bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.061
ma to iz markovicevog filma "majstori, majstori"...bercek je majstorski odrecitovao nako pijan...a ne znam zasto sam mislio da je to napisao majakovski...sad nadjoh - aleksandar sekulic
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hehehehe...Majakovski voli majstore i radnicku klasu...bundeva:ma to iz markovicevog filma "majstori, majstori"...bercek je majstorski odrecitovao nako pijan...a ne znam zasto sam mislio da je to napisao majakovski...sad nadjoh - aleksandar sekulic
inspirion:Jednostavno, ne želim da posle sexa samo spavate.
Hoću pažnju. I ne samo ja već i drugi ljudi,npr poput oath.
Gde je želja da se gleda u oči i ljubi se?
Možda su muškarci nekad previše usmereni u smislu da zadovolje žene

Bulls eye!!! (iz licnog iskustva)raindog:postoji samo jedna situacija u kojoj ce se zhena odmah posle sexa okrenuti na drugu stranu i verovatno se praviti da spava, a to je momenat kad se najverovatnije kaje shto je uopshte i legla u taj krevet![]()
dr.boblica&dr.hoblica:da,ja uglavnom zaspem(ali kod mene je to drugacije).ipak,ono tvoje mazenje je veoma zanimljivo(dok sam citao kao da sam osetio-lepo si nam prenela svoje iskustvo).
Ko bre drema? ja meljem i pre i posle...Kako da zadremam pa da propustim reprizu a?inspirion:Zanima me zašto žene posle sexa ne žele da pričaju već samo dremaju? Jednostavno se isključe.
Ili je to slučaj samo kod mene?
Zanimaju me mišljenja i iskustva
i ja pokusavala da objasnim u nekoliko pokusaja ali uzaludKiss_me:I... Da li je iko pomislio kako zena oseca potpunu srecu i sigurnost u narucju tog muskarca kad je zaspala. Ipak, da li mozete mirno spavati negde ako osecate nelagodnost. Dakle inspiration, mozda bi trebao cak da se osecas polaskanim ako ona mirno utone u san posle casova ispunjenih neznoscu.
)e i to sam navela kao razlog ali oni ne daju da se spava i tacka 8)Devilishgirl:ma djavola oseca srecu i sigurnost..al' smo naivni..pa isisala je svaki atom energije..that's why..
inspirion:Možda,pre nego što se izvrnete i zaspite,kažete neku toplu reč muškarcu.
Čisto da znamo da vam značimo.Pa onda spavajte do mile volje.
Samo se jedno zapitajte i sve će vam biti jasno.
Kako bi vi reagovali da zaspimo odmah posle sexa?
inspirion:Zanima me zašto žene posle sexa ne žele da pričaju već samo dremaju? Jednostavno se isključe.
Ili je to slučaj samo kod mene?
Zanimaju me mišljenja i iskustva
isto kao i zena kad muskarac odmah zaspi - nema tu velike razlike...Dont_Break_The_Oath:...pa cete mozda i osetiti kako se muskarac oseca u takvoj situaciji kada ona zaspi posle sexa.
ne razumem ni ja - nisam taj tip - ali sam ipak pokusavala da pronadem "normalno" i "prihvatljivo" obrazlozenje pa.........Dont_Break_The_Oath:ok Blondi,neki muskarci zaista spavaju odmah posle sexa,ali zao mi je nisam od tih,imam previse snage i kondicije da ostanem budan.
Ne razumem kako nekoga,nije vise bitno pol,kako neko moze prosto zaspati posle toga?
blondi:ne razumem ni ja - nisam taj tip - ali sam ipak pokusavala da pronadem "normalno" i "prihvatljivo" obrazlozenje pa.........
btw - razocarao si me u romantici![]()