Žene ga hoće isto kao i muškarci, ako ne i više

Postoji gomila studija koje potvrđuju da su žene zainteresovane za seks u najmanju ruku isto kao i muškarci, ako ne i više.

Jedna studija čak pokazuje da ima više muškaraca koji se "žale" da imaju više seksa nego što bi hteli...

Moje iskustvo je da su žene prestale da se "femkaju", da znaju šta hoće i da to aktivno traže.

Šta ste vi primetili?

Pogledajte prilog 1375931
Kako da razumemo njihovu čuvenu rečenicu Ti hoćeš samo da me iskoristiš? Kao ideju za napad koji jedva čeka?

Pa pitaj je šta želi. Želiš li i ti mene? Zašto ne bi bilo obostrano iskorišćavanje? Samo što eto to kod nekih žena mora da se upakuje u paketić
Ok, hvala. Kad naletima javljam njen odgovor. 🙂🍻

200.gif

Bez para zenama ni sex vise ne prija.Da je krese dobro siromah opet ne bi bile zadovoljne.Valja posle na veceru otici.Ali ako dobar hebac nema para svaka bezi!
Da li ti znaš šta pričaš? Ako ja imam uno love, zašto ne bih nabavila nekog siromaha koji odlično jebbe? Znaš li ti koliko je to dragocena veština i koliko je potrebna? Ne možeš pare da mećeš u picu i da osećaš slast. Očigledno ili nisi uopšte upućen ili si nailazio na neku sirotinju od žena koje gledaju samo kako da nabave hranu.

Da li ti znaš šta pričaš? Ako ja imam uno love, zašto ne bih nabavila nekog siromaha koji odlično jebbe? Znaš li ti koliko je to dragocena veština i koliko je potrebna? Ne možeš pare da mećeš u picu i da osećaš slast. Očigledno ili nisi uopšte upućen ili si nailazio na neku sirotinju od žena koje gledaju samo kako da nabave hranu.
Haha ok kako ti kazes baby...

Back