Жене и - кондоми у торби?

Stvarno,oduveq sam se pitao shta che vam qurtoni u tashni aqo vech imate braq ili stalnu vezu?Aqo ih inache ne qoristite,odnosno ne dozvoljavate mushqarcu da ih qoristi?Znachi za one za koje biste se qajale da ih propustite...silovateljima ne trebaju,nechete ni stichi da ih zamolite da ih navuqu...ili mozhda business?

A ako ih inače koristimo? Jel to greh?

Људииии, ево ја вама на јави, на мојој првој (и јединој) теми да пожелим СРЕЋАН УСКРС :heart: А ви бре се укључите у тему, људи моји, просветлите остатак народа вашим размишљањем о мом уводном постићу :manikir::mrgreen::heart:

ПС. Свима се захваљујем на постовима!!!! :heart::heart::heart:

Ево мене са првом темом :mrgreen:
Елем, нешто ја причала са једним чланом мушке популације, и он мени као у пролазу како је паметно да и жене носе кондоме у ташни, јер, Боже мој, никад се не зна :rumenko:
И тако ја се мало поразмислила (јер их ја не носим, бар не до сада:mrgreen::rumenko:), и немам појма до каквог закључка дошла :eek:
Са једне стране делује паметно, шта знам... Што је сигурно, сигурно је :mrgreen:

Занима ме шта ви мислите о томе, да ли их ви имате у торби и тако то?
А ако се мушки укључују, онда ми реците, шта ви мислите о девојци која их има у торби?

И тааако... Надам се успешности своје теме :manikir:
А ако је већ има негде...:sad2:

ne nosim kondome,
nosim dildo :mrgreen:

Back