Жене и жиголи

fanstebre

Veoma poznat
Poruka
10.359
Прва асоцијација на најстарији занат се везује углавном за секс.услуге које пружају жене у земљама где је то легализовано, а шта ћемо са жиголима и женама које користе њихове услуге ? Јесу ли то само девизне бабе или међу њиховим муштеријама ипак има и млађег женског света који се тако ослобађа стреса од јаког темпа гастарбајтерског живота ? Јел истина да се тамо преко гране жене све чешће одлучују да плаћају те услуге него што се упуштају у трагање за љубавницима ?

Ja mislim da je to samo legenda tj. nije se desilo a voleli bi...
Pazi, moguće je da ženama ponekad treba pratilac, kad su neki dogadjaji u pitanju pa da ne budu same ali za seks...jok...
Imam drugara na poslu koji vikendima tezgari kao banjski švaler.
Kaže da se nikada ne sastaje sa gospođama sa gotovim dogovorom da će nečega biti.
Uvek je to druženje i izlet, pa ako klikne, kliknulo je.

Obično klikne kad dama pokaže da je široke ruke.

Прва асоцијација на најстарији занат се везује углавном за секс.услуге које пружају жене у земљама где је то легализовано, а шта ћемо са жиголима и женама које користе њихове услуге ? Јесу ли то само девизне бабе или међу њиховим муштеријама ипак има и млађег женског света који се тако ослобађа стреса од јаког темпа гастарбајтерског живота ? Јел истина да се тамо преко гране жене све чешће одлучују да плаћају те услуге него што се упуштају у трагање за љубавницима ?
A šta bi mi sa njima, kolektivno?
Ne znam za preko, ali na poslu imam kolegu koji podmiruje 3 starije gospođe. Starije kao 70 +. Kaže da svakako voli starije dame, a da povrh svega dobija i neke sitnice, kroz poklone i brižnosti kojima mi na njegov trud uzvraćaju...
Neke su čak i plakale, kada je hteo da prekine odnose sa njima... :D
Njemu čak ne smeta da priča o tome, a posle se prepričava - tako da veliki deo kolektiva za to zna..
Sto ljudi - četiristo ruku i nogu?
Život piše romane?

Па шта знам можда неке жене не желе да ризикују ни мало па због загарантоване дискреције прибегавају томе, а у лови су некој да то могу да приуште. Мислим, шта би уопште био други разлог да нека млађа жена која не спада у бабе то потражи ? Жене ако су слободне или ако немају страх да буду откривене могу да нађу мушкарца за то где год и кад год.

Да,то је права циљна група, младе пегаве немице, холанђанке и тазе словенке у расијању :mrgreen:

Back