Zene i devojke: Da li bi vam smetalo da vam je decko imao prijateljicu "brazilku"....

PA drugo si ti, ti si zensko! ;)

Da, zene su vanzemaljci za 5-oro ociju, bez zelje za dobrim muskarcem i njegovim ku*cem...ma zapravo zene ni ne znaju sta je to, uopste nemaju potrebu za iznenadnim, divljim heBanjem, sa muskarcem koji izvanredno izgleda..

Zbog takvih muskaraca postoje zene koje su spremne da prastaju svakake gluposti, koje pocinite....jer vi ste zaboga muskarci, vama se moze a zenama ne prilici i nije im u prirodi...

:pop2: :histericna:

Da, zene su vanzemaljci za 5-oro ociju, bez zelje za dobrim muskarcem i njegovim ku*cem...ma zapravo zene ni ne znaju sta je to, uopste nemaju potrebu za iznenadnim, divljim heBanjem, sa muskarcem koji izvanredno izgleda..

Ja verujem da zene/devojke imaju potrebu za sexom, ali se skoro NIKAD nece kresnuti sa nekim likom skroz bzvz samo zbog sexa, osim ako on nema puno kesha. A muskarcu je daj sta das, kada je frka! MAkar i sa kacke petlje... :hahaha:

jer vi ste zaboga muskarci, vama se moze a zenama ne prilici i nije im u prirodi...

PA da. :)

Neke stvari zeni zaista ne prilice a muskarcu su normalne. Recimo da se napije ko svinja, i zaspe pod stolom u kafani... ;) Ili da se druzi sa "brazilkama"... :lol:

Zbog takvih muskaraca postoje zene koje su spremne da prastaju svakake gluposti, koje pocinite....jer vi ste zaboga muskarci, vama se moze a zenama ne prilici i nije im u prirodi...

:eek: ju, al si prosta :mrgreen:

Brazilka = Kacka petlja -> aka Plavi most i tako dalje...

Danas sam video jako lepe primerke na ulasku u Novi Sad, kod Kacke petlje i kapiram ako bih bio jako u frci sto da ne! Mislim ono necemo bas da se ljubimo mnogo i nece biti emocija! :zcepanje: Samo ne znam kakve su izbliza, ne znam da li smrde i to... :think:

Nego, zamislite, nadjete decka super sve ono svidja vam se (ima kesha :zcepanje: ) i posle nekog vremena vam kaze da je pre vas ;) imao obicaj da se druzi sa tim devojcicama.... ;)

Sta bi ste uradile? :mrgreen:

Poslala ga na sva moguća testiranja i analize:lol:.

Back