Žene i broj partnera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja imam stav da muškarca jedino prava žena može promeniti, a ženu deca. Žene imaju taj izražen materinski instikt i kada dobiju decu promene se u potpunosti, na bolje naravno.

U braku muškarac voli ženu a žena voli decu. To je samo moje mišljenje koje se zasniva isključivo na materinskom instiktu.
Naravno

Pa i mene je jedna zena promenila. Ja se opirem i trzam kao jazavac, nailazi na fanaticki otpor. A onda sam postao mala maca jer ko je jos pobedio zenu u raspravi...
 
Pa to si ti napisao.
Ti moraš viti određeniji.
Pa već sam objasnio, ali pojasniću. Materinski i očinski instikt su neuporedivi. Pitanje je da li uopšte postoji očinski instikt ili je on samo društvena kategorija.

Muškarac bira ženu koja mu se sviđa, koju voli, koja mu je draga, a žena bira onog muškarca kog smatra najboljim ocem za svoje potomstvo.
 
Pogrešno si krenuo.
Sad će da ti traže NAUČNI DOKAZ za tu tvoju tvrdnju.
Na psihologiji se jedna satrala da mi objasni kako su unutrašnje dimenzije ženskog polnog organa kod devojke od 18 godina i žene koja je izmenila 30 muškaraca i dva puta rodila ustvari iste i kako žena uopšte nije potrošena ni emotivno,psihički..sve je kao da je sad završila sa pubertetom.
Kakve su unutrasnje dimenzije muskaraca od 18 i onih od 50?
Mijenja li se tu sta? 😂
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top