Zene i podsvjesni opazaj

Juče nakon čitanja ove teme sam u prolazu obratila pažnju na ramena jedne pomalo interesantne osobe. Ima ramena! 😮
Popi#%!la sam jer je čovek obukao majicu kao da je znao o čemu se ovde naklapa!🤣
Nisu mi jasni ljudi koji zimi idu u majicama...
Kakav treba da je individualni osećaj vrućine da se ljudi tako skinu?😑

That's because the body's secretions, some stinky and others below the threshold your nose can detect, may be rife with chemical messages called pheromones. Yet despite half a century of research into these subtle cues, we have yet to find direct evidence of their existence in humans
To su gluposti koje šire ovi novi promoteri agende : "osoba sa penisom" i "osoba sa vaginom".

Mužjaci životinja u prirodi osete ženku u teranju kilometrima udaljenu.
A mi smo bili deo iste te prirode do pre 20 tak hiljada godina. :kafa:

Na podsvjesnom nivou samo su bitna ramena a posle ramena guste obrve.Sve drugo je za zenu nebitno kada je u pitanju fizicki izgled ili stvar ukusa.Guste obrve i siroka ramena nisu stvar ukusa kod zena vec bioloska potreba da to ima muskarac.Sve drugo je nebitno ili stvat ukusa

Ne postoji nijedna zena na ovoj planeti koja ne voli na muskarcu siroka ramena i guste obrve ali nijedna,a ne voli svaka zena dugokose ili kratkokose muskarce ili boja ociju to je kod svake zene razlicit ukus.Ali oko obrva i ramena nema nijedna a da voli muskarca sa uskim ramenima i bez obrva
guste obrve široka ramena i usukani brci
budak u desnoj ruci da bije konkurenciju
muško koje pršti od testosterona
kako od njega ne pobeći glavom bez obzira

Ne treba ti nikakva studija, dovoljno ti je da odeš na neku malo veću farmu svinja koja proizvodi prasiće. Pitaj veterinara šta je "vepar probač" i ukapiraćeš o čemu se radi.
Topla voda je davno izmišljena kolega, šta misliš otkud ona narodna - ŠTA SI ZINUO KO OVAN ? :kafa:
Kakve veze brate imaju svinje sa covekom. To je zivotinja. Hoda na 4x noge. Moze da svari banderu i ves masinu u stomaku.
Stara narodna je zinuo, znaci bulji, gleda.

Pa sve ide redom. Svako od nas ima prvo neki vizuelni doživljaj, zatim gledamo da li nam se dopada ponašanje, na kraju ako se približimo uključi se miris i ukus. Sva čula nas upućuju u odabir.
Osim čula, još dve stvari: osećanja/raspoloženje koje ta osoba probudi u nama i dubinske (podsvesne) želje - da li se mogu zadovoljiti sa tom osobom. Nekada je ovo poslednje i najbitnije iako toga nismo svesni.

Ako se pak u startu odlučujemo razumno, nema od toga vajde. Ako neka od ovih stavki ostane nezadovoljena, to će tako ostati.One su baza, nakon toga sledi nadgradnja tipa da li je to dobro po mene itd.. Međutim ono prvo (koje nema veze sa razumom) je presudno za interesovanje. Nekad i odlučuje sve.
Tako je, podsvest nam bira partnera, ne razum. :kafa:

Kakve veze brate imaju svinje sa covekom. To je zivotinja. Hoda na 4x noge. Moze da svari banderu i ves masinu u stomaku.
Stara narodna je zinuo, znaci bulji, gleda.
:hahaha::hahaha::hahaha:

Izvini, al moram da se nasmejem tvojoj površnosti kolega.

Zaboravljaš da ovan dok hvata feromonske signale ženke NE BULJI, većim delom akcije su mu oći poluzatvorene ?

A štsa misliš zašto je zinuo ?:kafa:

Back