- Poruka
- 36.840
Seksi nema toliko veze sa oblinama koliko sa emitovanjem sexy vajba
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve brate i faca i dupe i butka i sise i ramena i struk i list i file minjon da joj gledas kad si otpozadi.I dupeta!!
Ти све то одједном видиш?Sve brate i faca i dupe i butka i sise i ramena i struk i list i file minjon da joj gledas kad si otpozadi.
Ma sam skroman samo sise dupe i gutanje eto nista viseSve brate i faca i dupe i butka i sise i ramena i struk i list i file minjon da joj gledas kad si otpozadi.
P ok, razliciti ljudi imaju razlicite stvari koje vole. Sve je to ou kej i moderno.Ma sam skroman samo sise dupe i gutanje eto nista vise
Sve! I mnogo vise! Skeniram ih ko rentgen. Vidim joj i jadac.Ти све то одједном видиш?![]()
Ramena
Ruke
Skladnost tela
Grudi, torzo
Kako gleda najbitnije, da li ima tupu facu
kako se ponaša, da li brblja mnogo
Nebitno koliko je lep u licu dogod nije baš ružan.. mada je poželjno da pristojno izgleda
I da ima dobar karakterRamena
Ruke
Skladnost tela
Grudi, torzo
Kako gleda najbitnije, da li ima tupu facu
kako se ponaša, da li brblja mnogo
Nebitno koliko je lep u licu dogod nije baš ružan.. mada je poželjno da pristojno izgleda
Светлу пут си заборавила![]()
Moze?Ramena, da, kako se kreće, pogled, ruke. I muževnost. Bitno mi je i šta priča, dzaba sve ostalo.
Šta može?
Postavi temuŠta može?
Što baš ja? Kakvu temu?Postavi temu
Meni zenska pre neki dan rekla da vrckam dok hodam. Nisam ni primetio , samo ne sirim ruke ko da nosim 2x kante jupola. Moracu da obratim paznju.Ramena, da, kako se kreće, pogled, ruke. I muževnost. Bitno mi je i šta priča, dzaba sve ostalo.
O muskarcimaŠto baš ja? Kakvu temu?
Ma to si bio srećan, aj molim te, kakvo vrckanjeMeni zenska pre neki dan rekla da vrckam dok hodam. Nisam ni primetio , samo ne sirim ruke ko da nosim 2x kante jupola. Moracu da obratim paznju.
Mozda na podsvesnom nivou. Sta cu kad imam dobro dupe, greota da malo ne mahnem zastavom, zar ne?Ma to si bio srećan, aj molim te, kakvo vrckanje![]()
Ja nemam pojma o njima. Meni nepoznata vrstaO muskarcima
Maši, mašiMozda na podsvesnom nivou. Sta cu kad imam dobro dupe, greota da malo ne mahnem zastavom, zar ne?
pa ovde govori o prvom opažaju koliko sam razumelaI da ima dobar karakter
Sta sve to vredi ako nema dobar karakter
Zelene ili plave?Prvo oči![]()