали људи, олош је доказала да је олош, небитно на којој страни су се нашли и коме нагињали. Имамо ми ту пропаганду како су ова дешавања "мирни протести“ озлојеђених грађана, Но покаже се свако мало да то нема везе са истином, да често имамо дивљање разуздане руље и ту када на једној страни имамо руљу која шиканира или се иживљаава на неком несрећнику. појединцу, увијек ћу се заузети за тог несрећника, појединца, ма које "гријехе“ имао и ма чиме је изазвао насилништво и дивљаштво руље.

Управо су у Обреноивцу људи и сподобе најупечатљивије показали своју ћуд.

Најгоре је прошао извјесни Драган Блажић који има тако страшан "гријех“ што је посјетио студенте у пионирском парку.
Нашао се на мети разуларене руље, истрпио је пљување, ударање, погођен јајима, унакаженог лица, гурање, псовкке, најодвратније увреде, једино дивљање и иживљавање руље, олоша јер ни један частан човјек не би узео учешћа у том дивљаштву.
Једини који на снимку има право назвати се човјеком јесте тај Блажић, није устукнуо пред разулареном руљом, стојички је истрпио све то иживљавање, сви остали у том чопору немају се право звати људима
Једнако дивљаштво разуздане руље су истрпиле и жене упослене у општини Обреновац. Те жене раде свој посао, у установа која је сервис грађана. У мојој општини имам само позитивна искуства са упосленим, проблеме имају незајажљиве фукаре у својим неразумним прохтјевима.
Сумњам да је у општини Обреновац нешто другачије. И те су се жене, нечије мајке, сестре, које раде у устаноиви која је сервис свих грађана, нашле на удару разузданог олоша, изложене дивљаштву тог несоја.

И што је најјадније, на теми која је отворена(овдје) имамо ликовање кроз поспрдне коментаре због тог дивљаштва руље неких форумаша на крсти.
Јадно и биједно

Poslednja izmena:
Дођу тако времена када људи покажу своју ћуд, нарав. Показали су многи и током ове обојене револуције у покушају. Људи су остали људи, олош је доказала да је олош, небитно на којој страни су се нашли и коме нагињали. Имамо ми ту пропаганду како су ова дешавања "мирни протести“ озлојеђених грађана, Но покаже се свако мало да то нема везе са истином, да често имамо дивљање разуздане руље и ту када на једној страни имамо руљу која шиканира или се иживљаава на неком несрећнику. појединцу, увијек ћу се заузети за тог несрећника, појединца, ма које "гријехе“ имао и ма чиме је изазвао насилништво и дивљаштво руље.
Управо су у Обреноивцу људи и сподобе најупечатљивије показали своју ћуд.
Најгоре је прошао извјесни Драган Блажић који има тако страшан "гријех“ што је посјетио студенте у пионирском парку.
Нашао се на мети разуларене руље, истрпио је пљување, ударање, погођен јајима, унакаженог лица, гурање, псовкке, најодвратније увреде, једино дивљање и иживљавање руље, олоша јер ни један частан човјек не би узео учешћа у том дивљаштву.
Једини који на снимку има право назвати се човјеком јесте тај Блажић, није устукнуо пред разулареном руљом, стојички је истрпио све то иживљавање, сви остали у том чопору немају се право звати људима
Једнако дивљаштво разуздане руље су истрпиле и жене упослене у општини Обреновац. Те жене раде свој посао, у установа која је сервис грађана. У мојој општини имам само позитивна искуства са упосленим, проблеме имају незајажљиве фукаре у својим неразумним прохтјевима.
Сумњам да је у општини Обреновац нешто другачије. И те су се жене, нечије мајке, срестре, које раде у устаноиви која је сервис свих грађана, нашле на удару разузданог олоша, изложене дивљаштву тог несоја.

И што је најјадније, на теми која је отворена(овдје) имамо ликовање кроз поспрдне коментаре због тог дивљаштва руље неких форумаша на крсти.
Јадно и биједно
Ovo je strasno, pamtice se ovo vreme u istoriji kao vreme kad je isplivao najveci sljam, gotovo ravno nekadasnjem "jahanju popova" od strane komunista, ako i ovi sada sami to nisu. Pa makar da su se podsetili da je post, i da se ne baca ni hranom ni kamenjem, ali to nisu hriscani, nisu ni ljudi.

Sve te mračne tete i krkani po opštinama od bg do najmanjeg mesta su njegovi.
Није баш тако, за време ДОС-а број запослених у локалним самоуправама је дуплиран, и сви ти људи су остали да раде и после 2012 године.

Pa ovo nije dobro
I građani Obrenovca su se ogradili o ekipu koja je bacala jaja na zaposlene.
Malo ste požurili sa isterivanjem lične pravde znam da vam je dogorelo ali ako opozicija nije ništa radila deceniju i više
a sada je nestrpljiva i preduzima akcije mimo glavnog kursa koji propagiraju studenti kao vid političke borbe

Civilizacijski pomak se desio sa generacijom studenata ne idite u suprotnom pravcu jer inače da nije bilo njih ne biste se ni pokrenuli.

Poslednja izmena od moderatora:
Pa ovo nije dobro
I građani Obrenovca su se ogradili o ekipu koja je bacala jaja na zaposlene.

НОРМАЛНО!

