Zene i vezbanje

moze dzordzi 6 godina da vjezba dzaba mu
opet ne moze da se poredi sa nama koji smo normalne gradje i metabolizma
:lol::lol::lol::heart:

inace vezbam jer mi veoma prija
moram sad i bajs da servisiram pa malo da vozim,to mi najvise prija a i najlakse je uz mocne butke.
i sad sam krenula malo sa rolerima.

al mi se mnogo razvili misici od vezbanja,to mi se ne svidja.al mi takva gradja cim malo vise krenim da se bavim necim,odma ode na ledja ruke i noge.ko terminator.

Poslednja izmena:
Ne vezbam...Pre sam skakutala po tim aerobicima, ali sad me ni puskom ne bi mogli naterati. Nemam vise zivaca za to.... Imam dobru liniju, mada bih rado guzu zategla. Onako...a i te sve vezbice, mogu kod kuce da radim, samo ne znam kad? Zbog prirode posla, dosta sam zanemarila zvoje zdravlje...neredovna ishrana i svi propratni momenti. I sad kad me je snaslo to sto me je snaslo, resila sam da povedem racuna o svom zdravlju. Zaista je to najvaznije. A nisam drugima verovala.

kakav je to bajk za skijanje?

inace ja vozim biciklo i idem pjeske na posao(15min)
i to je sve od aktivnosti
za sada nemam potrebe za vishe
sve mi je ravnomjerno rasporedjeno

ma nordisko skijanje je ono hodanje sa skijama po snegu:) pa je to sprava koja podseca na sobni bajs, mozda pre na steper koja simulira hodanje na skijama... jel tako?

ja 2x nedeljno idem na jogu 1h15min...jos kad bih svakodnevo radila bar 20ak min kod kuce gde bi mi kraj bio :mrgreen: a setnje i penjanje na 4 sprat su svakodnevna aktivnost zbog psa... i stvarno znaci pesaciti, ali ne 15ak min nego stvarno redovno prelaziti neke pristojne km...

inace yoga-najvse zbog kicme i opsteg stanja i fizickog i psihickog (mmm relaksacija, kako to preporodi), a sad ako uz to i zategnem stosta super, ali nije mi to prioritet...

Ortak, ubio si je u pojam...alal vera...
Nisam zloban, samo se salim...znam o cemu pricam...danima vec prelazim po 20 km i ni grama dole...smrsacu 3003. godine...

ne znam sta da ti kazem, ja ne pokusavam da smrsam:P...ne mora se vezbati samo radi idealne linije...

mozda bi trebao jos nesto sem tog pesacenja da probas? ishrana, malo intenzivnije vezbanje?

Ja sam rešila uskoro prestajem da pušim i počinjem da vežbam ali ovog puta stvarno!!!!
Da li bi mi neko preporučio dobru teretanu?
Jedini uslov je širooooko radno vreme, e da i ne mora baš da bude na bb, malko mi daleko.

Back