markons82
Elita
- Poruka
- 20.387
Imas sigurno al ja poslednji put kada sam geldao bio je oko 60-70ePitaću kako se u Srbiji zove taj lek, pa javljam. Ne verujem da je skup.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Imas sigurno al ja poslednji put kada sam geldao bio je oko 60-70ePitaću kako se u Srbiji zove taj lek, pa javljam. Ne verujem da je skup.
To nije mnogo,...pije se valjda samo jedna tableta baš onda kada ujede pčela. Nije to stalno. Onda ne moraju u hitnu.Imas sigurno al ja poslednji put kada sam geldao bio je oko 60-70e
Pressinge je jeftin oko 300din. Mislio sam na EpiPen i slicno.To nije mnogo,...pije se valjda samo jedna tableta baš onda kada ujede pčela. Nije to stalno. Onda ne moraju u hitnu.
Ja procitao vise stranica i tekstova. Svugde pise da nema sakupljanja ili blokiranja krvi, Ako menstralne gace sakupljaju/upijaju krv onda to nije free bleeding
Samo ako je tapaciranoi tramvajsko sedište upija, tako da ni to nije free bleeding, dakle sve je ok![]()
Ima li kraja budalastinama?Trend se zove „slobodno krvarenje“, što znači da ne nosite ništa da apsorbuje krv kada imate menstruaciju.
Da budemo još jasniji, radi se o tome da ne koristite ništa da blokirate tok menstruacije.
Trend je postao popularna tema razgovora na platformi društvenih medija TikTok, mlade žene dele svoja iskustva.
Mnogi su oduševljeni prirodnim iskustvom koje smatraju oslobađajućim i, da, pomalo neurednim.
Kreatorka Čarli je izjavila da je počela slobodno krvarenje i, iako je rekla da zna da je to „lud” izbor, dodala je da je „zdrava” i da je time uštedela novac.
Pogledajte prilog 1405387
Nisam žena te nemam lično iskustvo, ali mislim da je ovo i suludo i nezdravo?
Bas me zanima kako je to izvodila?ko ima slabu menstruaciju, što da ne.
imala sam drugaricu koja je kad dobije imala posebnu suknju koju je nosila da u nju krvari
to nije za mene, meni je lakše da stavim čašicu/tampon i da ne mislim, ali ne vidim problem ko može
E,bas sa takvom pamecu i trebaju da stavljaju krpe.Vratila bih ja njih u kameno doba,pa bi onda vidjele sta je patnja...a ne ovo palamudjenje po tiktokovima.mislim da su ovom free flowing trendu I podrazumeva da se stavi neka krpa, da se sedi na peškiru, itd, ne misli se bukvalno da se krvari niz nogu i na sofu, aman
Ja potpuno razumijem.Jos da se i tab prikljucio diskusiji,stigli bi ko zna gdje.bukv ne razumem kako ste od puštanja menstrualnog toka da slobodno teče stigli do Dedinja
izneo je on fantasticna gledista o bibliji tamo na religiji te sam jos pod utiskom od njihJa potpuno razumijem.Jos da se i tab prikljucio diskusiji,stigli bi ko zna gdje.![]()
Pa sta znaci?jedini gusan si ti, kao i svi ostali, koji misle da slobodno krvarenje znači da se krvari po sedištima u autobusu
dozovite se razumu i razmislite šta je realistično
Te gace su samo marketinski trik.ne, nego ne umeš da zamisliš kako bi nešto izgledalo u realnom životu, samo neke iskarikirane ekstreme koje niko živi ne praktikuje
a lako je izguglati, za free bleeding u javnosti se najčešće i koriste menstrualne gaće koje imaju kapacitet i do 8 tampona. to je stvarnost, a ne krvarenje po autobuskim sedištima
da sam npr nekad imala TSS ili se jako plašim TSS-a (kao što se ne plašim), i ja bih se odlučila za ovu opciju.
Moracu da pogledam.izneo je on fantasticna gledista o bibliji tamo na religiji te sam jos pod utiskom od njih![]()
Te gace su samo marketinski trik.
Ja sam ih koristila sa uloscima,kao dodatnu zastitu.Nisu nizasta.
Tamponi su mi uvek bili sumnjiva rabota koja se pokazala kao istinita teorija zavere koju je lako dokazati skokom problema sa trudnocom prvo na zapadu gde su izmisljeni tamponi. Normalno je da oslobodjena kolicina pameti shvati da je bolje smisliti nesto drugo nego se drzati nezdravih tampona.
Zašto li nisu makli dalje od pokušaja?sećam se odavno bio neki pank bend u pokušaju zvali se krvavi tamponi