Žene isprovociraju muškarce na fizičko nasilje. Muškarcima nije u genima da se brane razgovorom, već je njihova prva reakcija da reaguju fizički

Sensei

Master
Moderator
Poruka
84.953
NEDAVNO je u emisiji Sanje Marinković gostovala i Zora Dobričanin Nikodinović. Poznata advokatica dotakla se teme fizičkog nasilja nad ženama, i tom prilikom izazvala lavinu negativnih komentara.

- Žene isprovociraju muškarce na fizičko nasilje. Ne podržavam ni promil fizičkog nasilja, ali postoje slučajevi gde je dokazano da je do nasilja došlo zbog konstantnog psihičkog nasilja od strane žene. Muškarcima nije u genima da se brane razgovorom, već je njihova prva reakcija da reaguju fizički - započela je Zora dok je voditeljka sve vreme likovala, a zatim dodala:
- Kada vidim negde u javnosti da je muškarac nasrnuo na ženu odmah pomislim ovo je neka koja je to sigurno izazvala - rekla je Sanja u emisiji "Magazin IN".

https://nportal.novosti.rs/vest/100...e-novosti-single&utm_campaign=procitajte-vise
1737509519034.png

Braćo, drugovi, nije sve izgubljeno. Postoje i normalne žene :)

Nikada nisam mogla da shvatim žene koje ne vide tako očigledne signale agresivnog muškarca!!!?
Prvo počinje : Ja, ja sam ovo, ja bi ono, meni ne smije, ide kroz vrata, ni riječi, takva si.... Teško je i nabrojati sva upozorenja, koja dolaze od takvih. Žene jesu danas malo robusnije i neprijatnije, ali ih ne osuđujem. Takve su samo da bi se zaštitile.
Zato...
Lijepo je vidjeti kako žene vrte oko prsta i bogate i inetelektualce i siledžije‚.... U čemu je njihova tajna?

NEDAVNO je u emisiji Sanje Marinković gostovala i Zora Dobričanin Nikodinović. Poznata advokatica dotakla se teme fizičkog nasilja nad ženama, i tom prilikom izazvala lavinu negativnih komentara.

- Žene isprovociraju muškarce na fizičko nasilje. Ne podržavam ni promil fizičkog nasilja, ali postoje slučajevi gde je dokazano da je do nasilja došlo zbog konstantnog psihičkog nasilja od strane žene. Muškarcima nije u genima da se brane razgovorom, već je njihova prva reakcija da reaguju fizički - započela je Zora dok je voditeljka sve vreme likovala, a zatim dodala:
- Kada vidim negde u javnosti da je muškarac nasrnuo na ženu odmah pomislim ovo je neka koja je to sigurno izazvala - rekla je Sanja u emisiji "Magazin

Ne, nego je nekim muskarcima u genima iliti vaspitanju agresivnost i takvi ce naci razlog da nasrnu na zenu pa da je i najmirnija medju zenama (vidjala sam tako nesto u rl).
Protiv argumenata udaraju nasiljem. Tako im je lakse.
A voditeljku Sanju mogao je muz malo da “nasminka” pre razvoda da vidi ona kako je to kad zena ne ume da zacuti.

- Kada vidim negde u javnosti da je muškarac nasrnuo na ženu odmah pomislim ovo je neka koja je to sigurno izazvala - rekla je Sanja u emisiji "Magazin IN".

https://nportal.novosti.rs/vest/100...e-novosti-single&utm_campaign=procitajte-vise
Pogledajte prilog 1674703
Braćo, drugovi, nije sve izgubljeno. Postoje i normalne žene :)

Za loš odnos treba dvoje, ne može se kriviti samo žena.

Ako mu priča šta joj smeta, zašto je ne čuje i zašto ne nađe kompromis?

Nasilje nije rješenje.
Među muškarcima je postao čest narativ da žene treba tući.

Nasilje nije rješenje.
To nije postalo, već je dugogodišnjeg vaspitanje koje su kreirali muškarci. Skoro sam čula od poznanice nešto dok je pričala o nekoj zeni: sta joj to treba sela da prica sa muškarcima, wta se ona javlja dok oni pricaju. U najmanju ruku sok, da još postoje žene koje je neko ubedio da treba da ćute dok muškarci razgovaraju . Boze me sacuvaj

Nasilje nije rješenje.
Meni je smetalo i imao sam tonu razloga,mesecima sam davao sanse a ona nije ni recima pokusala da promeni ponasanje

Back