то ради опозиција. циркус система а систем је позиција плус опозиција и нво активисти

сва та прича око јаја брашна је део опозиције и њених активиста. циркус као и у скупштини са бакљама када су се међусобно тобож гађали...
Malo ste požurili sa isterivanjem lične pravde znam da vam je dogorelo ali ako opozicija nije ništa radila deceniju i više
a sada je nestrpljiva i preduzima akcije mimo glavnog kursa koji propagiraju studenti kao vid političke borbe
браво!
и будали је јасно!
Civilizacijski pomak se desio sa generacijom studenata ne idite u suprotnom pravcu jer inače da nije bilo njih ne biste se ni pokrenuli.
систему је циљ да се оде у супротном рпавцу и да се сва ова прича око рпотеста стдуентских на крају оцрни и представи насилном!

СТУДЕНТИ У БГ И СРБИЈИ НЕМАЈУ ВЕЗЕ СА ОВИМ!
они у нс , студенти тј активисти групе став и свиће попут миле пајић и њеног интимуса брнаислава ђоршевића су друго он ису чеда удбе.
од њих су се студенти у бг и србиј и дистанцирали!

БРАВО ЗА ЗДРАВО РАЗМИШЉАЊЕ!

Ovo je strasno, pamtice se ovo vreme u istoriji kao vreme kad je isplivao najveci sljam, gotovo ravno nekadasnjem "jahanju popova" od strane komunista,
Да, видјели смо то бестијално дивљаштво (и није се то свело само на бацање јаја, како сада биједници настоје прогурати, бјеше ту и других предмета који су летјели и погодили Драгана, вјероватно каменице, могуће и неке службенице, и пљувања и ударања и псовки и одвратних увреда) и иживљљавање разуларене руље.
Но Kerkyra ништа бољи нису форумаши који су кроз поспрдне коментаре ликовали над тим иживљавањем руље.
Погледај коментар једног форумаша са којим си имала у неколико наврата расправу
Ne znam zašto su Ćaciji otišli iz Pionirskog parka, to je greška.

Provociraju bezveze Srbiju naokolo; tamo su bar bezbedni, jer mogu policija i traktori da ih štite od naroda.

Predlažem da se u Ćacilendu otvori izbeglički kamp i da to postane njihovo stanište do daljnjeg; mogla bi da se uvede i ćacilendska legitimacija, čisto da znamo da se neko ne infiltrira tamo da bi dobijao besplatni smeštaj, hranu i piće nezasluženo, tj. da se neko ne predstavlja lažno kao Ćaci.

Zaštitimo Canis invisibilis!
Pomognimo im, i oni su naši sugrađani!
Pravda za Ćacije!

:bravo:
Која количина пакости и поспрдног ликовања због иживљавања над несрећником и несрећним женама упосленим у општини.
Једнако су огавни и други коментари на теми (овдје) кроз коју се велича то дивљаштво. Како ли ти пакосници тек ликују и у себи се насллађују када читају о звјерствима над Србима у Јасеновцу.

Да, видјели смо то бестијално дивљаштво (и није се то свело само на бацање јаја, како сада биједници настоје прогурати, бјеше ту и других предмета који су летјели и погодили Драгана, вјероватно каменице, могуће и неке службенице, и пљувања и ударања и псовки и одвратних увреда) и иживљљавање разуларене руље.
Но Kerkyra ништа бољи нису форумаши који су кроз поспрдне коментсаре ликовали над тим иживљавањем руље.

Која количина пакости и поспрдног ликовања због иживљавања над несрећником и несрећним женама упосленим у општини.
Једнако су огавни и други коментари на теми (овдје) кроз коју се велича то дивљаштво. Како ли ти пакосници тек ликују и у себи се насллађују када читају о звјерствима над Србима у Јасеновцу.

Dolaze ljudi koji su i u zatvoru bili za dnevnice tamo i onda, kao bajagi, bilo ko kome normalan treba da ima, kao bajagi, nekakvu dozu saosećanja sa njima?

Kada već pominješ ustaške logore, tako je, u Pionirskom parku pola ljudi (posebno ti kriminalci tamo) su ljudi koji su za parice bili čuvari logora smrti i stajali mirno dok se kolju deca. To je taj profil ljudi. Ljudi kojima ništa na ovom svetu nije sveto i koji bi prodali bukvalno sve za šaku dolara.

Но Kerkyra ништа бољи нису форумаши који су кроз поспрдне коментаре ликовали над тим иживљавањем руље.

Mnogo ima divljaka, ja se cudim da se takvi predstavljaju nekim ljudima a jos i intelektualcima, ili jos gore, demokratama.

Ne mogu da shvatim, za mene su ovo ljudi za popravni dom najpre a ako ne onda za zatvor, jer velicanje nasilja je krivicno delo koliko i samo nasilje.

... u Pionirskom parku pola ljudi (posebno ti kriminalci tamo) su ljudi koji su za parice bili čuvari logora smrti i stajali mirno dok se kolju deca.
Написао си са су половина тих у парку чували логоре смрти и стајали мирно док се кољу дјеца.
Молио бих име једног од тих у парку, једног, који су то логори смрти и имена те дјечице која су клана у том логору смрти који је чувао тај из парка.

Написао си са су половина тих у парку чували логоре смрти и стајали мирно док се кољу дјеца.
Молио бих име једног од тих у парку, једног, који су то логори смрти и имена те дјечице која су клана у том логору смрти који је чувао тај из парка.

Ne su, nego da bi.

To je taj profil ljudi. Ništa njima nije sveto (ni zemlja u kojoj se nalaze), već samo parice (makar i na nezakoniti način stečene).

Back