Žene i "službeno raskinuti"

Tuzni_patak

Elita
Poruka
18.247
Znači tema je Žene i njihovo "službeno raskinuti"?

Šta im to znači , šta pod tim sve podrazumevaju, šta to sve povlači, razlika izmedju službeno i neslužbeno i posledice.....
............................................vaša iskustva i mišljenja....
 
ZIVELA SERIJA SEX&GRAD !!!!!
k010.gif
 
Samantha Jouns:
ZIVELA SERIJA SEX&GRAD !!!!!
k010.gif


Bravo Samatna. :idea:
Odgledao sam poneku epizodu te serije (bas zbog tebe ;))... pa mi je bas bilo smesno kada sam procitao post.
U sustini, ovde se najvise tema podize na tu klasiku, ona me je ostavila ili ja bih nju ostavio (sve go machomen).

A to sto si pitao za posledice.... pa kada te neko ostavi, bez obzira na razlog ili nacin, kakve su posledice????? :roll:
 
Mislim da se ta fraza odnosi na situaciju suprotnu od one kad ne znaš da li si raskinuo ili ne. Na primer:dvoje se recimo posveđaju, posle čega ni on ni ona ne žele da budu ti koji će prvi nazvati, pa se to oduži,potraje par dana, i onda ni sami ne znaju da li to znači da su oni sada raskinuli ili ne. A ako su "službeno" raskinuli ( ja bih to možda prevela kao "zvanično"), znači da je situacija jasna,to je definitivno kraj.
 
Trebalo bi dobro izvredjati tu osobu... recimo.. udariti na rodbinu (po mogucnosti djedove solunce, to boli najvise na Balkanu), recimo... pa da tako izvredjana zaboravi na emotivno-ljubavne tegobe i patlju usmeri ka ucveljenom djedu. E... kada se opasulji, pocece da te mrzi jer si joj u koren udario, tako da nema velikih tegoba i devijantnog ponasanja, kao nezeljenih pojava.
Nece se desiti da izgubi apetit, sto se ponekad moze desiti, stavise... posle svega par dana izbrisace sve brojeve telefone, mail-ove, slike... kao da nista nije bilo.
 
Tuzni_patak:
Znači tema je Žene i njihovo "službeno raskinuti"?

Šta im to znači , šta pod tim sve podrazumevaju, šta to sve povlači, razlika izmedju službeno i neslužbeno i posledice.....
............................................vaša iskustva i mišljenja....
ahahahhahaha... Patak :D
jos nikad ni sa kim nisam sluzbeno raskinula
niti sam toliko puta raskidala da mogu da ih (raskide) klasifikujem

ne mogu da shvatim sta je sluzbeni raskid :?
i nije mi ni vazno... mozes da ga zoves i patkin raskid opet je raskid raskid... i vise nista nije vazno :D
 
Pa, verovatno znaci da prekida sve diplomatsko-konzularne odnose tj. prekida sve odnose na relaciji ti-ona, da uvodi sankcije prema tebi, da te brise iz svih mailova, adresara, fajlova, da ako te sretne na ulici preci ce na dr. stranu... Mora da se nesto gadno pogresilo.
 
Mnogo se vi pravite glupi.....

Službeni raskid je kad je osoba obaveštena da se sa njom raskida.....Ne službeno je kad joj se sprema raskid , ali ona toga još nije svesna.....

Moje lično mišljenje u vezi ove teme je da žene često imaju neslužbeno raskinut odnos i nekada je on na svesnom nivou, a nekada na nesvesnom.

Kad je na nesvesnom , onda izmišljaju hiljadu razloga za svadju, ucene, prebacivanje krivice i milion nelogičnih "ženskih razmišljanja".

Kad je na svesnom , onda je to ili pružanje šanse, ili da ga ne povrede, ili nešto su dužne (kad se igra na igru poklončića) ili je strah......
 

Back
Top