sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.449
Zene da li ste se nekad zaljubile bas jako (onako ko koze) u nekog tipa i da li ste mu dale da vas torba u svim pozama koje pozeli?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš si u nedoumici, m?
Nisam zaljubljive prirode, a i zaljubljivanje nema veze sa torbanjem u svakoj pozi
Ja se uvek zaljubim, ali me svaki put zaobiđu
Kako nema veze? Zena kad je zaljubljena u nekog tipa, tom tipu daje da je torba u pozi koju ona nikad ne bu probala i to je jako lepo od zena.
Ja se uvek zaljubim, ali me svaki put zaobiđu
Ne mora žena da se zaljubi da bi se torbala u svakoj pozi
Zene da li ste se nekad zaljubile bas jako (onako ko koze) u nekog tipa i da li ste mu dale da vas torba u svim pozama koje pozeli?
Ne mora žena da se zaljubi da bi se torbala u svakoj pozi [/QUOT
slazem se
Ne mora žena da se zaljubi da bi se torbala u svakoj pozi
pa, sad, ako bi hteo da me torba viseći s lustera,
nema te ljubavi koja bi me naterala.
Ja najvise volim kad mi kaze - Jao kako si samo zgodna.E tada sam spremna i na torbanje
Ja najvise volim kad mi kaze - Jao kako si samo zgodna.E tada sam spremna i na torbanje
Joj Stevka, kako si samo zgodna