Жене и видео игре

Igrice , po nekada one kratke sto ih ima na forumima pa kad osvojis prvo mesto smajlic masem peharom :mrgreen:
Inace ove duge poput Ward craft ili kako se vec zove, pored mog muza mogu samo da ih mrzim , nikako da ih volim :evil: jer on se bio toliko zarazio jedno vreme sa tim da sada na samu pomenu neke igrice izbijaju me ospice :rtfm:

Igram i to cesto.

Omiljene su mi Sims 2 (trojku ne volim), Diablo 2 :heart:, Civ III, Posejdon, Zevs, Cezar 4, Children of the Nile, Black and White itd..... Nadju se tu i razne platforme, ali redje.

Online sam igrala "samo" Lineage, bila zavisnik dugo, i ostaje moja igra No.1

bRu zLi hahaha ...Obozavam da igram igrice i igram ih cesto.Omiljene su mi "Zuma","Sims 2"...i slicne igrice...Volim logicke igrice..koje nadjem na internetu i neke od tih igrica me bas zainteresuju i igram sve dok ne predjem...i puno puta se tako iznerviram kad izgubim..hehe..

Kakva koincidencija..
bas jedan od mojih omiljenih forumasa takodje voli gorepomenutu igricu..
ocekujes li ti sa nestrpljenjem ''Lara Croft And The Guardian Of Light''..koliko ja?:)
vidim da opet
(racunajuci nesrecni sesti nastavak ''The Angel of Darkness''i Kurtisa )
Lara ima drustvo,samo je ovaj put moguce da dva igraca igraju istovremeno..
doduse cini mi se da se idejni tvorci pomalo igraju sa Larom..
sve je tu..
izgleda kao TR, tu je Lara..tu su zagonetke..akcija..
..a opet to nije to..:\
malo su odlutali od prepoznatljivog stila igrice..
u ostalom, pogledaj i sam..ako vec nisi..

Poslednja izmena:
633889155856157855-CallofDutyFinallyagamewomencanplaytoo.jpg

Ako ste primetili da me dugo nema na forumu, to je zato što sam konačno nabavila Sims 2 :mrgreen:

Imala sam tu fazu, solidno je trajala :mrgreen:
Kud je pomenu, sad mi se igra :D

A inače volim MMPORG-ove, super mi je to igranje sa živim ljudima. Travian, Tribal Wars, Rappelz....ove tri su me baš zarobile, a čini mi se da sam probala sve što je bilo iole popularno u ovoj kategoriji.

I Civ III mi je bio ekstra :D

Back