- Poruka
- 58.173
mnogo ti politika i istorija ušla u glavuLink or it didn't happen.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
mnogo ti politika i istorija ušla u glavuLink or it didn't happen.
Kako da razumemo njihovu čuvenu rečenicu Ti hoćeš samo da me iskoristiš? Kao ideju za napad koji jedva čeka?Postoji gomila studija koje potvrđuju da su žene zainteresovane za seks u najmanju ruku isto kao i muškarci, ako ne i više.
Jedna studija čak pokazuje da ima više muškaraca koji se "žale" da imaju više seksa nego što bi hteli...
Moje iskustvo je da su žene prestale da se "femkaju", da znaju šta hoće i da to aktivno traže.
Šta ste vi primetili?
Pogledajte prilog 1375931
Našle su nekog drugog za sex, a ne tebeTesko zene ulaze u sferu sexa...njima su bitne uglavnom parice,eurici....
Pa pitaj je šta želi. Želiš li i ti mene? Zašto ne bi bilo obostrano iskorišćavanje? Samo što eto to kod nekih žena mora da se upakuje u paketićKako da razumemo njihovu čuvenu rečenicu Ti hoćeš samo da me iskoristiš? Kao ideju za napad koji jedva čeka?
Ok, hvala. Kad naletima javljam njen odgovor.Pa pitaj je šta želi. Želiš li i ti mene? Zašto ne bi bilo obostrano iskorišćavanje? Samo što eto to kod nekih žena mora da se upakuje u paketić
Pare su najbolji afrodizijakTesko zene ulaze u sferu sexa...njima su bitne uglavnom parice,eurici....
Ne. Pare su sigurnost, ali afrodizijak je nešto drugoPare su najbolji afrodizijak![]()
Bez para zenama ni sex vise ne prija.Da je krese dobro siromah opet ne bi bile zadovoljne.Valja posle na veceru otici.Ali ako dobar hebac nema para svaka bezi!Ne. Pare su sigurnost, ali afrodizijak je nešto drugo
Zenama sex ne znaci nista ako part ner nije max situiran u svakom smislu.Zeni je potrebna sigurnost da bi bile zadovoljne.e mitke ala ti gej naslov, pomislih da smo primljeni u EU
Žene ga hoće isto kao i muškarci, ako ne i više
Hahaha koja histericna izjava.Našle su nekog drugog za sex, a ne tebe![]()
Da li ti znaš šta pričaš? Ako ja imam uno love, zašto ne bih nabavila nekog siromaha koji odlično jebbe? Znaš li ti koliko je to dragocena veština i koliko je potrebna? Ne možeš pare da mećeš u picu i da osećaš slast. Očigledno ili nisi uopšte upućen ili si nailazio na neku sirotinju od žena koje gledaju samo kako da nabave hranu.Bez para zenama ni sex vise ne prija.Da je krese dobro siromah opet ne bi bile zadovoljne.Valja posle na veceru otici.Ali ako dobar hebac nema para svaka bezi!
Haha ok kako ti kazes baby...Da li ti znaš šta pričaš? Ako ja imam uno love, zašto ne bih nabavila nekog siromaha koji odlično jebbe? Znaš li ti koliko je to dragocena veština i koliko je potrebna? Ne možeš pare da mećeš u picu i da osećaš slast. Očigledno ili nisi uopšte upućen ili si nailazio na neku sirotinju od žena koje gledaju samo kako da nabave hranu.
Pa kažem tako, jer poznajem dosta finansijski ostvarenih žena. Imaju pare, ali nemaju recimo dobar sex.Haha ok kako ti kazes baby...
Nikada nisam natrcao na devojku kojoj je samo sex bio prioritem.Uvek su trazile plus 50 stvari uz to.Ali ok daj boze da ima takvih.Pa kažem tako, jer poznajem dosta finansijski ostvarenih žena. Imaju pare, ali nemaju recimo dobar sex.
Svako traži ono što nema.