Žene ga hoće isto kao i muškarci, ako ne i više

Sensei

Master
Moderator
Poruka
82.511
Postoji gomila studija koje potvrđuju da su žene zainteresovane za seks u najmanju ruku isto kao i muškarci, ako ne i više.

Jedna studija čak pokazuje da ima više muškaraca koji se "žale" da imaju više seksa nego što bi hteli...

Moje iskustvo je da su žene prestale da se "femkaju", da znaju šta hoće i da to aktivno traže.

Šta ste vi primetili?

1689060403181.png

Poslednja izmena:
Jedna studija čak pokazuje da ima više muškaraca koji se "žale" da imaju više seksa nego što bi hteli...
Ovo je itekako tacno, moras bas biti u kondiciji da sve postignes i ispostujes. Gde god da se pojavis pa bio to market, pekara, kniizara, neki nocni klub, izlazak, svuda znaci postoji tih par za koje tacno osetis da bi zelele da ih tucas, postao sam jako izbirljiv pa samo one zesce zgodne startam ako imam priliku, kada bi se sa svim tim zainteresovanim igrao crkao bih za godinu, nemoguce postici. :D

Zene su dosta slobodnije nego pre i to pozdravljam, to je odlicno.

Postoji gomila studija koje potvržuju da su žene zainteresovane za seks u najmanju ruku isto kao i muškarci, ako ne i više.

Moje iskustvo je da su žene prestale da se "femkaju", da znaju šta hoće i da to aktivno traže.

Šta ste vi primetili?

Pogledajte prilog 1375931
Netacno skroz.

Postoji gomila studija koje potvrđuju da su žene zainteresovane za seks u najmanju ruku isto kao i muškarci, ako ne i više.

Šta ste vi primetili?

mislim da i zene i muskarci masturbiraju, i to je jasno.

mislim da i zene i muskarci masturbiraju, i to je jasno.
sasvim ok i normalna stvar
ovo što mi sada mislimo da je zapad izmislio seksi šopove i igračke za velike, posebno za žene , u feudalnom srednjovekovnom Japanu je bilo sasvim normalno i čak što više poželjno, jer kada bi muževi išli u boj i dugo vremena su bili van kuće , žene su pomoću seksi pomagala rešavale te probleme , a time i prevare su bile smanjenje na najmanju moguću meru

Poslednja izmena:

Šta ste vi primetili?

Жене знају да су оне лидери у игри данас па умеју да глуме незаинтересованост да би биле атрактивније а и имају много удварача у данашња онлајн времена

Не слажем се уопште. Да је тако, жене би бар једнако прилазиле мушкарцима ако не и више. Што се тиче избирљивости која је карактеристична за жене, ако неко има већу потребу њему опада избирљивост.

Ту је и тестостерон, он покреће сексуални нагон код оба пола али тестостерона много више имају мушкарци. И у сексу, женама је теже да дођу до врхунца и често га глуме, да су гладније тога лакше би долазиле до врхунца.

Речи су једно али у пракси је тако, жене много мање занима секс.

Не слажем се уопште. Да је тако, жене би бар једнако прилазиле мушкарцима ако не и више. Што се тиче избирљивости која је карактеристична за жене, ако неко има већу потребу њему опада избирљивост.

Ту је и тестостерон, он покреће сексуални нагон код оба пола али тестостерона много више имају мушкарци. И у сексу, женама је теже да дођу до врхунца и често га глуме, да су гладније тога лакше би долазиле до врхунца.

Речи су једно али у пракси је тако, жене много мање занима секс.
pišeš na osnovu svog iskustva?

Моје искуство је то да видим да ми прилазимо женама и да смо одбијани, док оне нама не прилазе. А ово је тумачење тога. "Паћеник" је увек мушкарац.
Aj, ne izlazis napolje, ne kreces se u drustvu, niko te ne zna, i na osnovu toga donosis zakljucke?

Aj, ne izlazis napolje, ne kreces se u drustvu, niko te ne zna, i na osnovu toga donosis zakljucke?
Изашао сам напоље небројено пута у животу, нису ми прилазиле, осим пар килавих изузетака што је била баш срећа где су увек биле групно. На туђим грешкама видим да мушкарци бивају одбијани када прилазе. Једноставно је тачно да оне нама баш ретко прилазе и да имају много веће критеријуме.

Back