Zene i vezbanje

Pa da: ali imash dve vrste napetosti:
1. nervozna, losha napetost
2. pozitivna napetost, koja te tera na akciju...To je ono kad kazu za nekoga:"Telo mu je zategnuto (napeto) kao struna..."

Drugarice, pa stvarno nema smisla da ne vezbash tri meseca...Mislim - stvarno!!:rotf:

Ja vezbam i kad imam...Znash ono: " Moja Sladza igra i kad ima"....Jurish Sunce - da nije to nekako povezano sa Georgeom? E - da mi je da ga vidim...Posto se toliko hvali svojim stasom i voli samo vizljaste devojke bez grama sala, koje ne izlaze iz minica...
I ja sam se zacudila kako to da ga nema na ovoj temi da nam malo odrzi predavanje o pozitivnim efektima pravilne ishrane i redovnog vezbanja...:D

Ja Sunce nikako ne povezujem s Dzordzom osim sto smo svi mi, pa i on na bezmalo identicnoj razdaljini od istog :lol:
..a 3 meseca..paaa.. nema smisla stvaaarno..:D ..al' najbitnije je da mi niko ne veruje :lol:

Ti nam se to hvalish da nisi vezbala tri meseca, a nisi se ugojila ni grama? Kako to? I zasto ja ne mogu tako? :rotf: Inace, toliko voca jedem poslednjih dana - da sam ubedjena da cu se ugojiti samo od toga uprkos vezbanju...(To mi sad pade na pamet posto vidoh jagode na stolu....)

Ti nam se to hvalish da nisi vezbala tri meseca, a nisi se ugojila ni grama? Kako to? I zasto ja ne mogu tako? :rotf: Inace, toliko voca jedem poslednjih dana - da sam ubedjena da cu se ugojiti samo od toga uprkos vezbanju...(To mi sad pade na pamet posto vidoh jagode na stolu....)

Paaaa..:rumenko: ovaaajj...:rumenko: kako bih ti reeklaaaa....:roll:....bliznji mi ponekad kazu 'bre kakva si ..... k'o grlica' :rumenko::):D
..a tek od tih jagodaaa....

vezbam svaki dan tj svako vece,ranije sam isla u teretane i fitnes klubove i svasta nesto,ali sada vezbam kod kuce,uvece, a kada imam vremena idem na bazen ili vozim rolere...eto...

Toliko sam se nasmejala na ovoj temi da nema smisla ni da citiram (da se neko ne uvredi što sam ga izostavila):lol:

Mada, što srce kaže - verujem; i ja se nakanjujem i isto mislim da nema ništa bolje što bih mogla da uradim za sebe. Ali da mi fali vreme / stvarno mi fali:confused: Dobro, imam svaki dan po 15-ak min (kako kad uhvatim) i odradim po 100-tinjak trbušnjaka, ali definitivno bi mi trebalo nešto više vremena i više vežbi.

I samo da vam kažem da mrzim aerobik i da me više niko nikada ne bi naterao na isti. Samo da mi sin još malo poraste pa ćemo da vozimo rolere satima:) Ovako mi nedostaje; to da ga ostavljam i posle posla, samo da bih ja vežbala; nije to za mene:confused:...

Toliko sam se nasmejala na ovoj temi da nema smisla ni da citiram (da se neko ne uvredi što sam ga izostavila):lol:

Mada, što srce kaže - verujem; i ja se nakanjujem i isto mislim da nema ništa bolje što bih mogla da uradim za sebe. Ali da mi fali vreme / stvarno mi fali:confused: Dobro, imam svaki dan po 15-ak min (kako kad uhvatim) i odradim po 100-tinjak trbušnjaka, ali definitivno bi mi trebalo nešto više vremena i više vežbi.

I samo da vam kažem da mrzim aerobik i da me više niko nikada ne bi naterao na isti. Samo da mi sin još malo poraste pa ćemo da vozimo rolere satima:) Ovako mi nedostaje; to da ga ostavljam i posle posla, samo da bih ja vežbala; nije to za mene:confused:...

m m m mackice :shock: ..pa to je vise nego kul :)

Naravno - danas ljudi imaju sve manje slobodnog vremena, pa vecina zena nema mogucnosti da vodi decu sa sobom na rekreaciju, a vecina nema ni novca...Takodje, dosta zavisi i od muza (ako ga ima) i od toga da li je ona - uz to sto mora da obavi kucne i poslove oko dece i zaposlena...U toj situaciji tesko da moze izdvojiti vreme i za sebe, a kamoli za rekreaciju...Dodushe postoji mogucnost i vezbanja kod kuce....Ako nemate guzvu - naravno...

Back