Žene i sex

ma to iz markovicevog filma "majstori, majstori"...bercek je majstorski odrecitovao nako pijan...a ne znam zasto sam mislio da je to napisao majakovski...sad nadjoh - aleksandar sekulic

inspirion:
Jednostavno, ne želim da posle sexa samo spavate.
Hoću pažnju. I ne samo ja već i drugi ljudi,npr poput oath.
Gde je želja da se gleda u oči i ljubi se?
Možda su muškarci nekad previše usmereni u smislu da zadovolje žene

Izvini Inspirione , ali meni je ovo prilichno smeshno
pa kog se vraga nama na forumu obracash ?:lol:
kao da spavash sa chitavim forumom, pa sad javno apelujesh da neko obrati pazhnju na tebe :lol:

inache pricha mi je apsolutno suluda, prvo od toga da neko ne mozhe da pretpostavi shta mozhe da ochekuje od tog drugog i pre nego ode u krevet sa njim, do toga da svim zhenama pripisujesh neshto shto ve vecini zhena potpuno strano i josh za to krivish njih
yea right :lol:

postoji samo jedna situacija u kojoj ce se zhena odmah posle sexa okrenuti na drugu stranu i verovatno se praviti da spava, a to je momenat kad se najverovatnije kaje shto je uopshte i legla u taj krevet :lol:

i da, da bi delio emocije sa nekim verovatno one treba i da postoje

Inspiration izvini, ali tvoji komentari mi deluju dvolicno. opravdavas muskarca koji zaspe posle sexa ili gleda TV za vreme istog (mada to ni ne bih nazvala sex nego izivljavanje) a zalis se na zene.

Jedna stvar mi sad pada na pamet, koju niko nije pomenuo, jer se svi nesto brane napadom.
Da li je iko pomislio kako zena oseca potpunu srecu i sigurnost u narucju tog muskarca kad je zaspala. Ipak, da li mozete mirno spavati negde ako osecate nelagodnost. Dakle inspiration, mozda bi trebao cak da se osecas polaskanim ako ona mirno utone u san posle casova ispunjenih neznoscu.

dr.boblica&dr.hoblica:
da,ja uglavnom zaspem(ali kod mene je to drugacije).ipak,ono tvoje mazenje je veoma zanimljivo(dok sam citao kao da sam osetio-lepo si nam prenela svoje iskustvo).

Ja jako volim poljupce i to u svim fazama, pre posle i za vreme sexa. Kao sto sam vec rekla na nekom topicu, samo deo "udji - izadji" me najmanje i uzbudjuje i predstavlja zadovoljstvo.

Ipak kad smo kod sexa i spavanja, meni je najsladji sex posle budjenja. onako jos topli i sneni kad pocnemo da se mazimo, mnogo mi je lepo i kad sa nekim to dozivim, e to je onda za mene vrhunac romantike tj tad taj muskarac stvarno za mene znaci mnogo.

udjemo u sobu, a ono krevet prekriven laticama crvenih ruza ajmee..soba zamracena..dopire tek malkice dnevno svetlo onako jedva, pali svece koje se vec nalaze kod kreveta..kao spremne ne znam kako, otvara flasu crnog vina..mazi..ljubi po ramenu..vratu..gde je kochioni sistem..ok, lepa je ta romantika..ukljucujem tv i ono najnovije vesti yupiii

Kiss_me:
I... Da li je iko pomislio kako zena oseca potpunu srecu i sigurnost u narucju tog muskarca kad je zaspala. Ipak, da li mozete mirno spavati negde ako osecate nelagodnost. Dakle inspiration, mozda bi trebao cak da se osecas polaskanim ako ona mirno utone u san posle casova ispunjenih neznoscu.
i ja pokusavala da objasnim u nekoliko pokusaja ali uzalud :roll:

Možda,pre nego što se izvrnete i zaspite,kažete neku toplu reč muškarcu.
Čisto da znamo da vam značimo.Pa onda spavajte do mile volje.

Samo se jedno zapitajte i sve će vam biti jasno.
Kako bi vi reagovali da zaspimo odmah posle sexa?

inspirion:
Možda,pre nego što se izvrnete i zaspite,kažete neku toplu reč muškarcu.
Čisto da znamo da vam značimo.Pa onda spavajte do mile volje.

Samo se jedno zapitajte i sve će vam biti jasno.
Kako bi vi reagovali da zaspimo odmah posle sexa?

Ej sad vec preterujes majke mi :mad:
Izvini, ali ti kao da si juce izgubio nevinost!

inspirion:
Zanima me zašto žene posle sexa ne žele da pričaju već samo dremaju? Jednostavno se isključe.

Ili je to slučaj samo kod mene?

Zanimaju me mišljenja i iskustva

ja sam posle sexa obavezno zedna, pa gladna....pa se smejem ko luda......pa sam brbljiva....pa mi se mazi......i tako....nema spavanja bar sat vremena posle, ni meni, ni njemu :lol:

e onda legnemo, pa se izukrstamo tako da gotovo ne znamo gde je cija noga i ruka....e onda se poljubimo...i spavanjac;-)

Izvini draga,ali Inspirion jeste u pravu.
Ja sam vec rekao,a retko ko slusa:Vreme posle seksa i taj umor nikako ne mogu uzeti za faktore zbog kojih se pada u san,naprotiv.
Umesto tog sebicnog cina zene da se "odvoji" snom od dragog svog,prosto treba da nauci da prevazidje taj isti umor.
Jer nema nista lepse od toga da posle se maze,ljube,grickaju,sta god.

Mislim,citam ovde postove,pa vi ljudi ste sve sveli na umor i "slatki san" posle seksa.
Ne mogu da verujem.E to ja mogu da izjednacim apsolutno da posle dvocasovnog koncerta sav izmrcvaren treba odmah da se izvalim.E pa posto obozavam muziku,volim da ponovo sve sabiram u glavi.
Mozda jeste glupo poredjenje,ali je identicno sa sexom.Najsladje je ono mazenje,zadirkivanje,prosto totalno posvecivanje partneru.....nema umora.....nema sna....samo nastavak ljubavi.
Inspirion je totalno u pravu drage moje devojke.Malo citajte objektivnije njegove postove pa cete mozda i osetiti kako se muskarac oseca u takvoj situaciji kada ona zaspi posle sexa.

Dont_Break_The_Oath:
ok Blondi,neki muskarci zaista spavaju odmah posle sexa,ali zao mi je nisam od tih,imam previse snage i kondicije da ostanem budan.
Ne razumem kako nekoga,nije vise bitno pol,kako neko moze prosto zaspati posle toga?
ne razumem ni ja - nisam taj tip - ali sam ipak pokusavala da pronadem "normalno" i "prihvatljivo" obrazlozenje pa.........

blondi:
ne razumem ni ja - nisam taj tip - ali sam ipak pokusavala da pronadem "normalno" i "prihvatljivo" obrazlozenje pa.........

btw - razocarao si me u romantici :roll:

U redu,shvatam sta hoces da kazes,ali prosto ja individualno poludim za njom posle toga.
Tek onda dolazi snaga,ljubav,volja,istinska neznost,.....jednostavno sreca.
A ne znam sto sam te razocarao u romantici.

Back