Žene ga hoće isto kao i muškarci, ako ne i više

Ma žene žele pažnju, romantiku, maženje...trista stvari prije nego puko ubacivanje penisa u vaginu. Treba nam ugoditi na više načina da bi se dovele in d mud dok muškarci pa malo drugačije to ide kod vas.
Bebo , stvarno misliš da i mi muškarci ne volimo romantiku i sve u vezi toga, ajde ovako da pogledamo
ako žena to želi i dobije sve to romantično neko joj je to pripremio, a to je muškarac , koji isto toliko uživa u takvoj atmosferi
:vzagrljaj: :zag::ortaci2:

Мислим да је најјачи доказ то што углавном мушкарци јуре жене и бивају одбијани, а жене не прилазе нешто мушкарцима. Систем понуде и потражње, једна страна је мање заинтересована и тиме има моћ да поставља услове страни која је заинтересованија. Па жене често боли глава и када су у браку, мушкарац може и да не буде пуно способан али увек има жељу, да је жена гладна била би задовољна чак и несавршеношћу, као што се мушкарци задовољавају и тиме, оно "дај шта даш" углавном долази од стране мушкараца.

Пошто жене много мање занима секс, мушкарци који су сами и неуспешни на том пољу нису пуно криви због тога, најчешће то није због њихових некаквих лоших особина, како постоји обичај да се приказује, него због околности, једноставно су вишак.

Мислим да је најјачи доказ то што углавном мушкарци јуре жене и бивају одбијани, а жене не прилазе нешто мушкарцима. Систем понуде и потражње, једна страна је мање заинтересована и тиме има моћ да поставља услове страни која је заинтересованија. Па жене често боли глава и када су у браку, мушкарац може и да не буде пуно способан али увек има жељу, да је жена гладна била би задовољна чак и несавршеношћу, као што се мушкарци задовољавају и тиме, оно "дај шта даш" углавном долази од стране мушкараца.

Пошто жене много мање занима секс, мушкарци који су сами и неуспешни на том пољу нису пуно криви због тога, најчешће то није због њихових некаквих лоших особина, како постоји обичај да се приказује, него због околности, једноставно су вишак.
Ajde ne lupaj. Zene itekako prilaze muskarcima i hoce seks.

Postoji gomila studija koje potvrđuju da su žene zainteresovane za seks u najmanju ruku isto kao i muškarci, ako ne i više.

Jedna studija čak pokazuje da ima više muškaraca koji se "žale" da imaju više seksa nego što bi hteli...

Moje iskustvo je da su žene prestale da se "femkaju", da znaju šta hoće i da to aktivno traže.

Šta ste vi primetili?

Pogledajte prilog 1375931
brate, kad mi pane mrak na oci, ne mislim ni o cemu no samo nisanim

sasvim ok i normalna stvar
ovo što mi sada mislimo da je zapad izmislio seksi šopove i igračke za velike, posebno za žene , u feudalnom srednjovekovnom Japanu je bilo sasvim normalno i čak što više poželjno, jer kada bi muževi išli u boj i dugo vremena su bili van kuće , žene su pomoću seksi pomagala rešavale te probleme , a time i prevare su bile smanjenje na najmanju moguću meru
i danas kazu "svaka postena dama ima vibrator u fijoci".

Moje iskustvo ne govori tako. Ne samo moje već i žena koje poznajem
Samo je stvar u tome što umor, svakodnevni život, nedostatak pažnje kod žene stvara neko povlačenje, dok oni ne zahtevaju često spec uslove. Međutim, kada je žena voljena/željena voli isto, ako ne i više
Seks je bezuslovna psiho-fizicka potreba i hvala bogu da danas seks nema nikakve veze sa emocijama............inace, ponovo bismo se vratili (specijalno zene) u zablude prethodnog milenijuma.

Postoji gomila studija koje potvrđuju da su žene zainteresovane za seks u najmanju ruku isto kao i muškarci, ako ne i više.

Jedna studija čak pokazuje da ima više muškaraca koji se "žale" da imaju više seksa nego što bi hteli...

Moje iskustvo je da su žene prestale da se "femkaju", da znaju šta hoće i da to aktivno traže.

Šta ste vi primetili?

Oće ga ;)

zato ih je potrebno udarati po guzi? :D

🙂

Screenshot_2023-07-12-19-44-28-237_com.instagram.android-edit.jpg

Šta ste vi primetili?

ne bih znao
sa jednom sam 29 godina

Šta ste vi primetili?

Link or it didn't happen.

Back