- Poruka
- 18.738
Moze - jedva cekas neku telesnu "akciju", a imash snage da trcis, hodas dugo i jos ti je lepo....
pa imam snage i bez toga: )
i ovako sam previshe napet
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze - jedva cekas neku telesnu "akciju", a imash snage da trcis, hodas dugo i jos ti je lepo....
Drugarice, pa stvarno nema smisla da ne vezbash tri meseca...Mislim - stvarno!!
Ja vezbam i kad imam...Znash ono: " Moja Sladza igra i kad ima"....Jurish Sunce - da nije to nekako povezano sa Georgeom? E - da mi je da ga vidim...Posto se toliko hvali svojim stasom i voli samo vizljaste devojke bez grama sala, koje ne izlaze iz minica...
I ja sam se zacudila kako to da ga nema na ovoj temi da nam malo odrzi predavanje o pozitivnim efektima pravilne ishrane i redovnog vezbanja...![]()

Inace, toliko voca jedem poslednjih dana - da sam ubedjena da cu se ugojiti samo od toga uprkos vezbanju...(To mi sad pade na pamet posto vidoh jagode na stolu....)ja sam nervozan a tijelo mi je zategnuto ko struna
ja sam poseban pacijent: )
Ti nam se to hvalish da nisi vezbala tri meseca, a nisi se ugojila ni grama? Kako to? I zasto ja ne mogu tako?Inace, toliko voca jedem poslednjih dana - da sam ubedjena da cu se ugojiti samo od toga uprkos vezbanju...(To mi sad pade na pamet posto vidoh jagode na stolu....)
ovaaajj...
kako bih ti reeklaaaa....

) nick-a Georgejune. We are all very worried :shock:
Oooooooo....Znaci: tanusna i krhka? Fino, fino...(E, sad ima da nahvatash jedno pet virtuelnih udvaracha)
P.S. Molim glavnog moderatota ZK da proveri stanje(status) nick-a Georgejune. We are all very worried :shock:
![]()

Da li vezbate? Da li uopste imate vremena za to?Gde i sta vezbate? I kakav je vas stav po pitanju vezbanja?

Ovako mi nedostaje; to da ga ostavljam i posle posla, samo da bih ja vežbala; nije to za meneToliko sam se nasmejala na ovoj temi da nema smisla ni da citiram (da se neko ne uvredi što sam ga izostavila)
Mada, što srce kaže - verujem; i ja se nakanjujem i isto mislim da nema ništa bolje što bih mogla da uradim za sebe. Ali da mi fali vreme / stvarno mi faliDobro, imam svaki dan po 15-ak min (kako kad uhvatim) i odradim po 100-tinjak trbušnjaka, ali definitivno bi mi trebalo nešto više vremena i više vežbi.
I samo da vam kažem da mrzim aerobik i da me više niko nikada ne bi naterao na isti. Samo da mi sin još malo poraste pa ćemo da vozimo rolere satimaOvako mi nedostaje; to da ga ostavljam i posle posla, samo da bih ja vežbala; nije to za mene
...

m m m mackice :shock: ..pa to je vise nego kul![]()