Žene ili alkohol?

bezimeni1

Aktivan član
Poruka
1.236
Zene donose ljubav i seks, sto donosi osecaj opustenosti i prihvacenosti uzrokovano prijatnim neurotransmiterima koji se luce u mozgu. Alkohol isto donosi opustenost i osecaj prihvacenosti. Sve je hemija inace. To su dobre stvari. Lose stvari su da zene nekad donose osecaj manje nezavisnosti, psihicko povredjivanje, ekonomsko osiromasenje, alimentaciju, nekad i neke druge pravne posledice. Alkohol nekad donosi ekonomsko osiromasenje, fizicko povredjivanje, fizicke bolesti, npr. jetre, nekad i neke druge pravne posledice.

Razlike su da za zene treba ispunjavati uslove, nekad treba ispunjavati uslove u do nedogled tako da nikad ne valjas, dok te njihovo odbacivanje, cesto i otvorene kritike, dovode do osecaja povredjenosti i nedostatka samopouzdanja. Zbog ljubavi su se takodje cinile jako pogresne i rizicne stvari. Ljubav i seks su tesko dostupni ili su dostupni za odabrane, seks na crnom trzistu je daleko skuplji nego napiti se, a gde je tu i ljubav. Alkohol te ne pita da li si lep, bogat, koliko imas godina, da li si ambiciozan i ostvaren, da li zivis izvan roditelja i imas vozacku dozvolu, on ce uvek dati svoje dejstvo, dosta je pristupacan i nikad te nece odbaciti.

Ubedjen sam da postoje oni muskarci kojima je bolje da odaberu tu drugu pristupacniju opciju, sta ce nekom biranje opcije koja je nedostupna? Da li bi neka zenska osoba pruzila ljubav i seks npr. siromahu, starcu, neokupanom beskucniku, pa ne bi. Samo se propagira da je prva opcija mnogo bolja a da je druga pogresna, sto mnoge muskarce drzi u stanju podjarmljenosti drustvu i zenama, u stanju nesrecnosti i osecaju da su manje vredni samo jer ne mogu da budu sa zenom.

Sta vi mislite o tome?
 
Алкохол је зло.

Попиј једно или два пића недељно, мах.

Све преко тога је тежак облик самодеструкције.
Ali trpeti kritike, odbacivanja, ponizavanja, osecaj manje vrednosti, pristajanje na nesto sto ne zelis, uvaljivati se u kredite ili kiriju ako radis za minimalac ili si nezaposlen, sto ti donosi dugorocni stres i mogucu propast, isto je neki oblik autodestrukcije.
 
Ali trpeti kritike, odbacivanja, ponizavanja, osecaj manje vrednosti, pristajanje na nesto sto ne zelis, uvaljivati se u kredite ili kiriju ako radis za minimalac ili si nezaposlen, sto ti donosi dugorocni stres i mogucu propast, isto je neki oblik autodestrukcije.
Uvek se nadje žena, koja je za tebe. Ko vam je kriv kad su vam idoli sponzoruše...
 
periodično,.. kad se lečim od žena,.. tugu topim,..
A, kad lečim jetru,.. onda moram da se zaljubim :P

Od-rakije-nema-bolje-zene.png
Ispekao sam jesenas preko 150 litara rakije,.. sve će da ode,.. i žena će da ode :prstic: ... jedino da mi neko pomogne :kafa:
 

Back
Top