sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Zasto zene glumataju kad se zna sta ljudi zele i sve je jednostavno, muski zele prazna jaja a zene punu picu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto zene glumataju kad se zna sta ljudi zele i sve je jednostavno, muski zele prazna jaja a zene punu picu?
Ma daj, prijaviću te moderatorima - otvaraš pet tema sa jednom te istom pričom.
Ne žele žene samo punu picu, nego još nešto, sinnke, pa kako to dosad nisi naučio...
Bežao si sa časova seksualnog vaspitanja?
Nemoj me samo pitati šta to - ne misliš valjda da ću da podstičem zdravu konkurenciju. I ovo je previše što sam ti rekao.![]()
Nema tu konkurencije, nego svim tim sto pises sebe reklamiras.![]()
?
Pa naravno. Ali zašto ti sebi praviš antireklamu kad pitaš tu neka bezveze pitanja na koja znam da znaš odgovore? Pomisliće žene da si smotan.
A... vadiš poslednjeg džokera večeras - ponovo igraš na kartu sažaljenja? Dobro. Pravi muškarac primenjuje raznovrsnu taktiku, samo tako...![]()
.........dno dna........
.. Kad bi sve dobio na pladanj di bi dosadi bilo kraja ..![]()
Bas lepo zive ta stvorenja zene. Ma nema, ko zna zna.
@topik
Problem lezi u tome sto ima dosta prosecnih/vise_ruznih_nego_lepih zena, usput neobrazovanih , lenjih, pa jos i siromasnih - mada ko nije danas, a + dalje od svog nosa nisu videle, izigravaju tvrd orah, i gledaju sve popreko i one kojima ne mogu ni da prismrde i cekaju da ih neko obasipa paznjom kao da su bogomdane a nista u cilju samoostvarenja ne cine.( kategorija s kojom izlazi gospodin sinnke)
Al opet gledajuci one sto su bas dno dna, plejadu njima slicnih ali ipak za stupanj dva jos niza klasa, dizu sebi cenu i misle kako su neosvojiv trofej.
I onda kad im prodje voz, uhvate se za slamku i dalje u zivotu prolaze kroz svinjac, plac, nerad, nemastinu, porodicne probleme iz kojih se cesto izrodi nasilje.
Meni je receno da nije cudo sto muskarci ne znaju/nece da znaju da su zene te koje biraju i kroje situacije po svojoj zamisli, ali je pomalo cudno da zenama to ne moze da dopre do mozga a koliko je samo protracenih sansi kada je velika vecina od njih mogla da prodje mnogo bolje.
E sad, sinnke, sto one tebi ne daju... I cak da nije isitina da zene biraju, fakat je da nijedna ne voli drvo neotesano.
Pa i ona dobija ili ne? Mozda nju boli?![]()
trci koko oko kokosinjca, za njom juri petao...trci ona trci i misli se: daj da obidjem jos jedan krug da ne ispadnem laka riba
![]()
jes, KLIT za tvoju potrebu za torbanjem.![]()
A kakvu ona ima potrebu? Ona nema potrebu za torbanjem?
.. Pa kad joj daš takav uvjet . Ne. Možda bi ona tila da je malo vodiš nekamo, ili ona tebe ..
Moze, ako ima lanac za setnju, tkzv. povodac.![]()
Eto vidiš. Ti odmah na to gledaš sa sprdnjom.. umjesto da ti laska što bi bio u društve jedne takve PICE kakvu si ti izabrao.![]()
Moze mi samo od neke drustvo biti ugodno i onda da se nesto razvije, a ja da se saginjem nekom, nema sanse.